X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana
    Ja Ciebie prosze BISCA o odrobine powagi. Jak moglas na wkladce zobaczyc pecherzyk, jesli go ledwo co na USG widac na tym etapie? Nie te wymiary kobieto! Ta krew nie musi znaczyc nic zlgo, oddychaj, bedzie ok <3

BISCA, Sabina, moremi, Zofia8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    48

super i teraz bedzie rosnąć jak na drożdzach :-)

Elfik, BISCA, stara.krycha, Aasiula, moremi, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Sabinka mi któregoś wieczora mąż puścił skalpel Chodakowskiej i co miał na myśli? he he czyli coś sugeruje.. ale ta delikatnie ;)
    Mój ostatnio na moją sugestię - że może już wystarczy z piwami na dziś (bylismy na grillu u znajomych) odszczekał się - że on mi nie reglamentuje sałatki jarzynowej - choc może powinien? :)

SolarPolar, Sabina, stara.krycha, ComeToMeBaby, Reni, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Zofia8, Dziobak, Arwena, paszczakin, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik <3 <3 <3

Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Wiesz, Efcia, ja czytalam historię takiej laski, która miała bardzo dużego krwiaka i była w ciąży. Dwa razy była w szpitalu, bo krawiła mocno, ponoć bardzo bardzo, ale potem resztę ciąży była aktywna (4 małych dzieci już miała). Z tą aktywnością chyba przegięła, bo urodziła wcześniej, ale dziecko zdrowe. Potem jeszcze dwójkę w ciągu 2 lat machnęła.
    Nie żebym namawiała Cię na siódemkę od razu :)

siódemka to może nie koniecznie, ale czworaczki :P

Sabina, moremi, kapturnica, Krakonka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to od teraz mam weekend az do poniedzialku i cieplo i slonecznie i wino i owulacje i jak jeszcze chlop do domu dotrze to se wezme i w ciaze zajde, o! Taki plan! :-P

Elfik, efcia, Aasiula, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ja Ciebie prosze BISCA o odrobine powagi. Jak moglas na wkladce zobaczyc pecherzyk, jesli go ledwo co na USG widac na tym etapie? Nie te wymiary kobieto! Ta krew nie musi znaczyc nic zlgo, oddychaj, bedzie ok <3

Czesc Krycha :) Szkoda, ze Ty zawsze urzedujesz w takich godzinach co ja pracowac musze. Chociaz dzisiaj nic nie robie. Mam nadzieje, ze tego nie widac ;)

I nie krzycz na mnie !

chociaz taki opierdol dobrze robi

stara.krycha, Elfik, Sabina, efcia, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Zofia8, Arwena, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Czesc Krycha :) Szkoda, ze Ty zawsze urzedujesz w takich godzinach co ja pracowac musze. Chociaz dzisiaj nic nie robie. Mam nadzieje, ze tego nie widac ;)

I nie krzycz na mnie !

chociaz taki opierdol dobrze robi
    Ja nie krzycze, ja o rozsadek apeluje, bo Cie lubie. I jak to nic dzis nie robisz? W ciaze zachodzisz, nie? :-)

BISCA, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mój ostatnio na moją sugestię - że może już wystarczy z piwami na dziś (bylismy na grillu u znajomych) odszczekał się - że on mi nie reglamentuje sałatki jarzynowej - choc może powinien? :)

co mi przypomniało - Ja od jakiegoś czasu od dziecka słyszę, że jej braciszek alternatywnie do Igora będzie miał na imię PIWO...

lekki szok, ja co prawda ostatnio bavarię ciągnę jak wodę, małz ze dwa razy na tydzień może pociągnie jakieś pszeniczne, ale żeby nas tak podsumować...
    głupio i wstyd przed Ryśkiem,,,

Ostatnio mnie oświeciło, że moje dziecko musiało usłyszeć nasze rozważania nad imieniem Iwo i pewnie z tego zrobiła Piwo...:))))))))))))))

Ciekawe czy by nam zarejestrowali małego Piwka?
    :)

Sabina, efcia, stara.krycha, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Reni, Zofia8, Bozia3, inessa, paszczakin, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, oczywiscie, ze dziecku o IVO chodzilo, co sie wymowy czepiasz? Taka z Ciebie chuj nie matka? :-P

moremi, kapturnica, Elfik, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    co mi przypomniało - Ja od jakiegoś czasu od dziecka słyszę, że jej braciszek alternatywnie do Igora będzie miał na imię PIWO...

lekki szok, ja co prawda ostatnio bavarię ciągnę jak wodę, małz ze dwa razy na tydzień może pociągnie jakieś pszeniczne, ale żeby nas tak podsumować...
    głupio i wstyd przed Ryśkiem,,,

Ostatnio mnie oświeciło, że moje dziecko musiało usłyszeć nasze rozważania nad imieniem Iwo i pewnie z tego zrobiła Piwo...:))))))))))))))

Ciekawe czy by nam zarejestrowali małego Piwka?
    :)
    U nas ostatnio wygrywa Ignacy. Zaraz pewnie się znajdzie jakis rym ;-)

kapturnica, Elfik, BISCA, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja jej się nie dziwię. To rzucanie pisiorami i moherami zrobiło się juz mocno niesmaczne.
    wiecie co...nie dorabiajcie ideologii tam, gdzie jej nie ma...matka też obrzucała błotem Komorowskiego i nikt z tego powodu nie wylogował się!! W większości były to żartobliwe wypowiedzi - przynajmniej z mojej strony. No bez jaj...

Lubię mamę i szkoda,że tak zdecydowała - jestem zaskoczona - niestety mam podobne odczucie, jak Moremi -przychodzi mi do głowy tylko to, że nie polityka jest powodem, a ciąża...nie potrzebuje juz nas...:)

stara.krycha, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek Ignas ładnie 8) Nawet bardzo ładnie..
    Elf no co jak co ale imie piwko by bylo chodliwe jakby Ci zarejestrowali XD

stara.krycha, Elfik, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ja tylko nie rozumiem dlaczego wg niektorych byla moherowcem, jesli Ona sklaniala sie ku lewej stronie...
    przecież to były cały czas żarty....kiedyś ją tak określiłam- ale pomyłka została wyjaśniona - że jest raczej lewicowcem...wszyscy to wiedzieli przecież...a ciągnięcie wątku pisiora było na żarty....

Reni, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

eee, jaki rym zaraz.. Ignacy jest cacy!

Nie wiem, czy bym dała, ale kojarzy mi się pięknie z Paderewskim...
    a potem z Łukasiewiczem czyli też dobrze i naukowo..

a i jeszcze Krasicki i Mościcki..
    no wiesz, same dobre skojarzenia

nie było tam aby przypadkiem jakiegoś Ignacego zboczucha? ;)
    bo aż dziw..;)

kapturnica, moremi, Sabina, Bozia3, Aasiula, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to która tak te koty kocha i kocha? ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19c4c3ed1e3e.jpg

Morka? ;-)

moremi, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, kapturnica, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glodna jestem. Co jemy?

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, ja wiem..mnie..mnie... mnie wybierz

Ignacy podpierdala z tacy!

dziękuję

stara.krycha, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, kkisia, BISCA, Aasiula, kapturnica, Arwena, inessa, paszczakin, Simba, Mega, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem
    ale jak powiem w domu, że 5 dzień chcę makaron z truskawkami, to może być kiepsko
    to może truskawki z makaronem co?
    stara.krycha wrote:
    Glodna jestem. Co jemy?

stara.krycha, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, kkisia, BISCA, Aasiula, Arwena, inessa, megan8, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To ja taki sepleniony troche: Ignacy matacy :-P

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 9283 9284 9285 9286 9287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ