35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Dzis miałam troche zabiegany dzien, dodatkowo troche papierkowej roboty, U Skarbowy wyssał ze mnie wszystkie siły - nie miałam czasu myslec o porodzie. Ale troche zaczyna mnie napierdzielac kregosłup.
Hihi, a ja już Cię rozpakowałam na bankNawet byłam z Tobą myślami na sali. A inne opowiadały o tym, jak pewnie przesz
anna maria, moremi, Magdala, kkisia, Aasiula, Zofia8, Mega, caffe, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:Dobra ide spac moze rano slash mi wysle sma ze mala juz jest
Obyś miała rację Amiu.
Ja tez ide się połozyc.
Dobrej nocy Wam życzę.anna maria, stara.krycha, moremi, Alis, kkisia, Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem krotko: joga wymiata! Ksieciuniu wniebowziety, ja tez z wielkim "O". I wino do tego, a jutro wolne. Mnie tez rano nie budzcie, zachodze wlasnie
Magdala, kkisia, Zofia8, Mega, Sabina, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Magdala to co w końcu z tą Twoją ciążą, bo coś chyba przegapiłam...
Nic nie przegapilas. Szpital nie byl poinformowany, ze sie skonczyla. Jak pojde do rodzinnego to mu powiem i niech on im donosi, ja nie mam czasu.
W kazdym razie badaniom chetnie sie poddam.moremi, gretka, Luna76 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Krakonka wrote:Hihi, a ja już Cię rozpakowałam na bank
Nawet byłam z Tobą myślami na sali. A inne opowiadały o tym, jak pewnie przesz
No, to streaming byl. Slash juz Ci spokoj damy. Urodzisz to przyjdziesz pokazac ta swoja Zaginiona Atlantydestara.krycha, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyPierwsza!!!
Ha! Nareszcie!
Wstałam, wyprawiłam moją Trójcę na wycieczkę i kładę się znowu.
Miłego dnia!kkisia, Aasiula, SolarPolar, malgos741, Zofia8, Mega, Krakonka, efcia, caffe, Sabina, moremi, beates, anna maria, gretka, BISCA, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMa być:
http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gif
Albo:
Ewentualnie:
Natomiast zakazuję dzisiaj:
A także:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 05:02
kkisia, Aasiula, SolarPolar, malgos741, Zofia8, Mega, Niuta, Krakonka, efcia, Sabina, moremi, anna maria, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:O dziwo cały czas w normie
Bialy fartucha nie jest grozny
Dobrze, ze nie masz juz z tym problemu
BryMilego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:24
Aasiula, Mega, Sabina, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bry....jak mi sie nic nie chce....tylko spać, spaaaaaacc....
U mnie słońce walczy z chmurami, ale deszczu na razie nie ma, udanego dnia dziolszkiZofia8, efcia, Aasiula, macduska, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czyli jutro ruszam z clo wieczorem
zobaczymy co z tego bedzie
Aasiula, Sabina, dorbie, malgos741, kkisia, Magdala, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja dzis stawiam szampana a ciężarnym piccolojest, jest drugi trymestr
ciesze sie jak nie wiem
Chłopaki jeszcze śpią, w ogóle wczoraj wszyscy byliśmy padnięci. Ide majstrować śniadanie
Mojego dnia!Mega, Zofia8, efcia, Aasiula, Sabina, dorbie, moremi, malgos741, kapturnica, beates, macduska, kkisia, Magdala, paszczakin, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Luna76, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czeee!!!
6 godzin błogiej nieświadomości! Chodzenie działa
Tempka zmierzona, bluzka się suszy w piekarniku, dzisiaj urząd miasta i pomniejsze sprawy.
Miłego dnia
Mega, trzymam kciuki. Jajco będzieMega, Zofia8, efcia, caffe, Aasiula, Sabina, macduska, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Czeee!!!
6 godzin błogiej nieświadomości! Chodzenie działa
Tempka zmierzona, bluzka się suszy w piekarniku, dzisiaj urząd miasta i pomniejsze sprawy.
Miłego dnia
Mega, trzymam kciuki. Jajco będzieefcia, Aasiula, moremi, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość