35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Bisca jak u ciebie uspokoiło sie ?
Ja sie nie uspokoilam. A staram sie. A z tym 'zlepkiem" to jest jedyna rzecz jaka ze mnie "wyleciala". Nie krwawie.Nie plamie.
Szukam info w necie ale oczywicie znajduje sprzeczne informacje.
Kurwa, skrajne emocje w ciagu 24H. Nieograniczona radosc z przekonaniem,ze musi byc dobrze i nagle tragedia, koniec, nic.
No ale mam jeszcze nadzieje. Dopoki nie zobacze bety w piatek, bede wierzyla ze moze byc ok.
Ok przestaje marudzic
efcia, moremi, Margolcia88, Elfik, Aasiula, Sabina, kapturnica, Zofia8, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja sie nie uspokoilam. A staram sie. A z tym 'zlepkiem" to jest jedyna rzecz jaka ze mnie "wyleciala". Nie krwawie.Nie plamie.
Kurwa, skrajne emocje w ciagu 24H. Nieograniczona radosc z przekonaniem,ze musi byc dobrze i nagle tragedia, koniec, nic.
No ale mam jeszcze nadzieje. Dopoki nie zobacze bety w piatek, bede wierzyla ze moze byc ok.
Ok przestaje marudzic
Bisca
ComeToMeBaby, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:szczerze to czekam na najgorsze, ale nie jest mi z tym jakoś bardzo źle, daje rade, trzeba być silnym a nie mientkim
jakby taki gigant ( krwiak) przegrał to byłby to cud nad cudy
Jak upławy są brązowe, to bardzo dobrze. Krwiak trochę się wynaczynia. Jak tak powoli pójdzie, to część się wchłonie, a część wyleci. Kiedy kolejna wizyta? Obstawiam, że będzie o wiele mniejszy.BISCA, efcia, Elfik, Aasiula, kkisia, Sabina, ola_35, kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Ja sie nie uspokoilam. A staram sie. A z tym 'zlepkiem" to jest jedyna rzecz jaka ze mnie "wyleciala". Nie krwawie.Nie plamie.
Ok przestaje marudzic
Kapta, chyba ktos chce podwójny wpierdolBISCA, efcia, Aasiula, kkisia, Sabina, kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bisca, w poprzedniej ciąży miałam dwa razy plamienie w terminie miesiączki.
jak czytam to myślę, że jak ktoś przezył swoje i ma gorszy start, czytaj np. Moremi i ja, to się nie denerwuje, robi wszystko to co może i podchodzi filozoficznie, bo różnie może być, a nie na wszystko mamy wpływ.
Za to ktoś kto jeszcze po pupie nie dostał (czytaj Kapta) to ma nerwy napięte jak struny Stadivariusa i zieje ogniem
Bisca, swoje przeszłaś, wiem, czy też domyślam się, ile emocji jest pzy in vitro.
Ale ja od początku wiedziałam, że ci się uda za pierwszym razem.
Ksiązkę ci wysłałam dla dziecia, przecież nie dla Ciebie
Plamienia są normalne a ty zajmij się życiem i rób same najfajniejsze rzeczy. Nerwy ci moga zaszkodzić tylko.
I jakkolwiek to zabrzmi, cokolwiek się stanie, żadne drzwi jeszcze przed tobą nie są zamknięte.
Piszę o tym, bo mnie taka świadomość pomaga, wiesz, że możesz i się nie dasz.
Nie poddasz się i tyle, to niech się los w nos ugryzie.
Wszystkiemu dasz radę i wszystkiemu podołaszmoremi, kkisia, Sabina, macduska, BISCA, gretka, efcia, Aasiula, kapturnica, Zofia8, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:lekarz nie wyznaczyl mi kolejnej wizyty, tylko powiedzial ze jak bedzie sie coś dzialo, to najlepiej od razu do szpitala
Wiesz, Efcia, ja czytalam historię takiej laski, która miała bardzo dużego krwiaka i była w ciąży. Dwa razy była w szpitalu, bo krawiła mocno, ponoć bardzo bardzo, ale potem resztę ciąży była aktywna (4 małych dzieci już miała). Z tą aktywnością chyba przegięła, bo urodziła wcześniej, ale dziecko zdrowe. Potem jeszcze dwójkę w ciągu 2 lat machnęła.
Nie żebym namawiała Cię na siódemkę od razumoremi, efcia, Elfik, Aasiula, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
efcia wrote:lekarz nie wyznaczyl mi kolejnej wizyty, tylko powiedzial ze jak bedzie sie coś dzialo, to najlepiej od razu do szpitala
Sabina, efcia, Elfik, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć
Zalatana ta dzisiejsza środa, ale teraz robię se siestezjadłam resztkę wczorajszej pizzy, pózniej będę robić makaron ze szpinakiem bo mi Kapta smaka narobiła
Biscatrzymam kciuki
Efciaduzo odpoczywaj, ładuj leki. Uda sie. Gin mojej kumpeli powiedział ze na krwiaki najlepiej działa leżenie i duzo progesteronu
Sabina, efcia, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Efcia, to ja trzymam kciuki, na krwiakach się nie znam, to siedzę cicho
Wiem tylko, że organizm człowieka jest nieprzewidywalny i zwłaszcza jeśli idzie o ciążę, to te maluchy potrafią być tak zażarte, że się wierzyć nie chce..
Młode to jeszcze, niespracowane, ma siły do walki
efcia, Sabina, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Zofia8, Arwena, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość