35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ignacy sracy? Krotko i konkretnie?
Ignas super imie, w porzednim zyciu mialam miec Zosie i Ignasia, po zmianach zyciowych mam Zosie i Adasia. Tyz piknie, nie?Elfik, efcia, Reni, gretka, kkisia, Bozia3, moremi, Aasiula, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie odbierz tego jako czepialstwa czy coś - bo piszę to z serdecznej nuty...
(juz się wolę ubiezpieczyc co do tonu wypowiedzi...
)
Ale zauwazyłam u Ciebie pewną prawidłowość wtrącania do wielu wypowiedzi wątku "zboczeńców" różnej maści...wciąż jakiegoś wymieniasz - no w każdym razie mieszasz do swoich wypowiedzi - ciekawe czemu? Zapytam Burszty.... -
Reni wrote:a Ty byś powiedziała nam we wszystkie twarze, że masz nas w dupie
tak prosto w oczodoły?
niemiło się zrobiło
Heretyczka nie takie rzeczy pisała, a potem za nią tęskniłyście - niektóre znaczy się..
Jeszcze raz - to był jej dzień hormonów, nie ma co analiz robić!
Kobito!efcia, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, ja to potrafię nawet kij z zaświatów włożyć... dajcie żyć bo mi uszy spłoną.
efcia, Elfik, Reni, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, Dziobak, BISCA, Aasiula, Arwena, Zofia8, ola_35, SolarPolar, Sabina, megan8, Simba, Mega, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ja nie Burszta, ale moze kolezanka braki jakies ma?
ale to taka czysta fantazja moja...
Reni, stara.krycha, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie odbierz tego jako czepialstwa czy coś - bo piszę to z serdecznej nuty...
(juz się wolę ubiezpieczyc co do tonu wypowiedzi...
)
Ale zauwazyłam u Ciebie pewną prawidłowość wtrącania do wielu wypowiedzi wątku "zboczeńców" różnej maści...wciąż jakiegoś wymieniasz - no w każdym razie mieszasz do swoich wypowiedzi - ciekawe czemu? Zapytam Burszty....
jakiś inny przykład oprócz postu z Ignacym?Sabina lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakie braki? bardziej przyszło mi do głowy, że może jakiś zbok ją straszył z krzaków w parku odchylając poły swojego płaszcza - i teraz ich nie lubi....
ale to taka czysta fantazja moja...
mniej sałatki jarzynowej więcej piwa.. może zaczniesz mieć lepsze fantazje?
Bozia3, stara.krycha, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Hera jest po święceniach
z innej gliny ulepiona
nie wiem ja bym nie potrafiła powiedzieć, że mam Was w dupie..
no jakby napisała, że ma nas w chuju to tak
Elfia luzik
tak tylko podpuszczamElfik wrote:Heretyczka nie takie rzeczy pisała, a potem za nią tęskniłyście - niektóre znaczy się..
Jeszcze raz - to był jej dzień hormonów, nie ma co analiz robić!
Kobito!moremi, stara.krycha, efcia, BISCA, Aasiula, kapturnica, Arwena, Zofia8, kkisia, Sabina, megan8, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:w takim razie uznaję post twój za niebyły i wspaniałomyślnie ci wybaczam...
pierwsze lepsze wpisy TwoJe, dalej mi się nie chce kopać
1.:
"Wysłany: 18 września 2014, 09:55
Lubię (22) | Zgłoś
Halo
Widzę, że macie sezon "przyjęć", to może i mnie przyjmiecie?
Juz się kufa czuję jak zboczeniec, podgladam was, hihram się do kompa, a nie ujawniam..."
2.:
Wysłany: 18 września 2014, 10:27
Lubię (10) | Zgłoś
kapturnica napisała:
Bozia ona to robi lagodniej niz ksiondz A
Blagam, nie pisz, ze robie to łagodniej niż ksiondz, bo mnie juz za superpedofila wezmą...
3.:
Wysłany: 19 września 2014, 23:11
Lubię (10) | Zgłoś
Było o piwie , bzykaniu, cyckach i dupie..
Może to kufa jest męskie forum?
Nick Ewa,, parka, iwcia, a tam przed kompani piwozlopy w kalesonach z Wacławem na wierzchu...jak ci pedofile, mam 13 lat i na imię agatka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 15:37
stara.krycha, ComeToMeBaby, Dziobak, Arwena, Zofia8, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Jezu, ja to potrafię nawet kij z zaświatów włożyć... dajcie żyć bo mi uszy spłoną.
stara.krycha, efcia, Dziobak, Aasiula, kapturnica, Zofia8, kkisia, Sabina, dorbie, Mega, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:nie musisz...
pierwszy lepszy wpis TwóJ, który jestem w stanie odtworzyć - bo nie umiem kolejnych stron - Iwone umiała, ale ja nie
Bozia łatwo otworzyć kolejne posty, poprostu musisz przewijać strony na górze, bo jak sie klika na dole to pokazuje bład, ze nie ma wiecej postówComeToMeBaby, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Przeciez napisala, ze nie usuwa konta
stara.krycha, kapturnica, Arwena, Zofia8, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny