35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana
BISCA, Sabina, moremi, Zofia8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Sabinka mi któregoś wieczora mąż puścił skalpel Chodakowskiej i co miał na myśli? he he czyli coś sugeruje.. ale ta delikatnie
SolarPolar, Sabina, stara.krycha, ComeToMeBaby, Reni, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Zofia8, Dziobak, Arwena, paszczakin, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Wiesz, Efcia, ja czytalam historię takiej laski, która miała bardzo dużego krwiaka i była w ciąży. Dwa razy była w szpitalu, bo krawiła mocno, ponoć bardzo bardzo, ale potem resztę ciąży była aktywna (4 małych dzieci już miała). Z tą aktywnością chyba przegięła, bo urodziła wcześniej, ale dziecko zdrowe. Potem jeszcze dwójkę w ciągu 2 lat machnęła.
Nie żebym namawiała Cię na siódemkę od razu
siódemka to może nie koniecznie, ale czworaczkiSabina, moremi, kapturnica, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogole to od teraz mam weekend az do poniedzialku i cieplo i slonecznie i wino i owulacje i jak jeszcze chlop do domu dotrze to se wezme i w ciaze zajde, o! Taki plan!
Elfik, efcia, Aasiula, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ja Ciebie prosze BISCA o odrobine powagi. Jak moglas na wkladce zobaczyc pecherzyk, jesli go ledwo co na USG widac na tym etapie? Nie te wymiary kobieto! Ta krew nie musi znaczyc nic zlgo, oddychaj, bedzie ok
Czesc KrychaSzkoda, ze Ty zawsze urzedujesz w takich godzinach co ja pracowac musze. Chociaz dzisiaj nic nie robie. Mam nadzieje, ze tego nie widac
I nie krzycz na mnie !
chociaz taki opierdol dobrze robistara.krycha, Elfik, Sabina, efcia, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Zofia8, Arwena, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Czesc Krycha
Szkoda, ze Ty zawsze urzedujesz w takich godzinach co ja pracowac musze. Chociaz dzisiaj nic nie robie. Mam nadzieje, ze tego nie widac
I nie krzycz na mnie !
chociaz taki opierdol dobrze robiBISCA, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mój ostatnio na moją sugestię - że może już wystarczy z piwami na dziś (bylismy na grillu u znajomych) odszczekał się - że on mi nie reglamentuje sałatki jarzynowej - choc może powinien?
co mi przypomniało - Ja od jakiegoś czasu od dziecka słyszę, że jej braciszek alternatywnie do Igora będzie miał na imię PIWO...
lekki szok, ja co prawda ostatnio bavarię ciągnę jak wodę, małz ze dwa razy na tydzień może pociągnie jakieś pszeniczne, ale żeby nas tak podsumować...
głupio i wstyd przed Ryśkiem,,,
Ostatnio mnie oświeciło, że moje dziecko musiało usłyszeć nasze rozważania nad imieniem Iwo i pewnie z tego zrobiła Piwo...)))))))))))))
Ciekawe czy by nam zarejestrowali małego Piwka?
Sabina, efcia, stara.krycha, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Reni, Zofia8, Bozia3, inessa, paszczakin, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:co mi przypomniało - Ja od jakiegoś czasu od dziecka słyszę, że jej braciszek alternatywnie do Igora będzie miał na imię PIWO...
lekki szok, ja co prawda ostatnio bavarię ciągnę jak wodę, małz ze dwa razy na tydzień może pociągnie jakieś pszeniczne, ale żeby nas tak podsumować...
głupio i wstyd przed Ryśkiem,,,
Ostatnio mnie oświeciło, że moje dziecko musiało usłyszeć nasze rozważania nad imieniem Iwo i pewnie z tego zrobiła Piwo...)))))))))))))
Ciekawe czy by nam zarejestrowali małego Piwka?
kapturnica, Elfik, BISCA, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:A ja jej się nie dziwię. To rzucanie pisiorami i moherami zrobiło się juz mocno niesmaczne.
Lubię mamę i szkoda,że tak zdecydowała - jestem zaskoczona - niestety mam podobne odczucie, jak Moremi -przychodzi mi do głowy tylko to, że nie polityka jest powodem, a ciąża...nie potrzebuje juz nas...
stara.krycha, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ja tylko nie rozumiem dlaczego wg niektorych byla moherowcem, jesli Ona sklaniala sie ku lewej stronie...
Reni, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U nas ostatnio wygrywa Ignacy. Zaraz pewnie się znajdzie jakis rym
eee, jaki rym zaraz.. Ignacy jest cacy!
Nie wiem, czy bym dała, ale kojarzy mi się pięknie z Paderewskim...
a potem z Łukasiewiczem czyli też dobrze i naukowo..
a i jeszcze Krasicki i Mościcki..
no wiesz, same dobre skojarzenia
nie było tam aby przypadkiem jakiegoś Ignacego zboczucha?
bo aż dziw..
kapturnica, moremi, Sabina, Bozia3, Aasiula, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wiem, ja wiem..mnie..mnie... mnie wybierz
Ignacy podpierdala z tacy!
dziękuję
stara.krycha, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, kkisia, BISCA, Aasiula, kapturnica, Arwena, inessa, paszczakin, Simba, Mega, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
nie wiem
ale jak powiem w domu, że 5 dzień chcę makaron z truskawkami, to może być kiepsko
to może truskawki z makaronem co?stara.krycha wrote:Glodna jestem. Co jemy?stara.krycha, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, kkisia, BISCA, Aasiula, Arwena, inessa, megan8, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny