WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja !
    U nas też dziś wolne.
    Mąż jednak poszedł do pracy. A ja w zasadzie nic dziś nie muszę :)
    Lubię to !

Aasiula, Sabina, kkisia, stara.krycha, efcia, moremi, BISCA, Arwena, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Patrz Pani, to jak ja

No i ja :(

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Witam i ja !
    U nas też dziś wolne.
    Mąż jednak poszedł do pracy. A ja w zasadzie nic dziś nie muszę :)
    Lubię to !
    A mi się śniło, że zrobiłam sikanego testa a on ki pokazał 3-cyfrową bete ;-) takie cuda panie ;-)

Aasiula, kkisia, malgos741, beates, stara.krycha, paszczakin, efcia, moremi, caffe, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś Wam pisałam o budce dla ptaków, którą zrobił mój mąż na konkurs. Tak się rozochocił, za zrobił jeszcze jedną. Cackał się z nią ze wa dni. Powiesił przed domem na starej gruszy.
    Zamieszkały w niej szpaki.
    Niestety ciagle pilnuje ich kot. :-\

I mój mąż cały wieczór robił coś a,la zeribę wokół pnia z kolczastych gałęzi, jako zaporę dla kota. :-)

Czy kwalifikuje się do Klubu Mężów Pozytywnie Zakręconych?

Zofia8, Aasiula, kkisia, malgos741, beates, paszczakin, efcia, moremi, caffe, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Luna76, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kiedyś Wam pisałam o budce dla ptaków, którą zrobił mój mąż na konkurs. Tak się rozochocił, za zrobił jeszcze jedną. Cackał się z nią ze wa dni. Powiesił przed domem na starej gruszy.

I mój mąż cały wieczór robił coś a,la zeribę wokół pnia z kolczastych gałęzi, jako zaporę dla kota. :-)

Jak najbardziej :-)

Edit: musze zmienic avatar, bo mysle, ze to czyjs a nie moj :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:26

Aasiula, macduska, kkisia, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry
    spóźniłam się do pracy, bo mnie pany policjanty zatrzymały jak już parkowałam, że kawałek po chodniku jechałam a raczej toczyłam się
    może i to jest wykroczenie, ale kurwa bez przesady
    był dobry i zły policjant
    ten dobry zagajał jak się jeździ, skąd i że szybko i takie tam bajery, gdze pracuję i pewnie na 9
    mówię nie na 8 - oooo to pani się spóźni, pani powie, że czynności wykonywaliśmy O.o
    ten nadęty 15 min pisał w notesiku - imię nazwisko i adres! oczom nie wierzyłam jak na to patrzyłam
    co za tępa dzida
    ostatecznie przez gadaczkę usłyszeli, że nie jestem poszukiwana i pozwolili się oddalić
    http://i28.photobucket.com/albums/c234/jools333/ignore9-22.gif

Aasiula, kkisia, malgos741, beates, paszczakin, efcia, moremi, caffe, gretka, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Luna76, megan8, Arwena, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Brawo ON :)

macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema wiedzmy :)

L4 mi sie skonczylo wiec trzeba urzad odwiedzic ;)

malgos741, ania.g, efcia, moremi, anna maria, caffe, gretka, Sabina, BISCA, Arwena, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dobrze niech pilnuje
    na cholere Ci szpaki?
    macduska wrote:

paszczakin, Sabina, BISCA, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubie już siebie !
    Zawsze jak mam wolne to sprzątam . A to okna brudne, a to szafki w kuchni wypadałoby wymyć od środka itp. Dziś rano postanowiłam sobie : dziś nic nie będziesz robić ,obejrzyj Dzień doby TVN, nałóż maseczkę na twarz, a potem możesz poczytać .
    No i poszłam po maseczkę do łazienki- i zabrałam się za jej sprzątanie.
    I tym sposobem mam już wysprzątaną łazienkę i ubikacje . I to jeszcze przed śniadaniem !

Aasiula, kkisia, stara.krycha, ania.g, efcia, ola_35, moremi, caffe, gretka, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Luna76, megan8, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Nie lubie już siebie !
    Zawsze jak mam wolne to sprzątam . A to okna brudne, a to szafki w kuchni wypadałoby wymyć od środka itp. Dziś rano postanowiłam sobie : dziś nic nie będziesz robić ,obejrzyj Dzień doby TVN, nałóż maseczkę na twarz, a potem możesz poczytać .
    I tym sposobem mam już wysprzątaną łazienkę i ubikacje . I to jeszcze przed śniadaniem !
    Skąd ja to znam :)

efcia, stara.krycha, beates, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Pierwszy ząbek wyszedł i Marcel już wie co to mycie zębów tzn jednego zęba ;)

kkisia, efcia, ola_35, stara.krycha, Aasiula, moremi, beates, anna maria, caffe, Bozia3, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, Luna76, Arwena, paszczakin, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Nie lubie już siebie !

Ja się pytam, gdzie takie zapędy dają!?
    Niedługo 10, a my nadal lezymy z dzidziolem w łóżku, mauż śniadanie i kawę dostarczył, a moje zadanie polega na pilnowania smoczka ;)

Czy ktoś mógłby znieść moje przedciazowe ciuchy ze strychu? Bo ja juz tydzień tam idę..

ola_35, stara.krycha, Aasiula, ania.g, moremi, beates, caffe, gretka, macduska, Sabina, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, Macduska, ja też nie palam sympatią do szpaków, bo czereśnie zzeraja, ale jakby miały gniazdo, to też byłoby mi ciężko pozwolić na masakrę. Dobry Twój mauż..

Ja ptaków więcej do ogrodu zapraszać nie musze, jest pełno, nawet bazanty se laza, ale 2 budki dla nietoperzy wiszą. Niestety, dalej chyba niezamieszkane. A specjalnie 2 różne modele zamontowane, bo nie wiedziałam jakie wola..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:47

ania.g, Aasiula, moremi, caffe, caffe, Krakonka, macduska, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, Luna76, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Jak najbardziej :-)

Edit: musze zmienic avatar, bo mysle, ze to czyjs a nie moj :-)
    Mi sie teraz Twój myli z awatarem Beates ;-)

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash ,jak tam ,dalej chodzisz w dwupaku ? ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:54

efcia, slash lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Nie lubie już siebie !
    Masz jeszcze trochę wolnego? Ja muszę całą chatę ogarnąć. I codziennie powtarzam sobie "jutro to zrobię".

stara.krycha, beates, Zofia8, Aasiula, macduska, Sabina, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle takie zmienianie awatarow powinno być zakazane ;) wybrać jeden porządny i nie kombinować ;)

moremi, Aasiula, malgos741, caffe, Krakonka, macduska, Sabina, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, Luna76, Niuta, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    W ogóle takie zmienianie awatarow powinno być zakazane ;) wybrać jeden porządny i nie kombinować ;)
    Noooo kiedyś też szalałysmy ze zmianami. Ale trafiłam na swój. Poczekaj, może dziewczyny też znajdą.

Aasiula, Zofia8, Reni, Sabina, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • beates Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja się pytam, gdzie takie zapędy dają!?
    Niedługo 10, a my nadal lezymy z dzidziolem w łóżku, mauż śniadanie i kawę dostarczył, a moje zadanie polega na pilnowania smoczka ;)

Smoczka to ja też bym chętnie popilnowała :)
    Paszczak miałaś kiedyś jakies plamienia przy stymulacji ?

‹‹ 9303 9304 9305 9306 9307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ