35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
już mam
http://www.netmama.pl/magazyn/planowanie-rodziny/kalkulator-owulacji/
spróbujcie a w szczególności te które mają testować
Dobra spadam bo za chwile obudzi mi się rodzinka więc spadam
A wam Kochane życzę udanego dzionka może jeszcze wpadnę zobaczyć co się u Was dzieje Pozdrawiam Mocno <papapapapa>Mango, caffe, Bursztyn, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
Bozia - nie spoko, nie uraziłaś mnie, czasem dobra jest taki kubełek wody dla otrzeźwienia
Dziewczynki tempka dzis na tym samym poziomie 36,9 - zatem juz nie rosnie.
Nie dziś nie zatestuję, dziś kupię test, a jeśli zdążę to zatestuję jutro z rana.
Monia - udanego wypoczynku, zaraz wskakuję na tą stronkę co podałaś.
Jesli chodzi o stres - to Bozia może mieć rację, mi tak zasugerował alergolog.Mango, caffe, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki. Trochę Was podczytuję i jestem zdziwiona jak szybko tu przyrasta materiału do czytania (a może nie jestem zdziwiona). Co mi przychodzi na myśl - do Bursztynka- mi ostatnio strasznie wypadły brwi, przerzedziły się, aż kosmetyczka to zauważyła, no i doczytałam, że to brak estrogenów w organizmie, co mogłoby się zgadzać z moim cienkim endometrium. Nie wiem jak to się ma do rzęs, ale warto sprawdzić.
Poza tym zaczynam ostatni tydzień i od czwartku urlop.
Bardzo intensywny urlop bo pod kontrolą ginekologa i jeszcze przygotowania do ślubu. Liczę, że coś ruszy w kierunku dzidzi. Może tak miało być, że dopiero po ślubie.
Życzę udanego tygodnia i kolejnych ciąż.grosza, Mango, caffe, Bursztyn, Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewuszki
Reni i Slash wykresiki ze az pozazdroscickiedy testujecie dziewczynki.
Reszta kobitek tez widze ze nie proznuje, moze te wakacyjne dni pomoga jakos, w koncu musi sie zazielenic na tym naszym forum 35+.
Trzymam kciuki
Mango, caffe, Bursztyn, Olena, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki
Pochnurno ale cieplo, wiec nie jest zle. Dzis musze zrobic prezentacje i cwiczyc ja do czwartkuw piatek moje wystapienie publiczne a w sobote nawiedza nas tesciowa z bratem meza.... Duuuuzoooo stresu !
caffe, Olena, Mango, Kasik303, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Brązowe, jasno brązowe na czole. Na policzkach mi znikneły te czerwone.
Plamy brązowe, a raczej przebarwienia na twarzy pojawiają się też od wątroby. Jak się stosuje jakieś leki to trzeba by zrobić badania odnośnie prób wątrobowych.Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Pochnurno ale cieplo, wiec nie jest zle. Dzis musze zrobic prezentacje i cwiczyc ja do czwartkuw piatek moje wystapienie publiczne a w sobote nawiedza nas tesciowa z bratem meza.... Duuuuzoooo stresu !
Bursztyn, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky, ja nie musze testowac bo sie nie staralam, zaczne po wakacjach
Grosza, uzywam tego samego tuszu, wiec to na pewno nie to.
Slash- kciuki trzymam bardzo mocno za Twoj test z dwiema krechami
Olena, dzieki za info, mam zamiar zrobic wszystkie badania w Polsce.
Reni, jak tam Natanek ?grosza, Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moze po wakacjach to wca;e juz sie nie bedziesz musiala starac
moze juz tam cos jest
Bursztyn wrote:Lucky, ja nie musze testowac bo sie nie staralam, zaczne po wakacjach
Grosza, uzywam tego samego tuszu, wiec to na pewno nie to.
Slash- kciuki trzymam bardzo mocno za Twoj test z dwiema krechami
Olena, dzieki za info, mam zamiar zrobic wszystkie badania w Polsce.
Reni, jak tam Natanek ?caffe, Bursztyn, Lucky, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:A to może powinnam zrobić sobie próby wątrobowe.
Test zaplanowałam na jutro. ale boję się jak nie wiem co....
Bursztynku to faktycznie masz trochę stresu.
Ale bądź dzielna.
Wczoraj widzialam nagłówek w necie, że dziewczyny sprzedają na allegro pozytywne testy ciążowe, może sobie kup taki?
PS. Nie chciało mi się czytac w jakim celu to robiąBursztyn, grosza, inessa, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość