35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ile mierzy i wazy? Dzizas, moje dziecko 3 miechy starsze i ma tyle samo... Kurczaka jakiegos mam czy co??
czesc:-) alez mialam dzisiaj gonitwe....Dziobak, caffe, kkisia, Aasiula, efcia, macduska, moremi, kapturnica, BISCA, inessa, Elfik, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:Simba, nie mozna mieć wszystkiego!
Przystojny, dzieci bawi, gotuje, sprzata...wystarczy tego dobrego.macduska, moremi, SolarPolar, kapturnica, kkisia, BISCA, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ile mierzy i wazy? Dzizas, moje dziecko 3 miechy starsze i ma tyle samo... Kurczaka jakiegos mam czy co??
Weź też pod uwagę wielkość urodzeniową.
Mój ma 80 cm wzrostu i waży 11,1 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 19:25
Dziobak, Heretyczka, kapturnica, ania.g, kkisia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja zjechana po porzadkowaniu ogrodu. Wywalamy smieci ( stara skoszona trawe, galezie) pozostawione jeszcze po porzednich wlascicielach domu za garazem. Zrobilismy jakies 30% a ja juz niezywa. 2 skalpele odwalilam spoko. Kucnij, napnij poslady, wez galezie z ziemi, wstan, wrzuc je ze skretem na przyczepke. Do niedzieli musi byc blysk, bo swieto, wiec kilka takich treningow mam w gratisie...
Aasiula, moremi, Heretyczka, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kurcze Mega... Standardowo to się po jednej bierze - przy długich cyklach od 5 do 9 dnia cyklu, a krótkich od 3 do 7. Opakowanie wychodzi na dwa cykle. Gdybyś trafiła 9 to akurat można podejrzeć jajka.
a jak to sie bierze?
kapturnica, dorbie, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Mogę sama sobie zaaplikować? Nie powiesi mnie?
a jak to sie bierze?
Bierze się rano jedną tabletkę.Mega, efcia, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
efcia wrote:no własnie sie rozbujały tzn plamienia, sa brązowo-żólte .... ??????????
Nospa i dupek to podstawa.efcia, Zofia8, malgos741, Elfik, Magdala, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:Bisca co z tą kreską, ujawnia sie w koncu?
czekamy na powtórkę w piątek
Heretyczka, Zofia8, BISCA, dorbie, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A co się działo? W wyścigach startowałaś?
macduska, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No właśnie Greta - załatwiłaś tą laparo? Wiadomo co, gdzie i kiedy?
Weszła, rzuciła przynętę i pooooszła! A ty martw się człowieku, czekaj, zaglądaj na forum co 5 minut...moremi, gretka, kkisia, malgos741, Mega, Elfik, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny