35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie wiem
ale jak powiem w domu, że 5 dzień chcę makaron z truskawkami, to może być kiepsko
to może truskawki z makaronem co?Reni, kkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem
ale jak powiem w domu, że 5 dzień chcę makaron z truskawkami, to może być kiepsko
to może truskawki z makaronem co?stara.krycha, Reni, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny krótko - zejdźcie z Mamy.
Większość z Was była w ciąży i wie jak to jest jak hormony buzują.
Tego dnia powiedziała, że zaciążyła i na tym się trzeba skupić!
nawet jakby tego dnia napisała, że ma wszystko i wszystkich w dupie, wolno jej!
taki koktajl Mołotowa jaki się nam wtedy w organizmie miesza, to teraz dorabianie ideologii do tego co, kto...
niech wraca jak najszybciej i nie ma co komentować.
Mama, jeszcze raz gratki.
I cóż, jak się ma taką łatwość zachodzenia - i to z 4 - to się nie spodziewaj samych przytulasów na tym forumstara.krycha, Zofia8, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Aasiula, Arwena, SolarPolar, inessa, megan8, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kiedys rozmawialysmy z dziewczynami na temat brania starszych dzieci na badanie usg(oczywiscie nie na transwaginalne
)
Moge powiedziec z własnej wczorajszej perspektywy ,ze syn byl i w szoku i w emocjach jak zobaczyl na monitorze ruszajacego sie malego. I sam przyznal ,ze cieszy sie ,ze byl bo jakos bardzie mu sie ten brat zmaterializowal
Wiec tak, upewnilam sie ,ze jestem za tym by brac rodzenstwo na takie badania.I polecam
Oczywiscie nie mowimy tu o 2latku ktory raczej nic z tego nie zrozumie,
Wydaje mi sie ,ze to pomaga nawiazac silniejsze wiezy z tym jeszcze nienarodzonym rodzenstwem.
Wieczorem przed pojsciem spac przyszedl , przytulil sie do brzucha i powiedzial dobranoc Maksik dzieki ze dałes sie mi dzis podgladnacElfik, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ja wiem, ja wiem..mnie..mnie... mnie wybierz
Ignacy podpierdala z tacy!
dziękujęto mi się bardzo podoba
Elfik, Reni, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:eee, jaki rym zaraz.. Ignacy jest cacy!
Nie wiem, czy bym dała, ale kojarzy mi się pięknie z Paderewskim...
a potem z Łukasiewiczem czyli też dobrze i naukowo..
a i jeszcze Krasicki i Mościcki..
no wiesz, same dobre skojarzenia
nie było tam aby przypadkiem jakiegoś Ignacego zboczucha?
bo aż dziw..
Moj brat zboczuchem nie jest. To moze inny?
Sabina, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
efcia wrote:szczerze to czekam na najgorsze, ale nie jest mi z tym jakoś bardzo źle, daje rade, trzeba być silnym a nie mientkim
jakby taki gigant ( krwiak) przegrał to byłby to cud nad cudyefcia, Sabina, Zofia8, Elfik, kkisia, moremi, Aasiula, Arwena, Magdala, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:niekoniecznie aż taki cud....ja miałam dużego krwiaka, ktory mógł pociągnąć przy schodzeniu malutki zarodek. Ale zarodek rósł, a krwiak nie schodził- zszedł wtedy, kiedy zarodek był większy od niego - i tak często bywa - to nie jest cud
-
dziewczyny normalnie takiego doktorka jak mój to ze świecą szukać
własnie do mnie zadzwonił i pytał jak sytuacja, czy sa plamienia itp, pytał czy na pewno nie potrzebuje zwolnienia, bo jakby co to wypisze bez problemu
życzył mi cudu, zeby to moje maleństwo wielkości paznokcia wygrało z tym krwiakiemstara.krycha, ComeToMeBaby, gretka, macduska, Sabina, Zofia8, Elfik, Bozia3, kkisia, moremi, BISCA, Aasiula, Arwena, ola_35, kapturnica, Magdala, malgos741, inessa, dorbie, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
a Ty byś powiedziała nam we wszystkie twarze, że masz nas w dupie
tak prosto w oczodoły?
niemiło się zrobiło
Elfik wrote:nawet jakby tego dnia napisała, że ma wszystko i wszystkich w dupie, wolno jej!
Bozia3, moremi, kapturnica, Arwena, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
teraz to pojechałaś
ja wiem czy taka łatwość? nikt tu nie wypomniał mamie, ze to czwarta ciąża
no weeeeeeźElfik wrote:
Mama, jeszcze raz gratki.
I cóż, jak się ma taką łatwość zachodzenia - i to z 4 - to się nie spodziewaj samych przytulasów na tym forumefcia, stara.krycha, Sabina, Bozia3, Elfik, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Arwena, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie wiem
to może truskawki z makaronem co?stara.krycha, Elfik, Reni, kkisia, moremi, BISCA, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:przecież to były cały czas żarty....kiedyś ją tak określiłam- ale pomyłka została wyjaśniona - że jest raczej lewicowcem...wszyscy to wiedzieli przecież...a ciągnięcie wątku pisiora było na żarty....
nie jestem pewna, ze wszystkie to wiedzialy. Ale nie ma to wiekszego znaczenia.
Mamy wazniejsze tematy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 15:15
Zofia8
-
Elfik wrote:eee, jaki rym zaraz.. Ignacy jest cacy!
Nie wiem, czy bym dała, ale kojarzy mi się pięknie z Paderewskim...
a potem z Łukasiewiczem czyli też dobrze i naukowo..
a i jeszcze Krasicki i Mościcki..
no wiesz, same dobre skojarzenia
nie było tam aby przypadkiem jakiegoś Ignacego zboczucha?
bo aż dziw..(juz się wolę ubiezpieczyc co do tonu wypowiedzi...
)
Ale zauwazyłam u Ciebie pewną prawidłowość wtrącania do wielu wypowiedzi wątku "zboczeńców" różnej maści...wciąż jakiegoś wymieniasz - no w każdym razie mieszasz do swoich wypowiedzi - ciekawe czemu? Zapytam Burszty....stara.krycha, Reni, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość