X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorbie i dobrze jej tak.Jakies wredne babsko!!!
    Strasznie wredna, przekwita, otwiera okna, purpurowa, mierzy ciśnienia, robi ekg.
    Ona wszystkim dopieka, wszystkim się wtrąca. I to jej szef powiedział na podsumowaniu rocznym :-)
    A wiecie jak była zdziwiona jak jej powiedziałam, ze ja nawet gdybym widziała czyjs wynik, to bym się nie odważyła zacząc rozmowe nt choroby tej osoby (oczywiście mówie o współpracownikach)dopoki mi by ta osoba nie powiedziała. A jak szukam czyjegoś wyniku to specjalnie nie patrzę co kto robił za wyniki. Po prostu nie patrzę. Zamurowało ją. Była w szoku :-) :-) :-)
    Ja pitolę!

moremi, Aasiula, Zofia8, malgos741, Sabina, Arwena, macduska, kkisia, efcia, Elfik lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Hej. Ja się pojawiam i znikam, gubię wątek (wątki) i tak z doskoku czytam. Byłam u lekarza, znowu jest nadzieja, że wyrobię się z laparo w tym miesiącu. No zzobaczymy
    Trzymam kciuki :-)

Margolcia88 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    No i dobrze, Dorbie, ja też tym razem nic nie powiem, że może znikam na zabieg.
    Nie mów. Ludzie są wredni

moremi, Margolcia88, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, też bym takiej dopierdoliła :-D jakie babsko wredne

Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Trzymam kciuki :-)

Dzięki.

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Strasznie wredna, przekwita, otwiera okna, purpurowa, mierzy ciśnienia, robi ekg.
    Ona wszystkim dopieka, wszystkim się wtrąca. I to jej szef powiedział na podsumowaniu rocznym :-)
    A wiecie jak była zdziwiona jak jej powiedziałam, ze ja nawet gdybym widziała czyjs wynik, to bym się nie odważyła zacząc rozmowe nt choroby tej osoby (oczywiście mówie o współpracownikach)dopoki mi by ta osoba nie powiedziała. A jak szukam czyjegoś wyniku to specjalnie nie patrzę co kto robił za wyniki. Po prostu nie patrzę. Zamurowało ją. Była w szoku :-) :-) :-)
    Ja pitolę!
    Dorbie jej to regularny wpierdol sie należy ;D
    Wiesz mieszkamy w Trojwsi hyhyhy razem lepiej i szybciej jej wpierd.... :)
    Ambo nie ty nie możesz ja to zrobie ;D

dorbie, Sabina, malgos741, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my juz po obiedzie, tarta pyszna, ale pieczony reblochon zapachem zabija ;) juz w lodowce walil, ale to bylo NIC w porownaniu,,

dziecko dalej spi, wiec moze i ja kimke, jak zaleglosci odrobilam.. kurcze, do czegos sie jeszczce maialam odniesc jak wczora czytalam z telefonu, ale nie pamieam..

a wiem- Reni- tytus na zdjeciu usg Kapty jest jak nic! Boskie! Bosie to bylo, malo sie z lozka nie stoczylam..

co do genialnych dzieci to.. hmmm.. mlody dzis jest ostatni dzien noworodem, od jutra juz niemowle, a inwokacji sie nie nauczyl.. tak mysle, co by tu wyliczyc, zeby sie zakwalifikowalo- o- glowe potrafi podnosic i przekladac na druga strone jak lezy na brzuchu, ale.. ale to raczej miesniak, nie geniusz.. faken, musze popracowac nad dzieckiem.. moze zapetlone spiewanie mu piosenki z Reksia nie pomaga? ;)

Morek, sacze kolejna herbate z malinami... mmmmm... mmmmmmm...

Aasiula, moremi, Sabina, macduska, gretka, Simba, kkisia, Reni, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja pitolę!

i dobrze jej tak.. chociaz do takich osobnikow to na dluzsza mete i tak nie trafia.. dalej tak bedzie robic pewnie..

moremi, dorbie, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    my juz po obiedzie, tarta pyszna, ale pieczony reblochon zapachem zabija ;) juz w lodowce walil, ale to bylo NIC w porownaniu,,
    Pieczony co?!?! :-o

moremi, Aasiula, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Popocieszaj mnie jeszcze .... :) <3
    Bisca, ja tez się wkręcam
    Wkręcam się, ze moze mam puste jajo albo dwa. I co? Nic mnie nie uspokoi ani beta ani teraz usg, tylko usg w odpowiednim momencie. Będę spokojna jak zobacze dzidziuśka w usg

Bisca, będzie dobrze. Zobaczysz :-)

Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, efcia, BISCA, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, priv napisałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dorbie jej to regularny wpierdol sie należy ;D
    Wiesz mieszkamy w Trojwsi hyhyhy razem lepiej i szybciej jej wpierd.... :)
    Ambo nie ty nie możesz ja to zrobie ;D
    Aasiula <3

Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą
    Zaglądałam w ciągu dnia ale czasu zbrakło na dokładne czytanie. Widziałam ładne testy made in Bisca :) i podobno Mama nas opuściła ( szkoda)
    Czy Slash już urodziła?
    Byłam z Marcelem na szczepieniach po których jest marudny i jak na razie sporo śpi ( wykorzystałam ten czas na sprzątanie. Marcel mierzy 72 cm i waży 9970 :)

Sabina, macduska, Aasiula, gretka, Simba, kkisia, moremi, Dziobak, efcia, kapturnica, BISCA, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam wieczorową porą
    Zaglądałam w ciągu dnia ale czasu zbrakło na dokładne czytanie. Widziałam ładne testy made in Bisca :) i podobno Mama nas opuściła ( szkoda)
    Czy Slash już urodziła?
    Byłam z Marcelem na szczepieniach po których jest marudny i jak na razie sporo śpi ( wykorzystałam ten czas na sprzątanie. Marcel mierzy 72 cm i waży 9970 :)
    Cześc Aniu!
    jaką wieczorwą porą! Toz to dzień i jasno, gdzie wieczór, ja nadal w pracy ;-)

ania.g, moremi, efcia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześc Aniu!
    jaką wieczorwą porą! Toz to dzień i jasno, gdzie wieczór, ja nadal w pracy ;-)
    Może i świeci ale ja na nogach od 12 godz i mi się już zmierzcha ;)

Zofia8, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mój ostatnio na moją sugestię - że może już wystarczy z piwami na dziś (bylismy na grillu u znajomych) odszczekał się - że on mi nie reglamentuje sałatki jarzynowej - choc może powinien? :)
    Juz go lubie :)

Sabina, paszczakin, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dziewczyny normalnie takiego doktorka jak mój to ze świecą szukać :-)
    własnie do mnie zadzwonił i pytał jak sytuacja, czy sa plamienia itp, pytał czy na pewno nie potrzebuje zwolnienia, bo jakby co to wypisze bez problemu
    życzył mi cudu, zeby to moje maleństwo wielkości paznokcia wygrało z tym krwiakiem
    Efcia, będzie dobrze, ja tak czuję :-) chociaż starsznie się zmarwtiłam i naprawde Cie podziwiam, ze nie wariujesz.
    A plamień nie masz?

Sabina, efcia, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Może i świeci ale ja na nogach od 12 godz i mi się już zmierzcha ;)
    No tak, oczy wkoło głowy 24h/dobę ;-)
    Chociaż ja teraz sobie podsypiam jak mogę

ania.g lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Pieczony co?!?! :-o

ser taki ;) troszke smierdzuncy..

ComeToMeBaby, macduska, moremi, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wiadomosc.

201407014965.png
‹‹ 9288 9289 9290 9291 9292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ