35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeates wrote:Witam i ja !
U nas też dziś wolne.
Mąż jednak poszedł do pracy. A ja w zasadzie nic dziś nie muszę
Lubię to !takie cuda panie
Aasiula, kkisia, malgos741, beates, stara.krycha, paszczakin, efcia, moremi, caffe, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedyś Wam pisałam o budce dla ptaków, którą zrobił mój mąż na konkurs. Tak się rozochocił, za zrobił jeszcze jedną. Cackał się z nią ze wa dni. Powiesił przed domem na starej gruszy.
Zamieszkały w niej szpaki.
Niestety ciagle pilnuje ich kot.
I mój mąż cały wieczór robił coś a,la zeribę wokół pnia z kolczastych gałęzi, jako zaporę dla kota.
Czy kwalifikuje się do Klubu Mężów Pozytywnie Zakręconych?Zofia8, Aasiula, kkisia, malgos741, beates, paszczakin, efcia, moremi, caffe, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Luna76, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kiedyś Wam pisałam o budce dla ptaków, którą zrobił mój mąż na konkurs. Tak się rozochocił, za zrobił jeszcze jedną. Cackał się z nią ze wa dni. Powiesił przed domem na starej gruszy.
I mój mąż cały wieczór robił coś a,la zeribę wokół pnia z kolczastych gałęzi, jako zaporę dla kota.
Czy kwalifikuje się do Klubu Mężów Pozytywnie Zakręconych?
Jak najbardziej
Edit: musze zmienic avatar, bo mysle, ze to czyjs a nie moj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:26
Aasiula, macduska, kkisia, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dzbry
spóźniłam się do pracy, bo mnie pany policjanty zatrzymały jak już parkowałam, że kawałek po chodniku jechałam a raczej toczyłam się
może i to jest wykroczenie, ale kurwa bez przesady
był dobry i zły policjant
ten dobry zagajał jak się jeździ, skąd i że szybko i takie tam bajery, gdze pracuję i pewnie na 9
mówię nie na 8 - oooo to pani się spóźni, pani powie, że czynności wykonywaliśmy
ten nadęty 15 min pisał w notesiku - imię nazwisko i adres! oczom nie wierzyłam jak na to patrzyłam
co za tępa dzida
ostatecznie przez gadaczkę usłyszeli, że nie jestem poszukiwana i pozwolili się oddalić
http://i28.photobucket.com/albums/c234/jools333/ignore9-22.gifAasiula, kkisia, malgos741, beates, paszczakin, efcia, moremi, caffe, gretka, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Luna76, megan8, Arwena, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kiedyś Wam pisałam o budce dla ptaków, którą zrobił mój mąż na konkurs. Tak się rozochocił, za zrobił jeszcze jedną. Cackał się z nią ze wa dni. Powiesił przed domem na starej gruszy.
Czy kwalifikuje się do Klubu Mężów Pozytywnie Zakręconych?macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i dobrze niech pilnuje
na cholere Ci szpaki?
Czy kwalifikuje się do Klubu Mężów Pozytywnie Zakręconych?paszczakin, Sabina, BISCA, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie lubie już siebie !
Zawsze jak mam wolne to sprzątam . A to okna brudne, a to szafki w kuchni wypadałoby wymyć od środka itp. Dziś rano postanowiłam sobie : dziś nic nie będziesz robić ,obejrzyj Dzień doby TVN, nałóż maseczkę na twarz, a potem możesz poczytać .
No i poszłam po maseczkę do łazienki- i zabrałam się za jej sprzątanie.
I tym sposobem mam już wysprzątaną łazienkę i ubikacje . I to jeszcze przed śniadaniem !Aasiula, kkisia, stara.krycha, ania.g, efcia, ola_35, moremi, caffe, gretka, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Luna76, megan8, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Nie lubie już siebie !
Zawsze jak mam wolne to sprzątam . A to okna brudne, a to szafki w kuchni wypadałoby wymyć od środka itp. Dziś rano postanowiłam sobie : dziś nic nie będziesz robić ,obejrzyj Dzień doby TVN, nałóż maseczkę na twarz, a potem możesz poczytać .
I tym sposobem mam już wysprzątaną łazienkę i ubikacje . I to jeszcze przed śniadaniem !
efcia, stara.krycha, beates, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry
Pierwszy ząbek wyszedł i Marcel już wie co to mycie zębów tzn jednego zębakkisia, efcia, ola_35, stara.krycha, Aasiula, moremi, beates, anna maria, caffe, Bozia3, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, Luna76, Arwena, paszczakin, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
I tym sposobem mam już wysprzątaną łazienkę i ubikacje . I to jeszcze przed śniadaniem !
Ja się pytam, gdzie takie zapędy dają!?
Niedługo 10, a my nadal lezymy z dzidziolem w łóżku, mauż śniadanie i kawę dostarczył, a moje zadanie polega na pilnowania smoczka
Czy ktoś mógłby znieść moje przedciazowe ciuchy ze strychu? Bo ja juz tydzień tam idę..ola_35, stara.krycha, Aasiula, ania.g, moremi, beates, caffe, gretka, macduska, Sabina, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Hmm, Macduska, ja też nie palam sympatią do szpaków, bo czereśnie zzeraja, ale jakby miały gniazdo, to też byłoby mi ciężko pozwolić na masakrę. Dobry Twój mauż..
Ja ptaków więcej do ogrodu zapraszać nie musze, jest pełno, nawet bazanty se laza, ale 2 budki dla nietoperzy wiszą. Niestety, dalej chyba niezamieszkane. A specjalnie 2 różne modele zamontowane, bo nie wiedziałam jakie wola..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:47
ania.g, Aasiula, moremi, caffe, caffe, Krakonka, macduska, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, Luna76, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
I tym sposobem mam już wysprzątaną łazienkę i ubikacje . I to jeszcze przed śniadaniem !stara.krycha, beates, Zofia8, Aasiula, macduska, Sabina, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W ogóle takie zmienianie awatarow powinno być zakazane
wybrać jeden porządny i nie kombinować
moremi, Aasiula, malgos741, caffe, Krakonka, macduska, Sabina, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, Luna76, Niuta, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:W ogóle takie zmienianie awatarow powinno być zakazane
wybrać jeden porządny i nie kombinować
Aasiula, Zofia8, Reni, Sabina, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Ja się pytam, gdzie takie zapędy dają!?
Niedługo 10, a my nadal lezymy z dzidziolem w łóżku, mauż śniadanie i kawę dostarczył, a moje zadanie polega na pilnowania smoczka
Smoczka to ja też bym chętnie popilnowała
Paszczak miałaś kiedyś jakies plamienia przy stymulacji ?