35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Dzien dobry!
Nasz ukochany ekspert jednak "odpowiedzial" na pare pytan. Reni, nie wiem, na ile pomogla Ci jego "odpowiedz", dla mnie standardowy belkot. Ale sie nie denerwuje. Mam wolne. Kawa, ciacho, forum... Mmmm... A jak maz wroci z bulkami to bedzie... s....stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:widziałam
limit opadających rąk wyczerpałam rano, więc to to to to ..nie wiem jak nazwać..olewam ciepłym moczem
Faktycznie . Taką odpowiedz to i ja mogłabym napisać.
Swoją drogą to przykre .
Dziewczyny naprawdę piszą z problemami . Mają nadzieje na radę czy pomoc a tu taka odpowiedz jak z ulotki -"skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą "moremi, stara.krycha, Aasiula, efcia, ola_35, BISCA, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
daj jej spokój
naoglądała się american pie z szarlotką w tle
jaki kraj taka szarlotkapozostają jej bułki
Krycha! ale tak się w ciąże nie zajdzieania.g wrote:Planujesz szaleństwo z bułkami?stara.krycha, Aasiula, efcia, BISCA, kkisia, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/scooter-pink-mouse-emoticon.gif
beates, Aasiula, Reni, Sabina, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:w piekarniku?
ja co najwyzej dosuszalam suszarką do wlosow
Ale rano to nie mam czasu stać z suszarką, a piekarnik suszy sam
Nie wyciągnęłam sobie wczoraj z pralki
Ale dało radę
caffe, Aasiula, efcia, BISCA, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Nooo u Krychy bezecenstwa jakieś. Nie dosyć, że bułki, to jeszcze w samochodzie. Ma dziewczyna fantazję
stara.krycha, Aasiula, Reni, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:a propos znaków
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df2d77451c11.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aaa82d3a495.jpg
a ten chyba na ovu się nadaje hahaha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dec846e43f00.jpg
Ale to czarna lub czarny bialemu dobrze robi . Reni oskarza Cie o rasizm
stara.krycha, moremi, Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Jejku, no! Rozwiazanie zagadki z bulkami:
SNIADANIE!
No co, mam helmucka klawiature...
Pewnemu rolnikowi żona robiła niesamowicie dobre kanapki, kiedy szedł robić na pole. Kanapki ze świeżego chlebka, ze świeżutkim serkiem, wędlinką, sałatką i innymi bajerami. Rolnik pewnego razu poszedł robić w pole, kanapki zostawił na kamieniu jak zawsze... Po kilku godzinach pracy, zmęczony podchodzi do kamienia skonsumować kanapki...a tu ich nie ma! Następnego dnia żona znowu zrobiła mu pyszne, jak zawsze, kanapeczki, rolnik poszedł robić w pole, aby po kilku godzinach pracy zauważyć, że znowu mu ktoś zawinął kanapeczki! Wkurwił się rolnik i postanowił, że następnego dnia będzie patrzył zaczajony za drzewem, jak kto mu podwędza kanapki! Jak pomyślał - tak zrobił. Zaczaił się i patrzy - a tu wielki orzeł nadlatuje i porywa jego drugie śniadanie! Rolnik biegnie za nim. Biegnie, patrzy, że orzeł leci do lasu - rolnik za nim! Orzeł siada miedzy drzewami, odpakowuje kanapki, wyciąga z nich zawartość, wyrzuca wędlinę, ser, sałatę i inne dodatki, bierze dwie kromki chleba i smarujac się masłem pod pachami woła: "O kurwa! Jaki ja jestem pojebany!Reni, Aasiula, Sabina, efcia, BISCA, Dziobak, kkisia, Bozia3, ania.g, Luna76, Arwena, paszczakin, inessa, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Hmm, Macduska, ja też nie palam sympatią do szpaków, bo czereśnie zzeraja, ale jakby miały gniazdo, to też byłoby mi ciężko pozwolić na masakrę. Dobry Twój mauż..
Ja ptaków więcej do ogrodu zapraszać nie musze, jest pełno, nawet bazanty se laza, ale 2 budki dla nietoperzy wiszą. Niestety, dalej chyba niezamieszkane. A specjalnie 2 różne modele zamontowane, bo nie wiedziałam jakie wola..
Wiesz, one i tak przylecą na moja czereśnię. A tak przynajmniej swoje się najedzą a nie obce.
Krakonka, caffe, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry
ja w przerwie po 1 rundzie do Krk a przed 2
w temacie ptakow- dzisiaj slyszalam kukulke- 400m od centrum miasta!!!
chyba 5 min zastanawialam sie czy dobrze slysze.....
a i widzalam wiewiorke- ledwo umknela kolom samochodu...
wcale nie trzeba wybierac sie do lasu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:44
macduska, Aasiula, moremi, Sabina, beates, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ale rano to nie mam czasu stać z suszarką, a piekarnik suszy sam
Nie wyciągnęłam sobie wczoraj z pralki
Ale dało radę
Piekarnik to pikuś. Mój kolega chciał wysuszyć skarpety w mikrofali.moremi, Sabina, efcia, BISCA, kkisia, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:Bry
ja w przerwie po 1 rundzie do Krk a przed 2
w temacie ptakow- dzisiaj slyszalam kukulke- 400m od centrum miasta!!!
chyba 5 min zastanawialam sie czy dobrze slysze.....
a i widzalam wiewiorke- ledwo umknela kolom samochodu...
wcale nie trzeba wybierac sie do lasu....
Kasę miałaś?moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bisca a jak u ciebie ??
Dzien dobry. Fizycznie ok. Nie plamie, nie krwawie. W nocy wstalam po nospe bo bolalo na @.
W glowie dakej metlik
Dopiero wstalismymoremi, Reni, Sabina, beates, efcia, Zofia8, Dziobak, kkisia, Bozia3, ania.g, Arwena, Krakonka, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość