35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorbie i dobrze jej tak.Jakies wredne babsko!!!
Ona wszystkim dopieka, wszystkim się wtrąca. I to jej szef powiedział na podsumowaniu rocznym
A wiecie jak była zdziwiona jak jej powiedziałam, ze ja nawet gdybym widziała czyjs wynik, to bym się nie odważyła zacząc rozmowe nt choroby tej osoby (oczywiście mówie o współpracownikach)dopoki mi by ta osoba nie powiedziała. A jak szukam czyjegoś wyniku to specjalnie nie patrzę co kto robił za wyniki. Po prostu nie patrzę. Zamurowało ją. Była w szoku
Ja pitolę!moremi, Aasiula, Zofia8, malgos741, Sabina, Arwena, macduska, kkisia, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Hej. Ja się pojawiam i znikam, gubię wątek (wątki) i tak z doskoku czytam. Byłam u lekarza, znowu jest nadzieja, że wyrobię się z laparo w tym miesiącu. No zzobaczymy
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Strasznie wredna, przekwita, otwiera okna, purpurowa, mierzy ciśnienia, robi ekg.
Ona wszystkim dopieka, wszystkim się wtrąca. I to jej szef powiedział na podsumowaniu rocznym
A wiecie jak była zdziwiona jak jej powiedziałam, ze ja nawet gdybym widziała czyjs wynik, to bym się nie odważyła zacząc rozmowe nt choroby tej osoby (oczywiście mówie o współpracownikach)dopoki mi by ta osoba nie powiedziała. A jak szukam czyjegoś wyniku to specjalnie nie patrzę co kto robił za wyniki. Po prostu nie patrzę. Zamurowało ją. Była w szoku
Ja pitolę!
Wiesz mieszkamy w Trojwsi hyhyhy razem lepiej i szybciej jej wpierd....
Ambo nie ty nie możesz ja to zrobiedorbie, Sabina, malgos741, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
my juz po obiedzie, tarta pyszna, ale pieczony reblochon zapachem zabija
juz w lodowce walil, ale to bylo NIC w porownaniu,,
dziecko dalej spi, wiec moze i ja kimke, jak zaleglosci odrobilam.. kurcze, do czegos sie jeszczce maialam odniesc jak wczora czytalam z telefonu, ale nie pamieam..
a wiem- Reni- tytus na zdjeciu usg Kapty jest jak nic! Boskie! Bosie to bylo, malo sie z lozka nie stoczylam..
co do genialnych dzieci to.. hmmm.. mlody dzis jest ostatni dzien noworodem, od jutra juz niemowle, a inwokacji sie nie nauczyl.. tak mysle, co by tu wyliczyc, zeby sie zakwalifikowalo- o- glowe potrafi podnosic i przekladac na druga strone jak lezy na brzuchu, ale.. ale to raczej miesniak, nie geniusz.. faken, musze popracowac nad dzieckiem.. moze zapetlone spiewanie mu piosenki z Reksia nie pomaga?
Morek, sacze kolejna herbate z malinami... mmmmm... mmmmmmm...Aasiula, moremi, Sabina, macduska, gretka, Simba, kkisia, Reni, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Strasznie wredna, przekwita, otwiera okna, purpurowa, mierzy ciśnienia, robi ekg.
Ja pitolę!
i dobrze jej tak.. chociaz do takich osobnikow to na dluzsza mete i tak nie trafia.. dalej tak bedzie robic pewnie..moremi, dorbie, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:my juz po obiedzie, tarta pyszna, ale pieczony reblochon zapachem zabija
juz w lodowce walil, ale to bylo NIC w porownaniu,,
moremi, Aasiula, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Popocieszaj mnie jeszcze ....
Wkręcam się, ze moze mam puste jajo albo dwa. I co? Nic mnie nie uspokoi ani beta ani teraz usg, tylko usg w odpowiednim momencie. Będę spokojna jak zobacze dzidziuśka w usg
Bisca, będzie dobrze. ZobaczyszAasiula, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, efcia, BISCA, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorową porą
Zaglądałam w ciągu dnia ale czasu zbrakło na dokładne czytanie. Widziałam ładne testy made in Biscai podobno Mama nas opuściła ( szkoda)
Czy Slash już urodziła?
Byłam z Marcelem na szczepieniach po których jest marudny i jak na razie sporo śpi ( wykorzystałam ten czas na sprzątanie. Marcel mierzy 72 cm i waży 9970Sabina, macduska, Aasiula, gretka, Simba, kkisia, moremi, Dziobak, efcia, kapturnica, BISCA, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Witam wieczorową porą
Zaglądałam w ciągu dnia ale czasu zbrakło na dokładne czytanie. Widziałam ładne testy made in Biscai podobno Mama nas opuściła ( szkoda)
Czy Slash już urodziła?
Byłam z Marcelem na szczepieniach po których jest marudny i jak na razie sporo śpi ( wykorzystałam ten czas na sprzątanie. Marcel mierzy 72 cm i waży 9970
jaką wieczorwą porą! Toz to dzień i jasno, gdzie wieczór, ja nadal w pracyania.g, moremi, efcia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześc Aniu!
jaką wieczorwą porą! Toz to dzień i jasno, gdzie wieczór, ja nadal w pracyZofia8, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Mój ostatnio na moją sugestię - że może już wystarczy z piwami na dziś (bylismy na grillu u znajomych) odszczekał się - że on mi nie reglamentuje sałatki jarzynowej - choc może powinien?
Sabina, paszczakin, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:dziewczyny normalnie takiego doktorka jak mój to ze świecą szukać
własnie do mnie zadzwonił i pytał jak sytuacja, czy sa plamienia itp, pytał czy na pewno nie potrzebuje zwolnienia, bo jakby co to wypisze bez problemu
życzył mi cudu, zeby to moje maleństwo wielkości paznokcia wygrało z tym krwiakiemchociaż starsznie się zmarwtiłam i naprawde Cie podziwiam, ze nie wariujesz.
A plamień nie masz?Sabina, efcia, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny