35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Chyba znowu nic z tego
Temp jakieś niskie 36,5-6Halny z nad jeziora zle na Ciebie dziala
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni kazda kobieta jest inna i nie mozna do konca sie sugerowac tylko wykresami innych, moze u Ciebie tak ma byc...nasze cialo jest nie przewidywalne
Reni wrote:Chyba znowu nic z tego
Temp jakieś niskie 36,5-6caffe, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Po to sprzedają:
http://www.sosrodzice.pl/kup-sobie-ciaze-czyli-testy-ciazowe-z-wynikiem-pozytywnym/pieniadze czasem mozna zarobic nawet na sikach
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki dzisiaj nie poszlam do pracy, mielismy pare spraw do zalatwienia no i tak sie jakos stalo ze wysprzatalismy cala chate i jest milo
Slash trzyma kciuki za dwie krechy, przydalo by nam sie tutaj zielono to na pewno.
Bursztyn wolnosc i swoboda tuz tuz dajesz moja doroga prezentacyjka i fruuuu na wakacje
Reni no co ty jeszcz nic nie wiadomo, moja siostre brzuch bolal jak na okres tylko ze wcale to nie bylo to a sliczny bobas i niespodzianaka za razem.
Ja wciaz w pracy juz sama ie wiem co i jak rozmowy jakies prowadza z wszystkim jak na razie pracuje ale ie lubie niewiadomej chyba po rpostu musze zyc kazdym dniem i tyle i sie nie martwic bo co ma byc to i tak bedzie tutaj akurat nie mam na nic wplywu.
Moj wykres znowu sie poprzesuwal ale coz za bardzo nie nalezy chyba sie sugerowac jak tylko mierzy sie temperatrke i spokojenie sie smyrac co drugi co trzeci dzien i tyle.
Pozdrawiam wszsytkie laseczki
Bursztyn, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:od Ciebie tez chetni odkupie
handel bedzie kwitnal na naszym Forum
Dobra, odsprzedaję CiLucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tylko poprosze o nieuzywane
Ale ok, postaram się żeby były nieużywane, albo będę mało sikała na nie i zostanie jakies suche miejsce na twój sikWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 11:13
Lucky, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
No wiem ja spoko jest ok tak tylko mowie ze jak sie dziwczynki sugeruja czasami co tam pokazuje a pozniej srum i jest inczaj....w kazdym razie dobrze jest i dobrze bedzie oczywisci takBursztyn wrote:Panda, spokojnie, bedzie dobrze, a wykres bardzo ladny
caffe, Bursztyn, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
To tak jak Bozia miala my przeslac ziola Sroki jak zajdzie. Jakos do trzech miesiecy to mialo byc hahaha
Bozia to juz minely trzy miesiace czy jeszcze nie?
Bursztyn wrote:mysle, ze tyle nie bedzie Ci potrzebnewtedy mi odsprzedasz taniej
caffe, Lucky, Bursztyn, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:To tak jak Bozia miala my przeslac ziola Sroki jak zajdzie. Jakos do trzech miesiecy to mialo byc hahaha
Bozia to juz minely trzy miesiace czy jeszcze nie?
Bursztyn, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość