35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszcza dostałaś ostrzeżenie od adm
na poprzedniej stronie...
Bisca będzie dobrze
Dorbi ale sucz ta stara flondradokopać jej
a ja po pracy ... dziś królowali sami mężczyźnidorbie, Sabina, efcia, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Wieczor .20stp.slonce,taras,urwanie dupy
anna maria lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Elfik wrote:co mi przypomniało - Ja od jakiegoś czasu od dziecka słyszę, że jej braciszek alternatywnie do Igora będzie miał na imię PIWO...
lekki szok, ja co prawda ostatnio bavarię ciągnę jak wodę, małz ze dwa razy na tydzień może pociągnie jakieś pszeniczne, ale żeby nas tak podsumować...
głupio i wstyd przed Ryśkiem,,,
Ostatnio mnie oświeciło, że moje dziecko musiało usłyszeć nasze rozważania nad imieniem Iwo i pewnie z tego zrobiła Piwo...)))))))))))))
Ciekawe czy by nam zarejestrowali małego Piwka?
My kiedys nazwalismy przyszlego dziedzica naszych znajomych OGOREK. Jest PIWO, jest zagrycha.moremi, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:cho, to Cie ukocham..
[ostrzezenie: start obrazowych opisow]
u mnie tez sie zaczelo od czegos jak zlepek komorek, tez sobie wkrecilam, ze to moje dziecie wlasnie wypadlo, potem plamienia rozowe, brazowe, dziwne sluzy, zabarwiony progesteron- kazda wizyta w kiblu to byl stres, zawal i placz..
uspokoilo sie po terminie @- ale przez cale 9 miechow co +/- 28 dni wszystko mnie napierdzielalo jak na @..BISCA lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A i jeszcze! Bo mi sie przypomnialo jak Simba polubila boziowego mauza. Ja nie znam, ale lubie polarowego mauza.. Za te slimaki i ziemniaki- no zajebisty facet musi byc- z wyobraznia!
moremi, Sabina, SolarPolar, Arwena, BISCA, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:eeej, to ja ostrzeglam, ze bedzie obrazowo- bo wrazliwe dusze moglyby sie oburzyc..
Aasiula, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Kurwa i znowu pod górkę, ja pierdole! Dzwonię do przychodni zeby sie umówić do mojego gina na piątek i dowiedziałam sie ze z 3 dni w tygodniu, w jakie przyjmował zrobił mu sie jeden....w czwartek....na jutro jest komplet, idę za tydzień, właściwie nie wiem po co
bo to bedzie 9 dc wiec stymulację chuj strzelił
Simba, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Kurwa i znowu pod górkę, ja pierdole! Dzwonię do przychodni zeby sie umówić do mojego gina na piątek i dowiedziałam sie ze z 3 dni w tygodniu, w jakie przyjmował zrobił mu sie jeden....w czwartek....na jutro jest komplet, idę za tydzień, właściwie nie wiem po co
A co miałas brać? Clostilbegyt? A nie masz fajnego rodzinnego, żeby ci wypisał? czy zależalo ci na usg na poczatku cyklu?Mega lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ha! ja wstawilam zeberka ze sliwkami na pojutrze
na dzis tarte brokolowo-kurczakowo-cebulowo-reblochonowa. Na jutro mam lososia w lodowie, bedzie z sosem szczypiorkowym i kwiatami czosnku niedzwiedziego, bo mi hulnely w ogrodku..
takze zaden nerwmlody spi (w lozeczku), to mozna sie w kuchni zrelaksowac..
malgos741, ComeToMeBaby, anna maria, paszczakin, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurwa i znowu pod górkę, ja pierdole! Dzwonię do przychodni zeby sie umówić do mojego gina na piątek i dowiedziałam sie ze z 3 dni w tygodniu, w jakie przyjmował zrobił mu sie jeden....w czwartek....na jutro jest komplet, idę za tydzień, właściwie nie wiem po co
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Z nowosci ,posadzilam Helcie na drodze zeby narwac bzu i obracam sie za chwile i co moje oczy widza Helka ma zaszuszona psia kupe w buzi
, ja pierdole myslalm ze sie ze smiechu obale
malgos741, Simba, Mega, kkisia, Aasiula, moremi, gretka, efcia, SolarPolar, kapturnica, Arwena, dorbie, inessa, gosia7122, Elfik, Bozia3, Magdala, Reni, stara.krycha lubią tę wiadomość