X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No nie twierdze, ze wszystkie tak. Tylko niektore, te zolzy. Ja np. i sie przyznaje do tego tu oficjalnie.
    Ja nie i domyslam sie ,ze wiele dziewczyn rowniez..
    Inaczej pewnie po 1szym dziecku starala bym sie o gromade.
    Krycha nie kazdy zazdrosci rodziny wielodzietnym. Nie przesadzasz ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:54

stara.krycha, Sabina, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana

bisca, nie panikuj, mowie Ci- mialam dokladnie to samo! znaczy ja panikowalam strasznie, dziewczyny mnie tu na forum nie raz musialy cucic, ale po 4 pniach stresu plamiennego wszytko przeszlo..
    dziewczyna, ktorej historia (angela) mnie wtedy pocieszala miala normalne krwawienie i tez bylo ok!

kapturnica, BISCA, kkisia, moremi, Aasiula, megan8, Sabina, Arwena, macduska, Simba, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja nie i domyslam sie ,ze wiele dziewczyn rowniez..
    Inaczej pewnie po 1szym dziecku starala bym sie o gromade.
    Krycha nie kazdy zazdrosci rodziny wielodzietnym. Nie przesadzasz ??
    Nie kazdy, powtarzam, ale ja na dzis tak. Patrze sobie z wlasnego kata na wlasny czubek nosa i stwierdzam, ze zazdroszcze tym, co im dzieci latwo przychodza, bo sama mam z tym problem. Jest to moj najwiekszy problem zyciowy, wiec pewnie jestem szczesliwsza niz te miloiny w Indiach i ludzie z gorszymi troskami.

kapturnica, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nie kazdy, powtarzam, ale ja na dzis tak. Patrze sobie z wlasnego kata na wlasny czubek nosa i stwierdzam, ze zazdroszcze tym, co im dzieci latwo przychodza, bo sama mam z tym problem. Jest to moj najwiekszy problem zyciowy, wiec pewnie jestem szczesliwsza niz te miloiny w Indiach i ludzie z gorszymi troskami.
    Ale to nie znaczy ,ze przez te zazdrosc wydrapałabys komus oczy czy nasmarkała do zupy ???
    No i jakby tak szedl tym torem z zazdrosci bys znienawidzila rowniez mnie i reszte dziewcyzn co juz maja dzieci..Mysle ,ze zazdrosc a paranoja na tym punkcie to jednak roznica 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:59

stara.krycha, moremi, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Widzisz... Wczoraj też kilka osób próbowało Matce wytłumaczyć, ze nie ma o co piany bić, a skończyło się na tym, że ją "uciszamy".

Chuj z tym, tez nie chcę, zeby mnie ktoś uciszał. Idę stąd. Pa.

Morus, jak pojdziesz to ja przyjade i Cie nazad przyprowadze! mam Twoj adres!

stara.krycha, kapturnica, moremi, Sabina, macduska, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale to nie znaczy ,ze przez te zazdrosc wydrapałabys komus oczy czy nasmarkała do zupy ???
    Oczywiscie ze nie. Jest mi przykro, jest mi zle i tyle. A i tak zycze, by zdrowe bylo, bo to w koncu dziecko. I kciukam za ciaze mamowa jak za kazda, szczerze.

moremi, Sabina, Arwena, macduska, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No i jakby tak szedl tym torem z zazdrosci bys znienawidzila rowniez mnie i reszte dziewcyzn co juz maja dzieci..Mysle ,ze zazdrosc a paranoja na tym punkcie to jednak roznica 8)
    O zadnej nienawisci nie bylo mowy w moich wypocinach. Taki tam smuteczek tylko.

kapturnica, BISCA, Sabina, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Oczywiscie ze nie. Jest mi przykro, jest mi zle i tyle. A i tak zycze, by zdrowe bylo, bo to w koncu dziecko. I kciukam za ciaze mamowa jak za kazda, szczerze.
    No i o tym mowie wlasnie.
    Ja nie czulam nigdy z tego powodu zadnego napietnowania ze strony dziewczyn ani nigdy moim swiadomym zamiarem nie bylo zrobienie przykrosci kobitce ktora nie ma dzieci ,ze ich nie ma.
    I wysnucie wniosku przez Elfa o zachowaniu w stosunku do kogos z racji jego łatwego zachodzenia w ciąże uważam za nietrafny ,zeby nie napisac jebniecie kula w płot
    Pewnie jej sie naraziłam no trudno ale mam takie a nie inne zdanie.. 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 17:04

stara.krycha, moremi, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja sie nie uspokoilam. A staram sie. A z tym 'zlepkiem" to jest jedyna rzecz jaka ze mnie "wyleciala". Nie krwawie.Nie plamie.
    Szukam info w necie ale oczywicie znajduje sprzeczne informacje.

Kurwa, skrajne emocje w ciagu 24H. Nieograniczona radosc z przekonaniem,ze musi byc dobrze i nagle tragedia, koniec, nic.
    No ale mam jeszcze nadzieje. Dopoki nie zobacze bety w piatek, bede wierzyla ze moze byc ok.

Ok przestaje marudzic ;)

przed chwila Ci napisalam nie panikuj, takam madra, bo moj katrofel chrapie w lozeczku.. to jeszcze jedno Ci Bisca powiem- ja sie denerwowalam jak cholera, stres mnie zzeral i to tez nie zaszkodzilo ciazy.. takze nie wkrecaj sobie jeszcze, ze stresem dokladasz jeszczce ryzyka, ja tak robilam ;)

kkisia, stara.krycha, kapturnica, moremi, Aasiula, BISCA, Sabina, Zofia8, malgos741, macduska, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Morus, jak pojdziesz to ja przyjade i Cie nazad przyprowadze! mam Twoj adres!
    Paszcza, ale wszyscy wiedzą, że ja co najwyżej do kartonu bym poszła ;-)
    Takie wychodzenie z forum i podglądanie przez palce to takie przedszkole. Ja tam wolę w szkole posiedzieć, na Paniom popatrzeć ;-)

stara.krycha, kapturnica, BISCA, malgos741, Sabina, macduska, gretka, Simba, kkisia, Reni, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam Wam kiedyś, ze mam w pracy taka niby kolezanke, która oglada wyniki? pamietacie? To jest babka starsza ode mnie o 14lat
    I mi dzis zrobila awanture, ze ja powiedziałam szefowi, ze jest odpowiedzialna za rozgadanie wszystkim o mojej ciązy. ALe jej szef dał :-) On oczywiscie to pomylil, bo to rejestratorki miedzy soba plotkowały, a ona tylko do mnie zadzwoniła z gratulacjami jak pierwszą bete zrobiłam. To było w styczniu.
    I mi kilka razy robiła wykład ze w moim wieku to albo się ciąże traci albo rodzi chore dzieci. A potem jak poroniłam, to mi wykład zrobiła, ze dobrze mi zrobi to łyżeczkowanie, bo przeciez wiedziała, bo mnie 2 dni nie było w pracy. I każda w moim wieku powinna miec łyzeczkowanie. Jaka baba! generalnie nie powinien mówic jej tak jawnie, tylko ogólnie, bo ona tak do każdego sie wtrąca i poucza na kazdym kroku.
    Jak można być takim, każdy jakiś poziom reprezentuje, ale ona to już szczyt i to lekarka.
    Już mi nakładła do głowy jak mi samochód ukradli, ze to jest moja wina, bo za gapowe się płaci.
    Ale baba! Jak taka czarownica, utwierdza mnie ,ze moja ciąża w tym wieku to pomyłka, dobrze, ze nic nie wie teraz. Nikt nic nie wie, wynik co prawda jeden tu robiłam, ale jest ukryty, wie tylko przełożona, ona jest ze mna w zmowie ;-) resztę robiłam gdzie indziej

kapturnica, Margolcia88, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Zofia8, Arwena, macduska, gretka, Simba, kkisia, efcia, Krakonka, Mega, gosia7122, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja się pojawiam i znikam, gubię wątek (wątki) i tak z doskoku czytam. Byłam u lekarza, znowu jest nadzieja, że wyrobię się z laparo w tym miesiącu. No zzobaczymy

stara.krycha, Aasiula, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Zofia8, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie i dobrze jej tak.Jakies wredne babsko!!!

Aasiula, dorbie, Arwena, efcia, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Pisałam Wam kiedyś, ze mam w pracy taka niby kolezanke, która oglada wyniki? pamietacie? To jest babka starsza ode mnie o 14lat
    I mi dzis zrobila awanture, ze ja powiedziałam szefowi, ze jest odpowiedzialna za rozgadanie wszystkim o mojej ciązy. ALe jej szef dał :-) On oczywiscie to pomylil, bo to rejestratorki miedzy soba plotkowały, a ona tylko do mnie zadzwoniła z gratulacjami jak pierwszą bete zrobiłam. To było w styczniu.
    I mi kilka razy robiła wykład ze w moim wieku to albo się ciąże traci albo rodzi chore dzieci. A potem jak poroniłam, to mi wykład zrobiła, ze dobrze mi zrobi to łyżeczkowanie, bo przeciez wiedziała, bo mnie 2 dni nie było w pracy. I każda w moim wieku powinna miec łyzeczkowanie. Jaka baba! generalnie nie powinien mówic jej tak jawnie, tylko ogólnie, bo ona tak do każdego sie wtrąca i poucza na kazdym kroku.
    Jak można być takim, każdy jakiś poziom reprezentuje, ale ona to już szczyt i to lekarka.
    Już mi nakładła do głowy jak mi samochód ukradli, ze to jest moja wina, bo za gapowe się płaci.
    Ale baba! Jak taka czarownica, utwierdza mnie ,ze moja ciąża w tym wieku to pomyłka, dobrze, ze nic nie wie teraz. Nikt nic nie wie, wynik co prawda jeden tu robiłam, ale jest ukryty, wie tylko przełożona, ona jest ze mna w zmowie ;-) resztę robiłam gdzie indziej
    Poliz jej czolo i przetrzyj starymi gaciami, bo na bank zauroczona :-P

BISCA, Margolcia88, paszczakin, Aasiula, dorbie, moremi, Zofia8, Sabina, Arwena, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Hej. Ja się pojawiam i znikam, gubię wątek (wątki) i tak z doskoku czytam. Byłam u lekarza, znowu jest nadzieja, że wyrobię się z laparo w tym miesiącu. No zzobaczymy
    Dasz rade Margolcia <3

Margolcia88, dorbie lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Poliz jej czolo i przetrzyj starymi gaciami, bo na bank zauroczona :-P
    i jeszcze trza spluc 3razy przez lewe ramie =D

stara.krycha, Aasiula, dorbie, moremi, malgos741, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze, Dorbie, ja też tym razem nic nie powiem, że może znikam na zabieg.

stara.krycha, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sobie ide, porozciagam sie na tej calej jodze (czy tam yodze), to moze ksieciunia czym nowym zaskocze. A jak go zaskocze, to moze zaskoczy. Ech, nadzieja...
    Idem, pa!

Margolcia88, kapturnica, dorbie, moremi, Zofia8, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    przed chwila Ci napisalam nie panikuj, takam madra, bo moj katrofel chrapie w lozeczku.. to jeszcze jedno Ci Bisca powiem- ja sie denerwowalam jak cholera, stres mnie zzeral i to tez nie zaszkodzilo ciazy.. takze nie wkrecaj sobie jeszcze, ze stresem dokladasz jeszczce ryzyka, ja tak robilam ;)

Popocieszaj mnie jeszcze .... :) <3

stara.krycha, Margolcia88, Aasiula, Zofia8, malgos741, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Popocieszaj mnie jeszcze .... :) <3

cho, to Cie ukocham.. smiley-hug008.gif

[ostrzezenie: start obrazowych opisow]
    u mnie tez sie zaczelo od czegos jak zlepek komorek, tez sobie wkrecilam, ze to moje dziecie wlasnie wypadlo, potem plamienia rozowe, brazowe, dziwne sluzy, zabarwiony progesteron- kazda wizyta w kiblu to byl stres, zawal i placz..
    uspokoilo sie po terminie @- ale przez cale 9 miechow co +/- 28 dni wszystko mnie napierdzielalo jak na @..

stara.krycha, dorbie, moremi, Aasiula, Sabina, macduska, gretka, Simba, kkisia, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 9287 9288 9289 9290 9291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ