35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Caffe - jestem bardzo ciekawa czy ta metoda wejdzie w życie.
Bo to oznacza że kliniki już nie zarobią tyle kasy ile zarabiają teraz.
No chyba że pojawi się inny punkt widzenia, że więcej par będzie stać na taką alternatywę. Ale to wszystko zależy od myślenia tych tam wyżej.
Jednak patrząc na to co się dzieje to kasa kasa kasa jest zawsze najważniejsza, nie ważne czy to na szczęściu czy na nieszczęściu ludzkim uzyskana.inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Sluchajcie jest też super olejek..moje koleżanki wyprobowaly..kosztuje ze 200 ale są efekty aż sięich pytalam czy przedluzaly i zageszczaly.. Środek ten używają też osoby po chemii. Jak chcecie zapytam o nazwę
inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Doczytałam w komentarzach, ze przy in vitro najdroższa jest kuracja hormonalna i badania genetyczne, a nie sam zabieg. Także masz rację, kabzę nabijają na nieszczęściu ludzkim
caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znam pare która z 8 razy podchodziłą do in vitro i nic byli co prawda bogaci ale stracili już nadzieję i dali sobie spokój i wtedy zaszła wciaże naturalnie.
Też słyszałam,ze najdroższe w in vitro są badania i hormonalne przygotowanie ale to też zależy od kliniki.'
W Polsce bedzie dofinansowanie chyba nawet od lipca ale są warunki, nie mozna przekroczyć 40 lat, nie można mieć poronień i trzeba mieć udokumentowane rzynajmniej roczne leczenie niepłodności. 15 tysięcy par bedzie dofinansowanych a czeka na in vitro o wiele wiecej par nawet 40 tys.Bozia3, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Sluchajcie jest też super olejek..moje koleżanki wyprobowaly..kosztuje ze 200 ale są efekty aż sięich pytalam czy przedluzaly i zageszczaly.. Środek ten używają też osoby po chemii. Jak chcecie zapytam o nazwę
inessa, Bozia3, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To może idź do apteki i coś kup, albo zrób maseczkę:
- olejek rycynowy
- szczoteczka do rzęs
Wieczorem umocz szczoteczkę w olejku i nałóż 2-3 warstwy. Zostaw to na noc. Rano przemyj mleczkiem do demakijażu. Może to pomoże, bo olejek ma działanie odżywcze.
inessa, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja coś kiedyś chyba czytałam o nużeńcu, któremu towarzyszy wypadanie rzęs, ale nie wiem co to dokładnie jest, tak mi tylko zostało w głowie. Kiedy szukałam powodów problemu mojej cery. Może poczytaj więcej.
inessa, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Jakiś czas temu towarzyszyły mi straszne swedzenia i pieczenia na policzkach w okolicach nosa. Czerwone plamy, coś jak liszaj i gdzies niegdzies krostki.
Zaden dermatolog nie potrafił powiedziec co to jest, b kazdy mowił inną diagnozę. Teraz jest lepiej - mysle że dzięki temu żywemu mydłu którym myje twarz.Pisałam o nim jakiś czas temu.
Jednak te plamy które mi się porobiły mnie męczą.
inessa, Bursztyn, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi takie plamy sie robią jakby liszaje ale ja wiem od czego mam nietolerancje laktozy i jak pozwole sobie na jakieś lodziki, deserek,smietanke to mi takie coś się pojawia na twarzy na rekach na udach i czasmi na plecach. Lekazr powiedział,że nasza nacja nie powinna za dużo jeść nabiału zwłaszcza po 20 roku życia bo wtedy już nasz organizm nie jest wstanie go przyjać i przetrwaić tak jak powinien. Lepiej przyswajamy białko zwierzęce z miesa oraz białko z roślin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 21:28
Bursztyn, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mi 3 lata temu powylazily przebarwienia po urlopie od plyeania z rurką wokół ust i czasami wyglądam jakbym miała wąsy miedzy oczami nad nosem i wyglądam jak hinduska i na nosie wyglada to jakby mi skora zeszła albo mega piegi
niestety nic nie mogę z nimi zrobic tylko jakieś tam kwasy u kosmetyczki i zero opalania więc mam to w d#pie
inessa, Bursztyn, Bozia3, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Jakiś czas temu towarzyszyły mi straszne swedzenia i pieczenia na policzkach w okolicach nosa. Czerwone plamy, coś jak liszaj i gdzies niegdzies krostki.
Zaden dermatolog nie potrafił powiedziec co to jest, b kazdy mowił inną diagnozę. Teraz jest lepiej - mysle że dzięki temu żywemu mydłu którym myje twarz.Pisałam o nim jakiś czas temu.
Jednak te plamy które mi się porobiły mnie męczą.inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość