X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ? :P

Ja nie miałam tak nigdy mi zawsze wychodziła jedna krecha. A dlaczego tak się dzieje to nie mam bladego pojęcia. Ja w ogóle w tych tematach to jestem noga, dopiero się uczę ;)

caffe, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytajcie o polskim absurdzie:

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/fakt-nfz-nie-placi-za-ratowanie-zycia-noworodkom,1,5565011,region-wiadomosc.html

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Ja nie miałam tak nigdy mi zawsze wychodziła jedna krecha. A dlaczego tak się dzieje to nie mam bladego pojęcia. Ja w ogóle w tych tematach to jestem noga, dopiero się uczę ;)
    Ja czytałam w jakich przypadkach tak się dzieje, ale nie chcę Cię grosza zamartwiać. Najlepiej jak zbada to lekarz. Może po prostu taka jest Twoja uroda.
    Dla orientacji zrób test na początku i w połowie cyklu i zobacz jaki jest wynik.

inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosz jest wiele możliwości a czasmi niestety jest to ciąża biochemiczna :(

caffe, grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ,no właśnie tak myślałam o ciąży biochemicznej spytam gina :P

inessa, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    To tak jak Bozia miala my przeslac ziola Sroki jak zajdzie. Jakos do trzech miesiecy to mialo byc hahaha ;) Bozia to juz minely trzy miesiace czy jeszcze nie?
    Teraz zaczynam 3 miesiąc - więc akurat to dobrze wypada..;). Ale ja nawet nie wiedziałam dokładnie co zamówiłam, bo dostałam dwie duże paki. Doczytałam potem, że jeden worek to zioła Sroki, a drugi - jakiś na hormony kobiece - chyba Klimuszki....Ten drugi worek nie tknęłam jeszcze, bo za dużo tego naraz...no a Srokę 3 cykl....

megan8, Mango, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    od Ciebie tez chetni odkupie ;) handel bedzie kwitnal na naszym Forum
    ja mam kolejne 30 szt owulacyjnych i 3 ciążowe...stwierdziłam, że 60 szt. to już lekka przesada..:)

caffe, Mango, inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam kolejne 30 szt owulacyjnych i 3 ciążowe...stwierdziłam, że 60 szt. to już lekka przesada..:)
    przy moich cyklach 60 szt jest ok, bo nigdy nic u mnie nie wiadomo, a cena 28 zł to pikuś, więc poszłam na całość :P

Mango, inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    coś chyba jednak jest nie tak z tym owufriendem, bo ja nadal nie mogę na wszystko kliknąć ze to lubię
    albo moze program mi nie pozwala lubić wszystkiego :( muszę wybierać? i mam limit?

tyyyle jeszcze czasu do szansy na test z sensem
    kombinuję jak tu się załapać na usg kontrolne, żeby zobaczyć jak jajniki wyglądają po tym Clo
    niestety większość ginów na urlopach, a ci prywatni, to mają zapisy na 2 tygodnie do przodu, a za dwa tygodnie to ja mam już być w ciąży i robić zupełnie inne usg
    Lucky - przyglądnij sie, czy przypadkiem automatycznie nie próbujesz polubić własnych postów - bo na to program nie pozwala..a tak to normalnie raczej działa to u mnie....

inessa, Lucky, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Miałam 4 razy - w 10 dniu po owulacji a 12 już nic nie widziałam - raczej doszukiwałam się tego faktu "w magicznych" testach. To były cienie cienia ale dawały dużo nadziei. No ale nawet jak wyszły wyraźne kreski niczego to nie zmieniło :-(
    grosza wrote:
    tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ? :P

grosza, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hehe no sama bym nie grzebała ale ciekawa jestem, bo wyczytałam że Clo pobudza produkcję jajek i trzeba je podglądać po owu żeby zobaczyć czy jakieś niepęknięte nie zamieniają się w torbiele

Reni, w poprzednim poście miało być 'powiedziałabym...."
    myślę że tempki masz super, niska temp t jest taka, która spada poniżej linii podstawowej!!! a u Ciebie jest wysoko nad, może takie masz właśnie swoiste tempki, poza tym nieraz widziałam jak dziewczynom dopiero w 4-5 tyg ciąży podnosiły się na to wyczekiwane 37 z hakiem

ja np mam ogólnie wyższe tempki ale niestety do tej pory to o niczym nie świadczyło, przed @ po prostu lecą na łeb na szyję z tego 37,1 do 36,5.
    Powinnam napisać LECIAŁY, bo teraz już nie polecą

no i owu znowu mi dziś przesunął owulację, już miałam ją zaznaczoną w 11, 12 a dzisiaj 13 dc
    Lucky mnie ginka kazała zaraz po 5 tabletkach Clo(w 9-10 dc) przyjść na USG, bo musi zobaczyć co się dzieje z jajkami i czy to wszystko prawidłowo sie rozwija...dziwne, że Twoj lekarz nie zalecił CI tego....

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wszystkie teściki z wykresami w moim zeszyciku -)

inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Też mnie zastanawia niefrasobliwość lekarzy, że przepisują CLO czy inne hormony na wzrost jajek i nie monitorują (USG) tego.
    Bozia3 wrote:
    Lucky mnie ginka kazała zaraz po 5 tabletkach Clo(w 9-10 dc) przyjść na USG, bo musi zobaczyć co się dzieje z jajkami i czy to wszystko prawidłowo sie rozwija...dziwne, że Twoj lekarz nie zalecił CI tego....

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:40

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie tu jest wszystko opisane.
    http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=236

megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bozia w jakim wieku masz syna??
    7 lipca skończył 11 lat :)

megan8, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O moja corcia tez 7 lipca :)
    Bozia3 wrote:
    7 lipca skończył 11 lat :)

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    O moja corcia tez 7 lipca :)
    raczki - rodzinno-wrażliwe

megan8, Kasik303, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    działabym,że to bardzo fajny objaw ale nie chcę rozbudzać nadziei
    a jak długie masz cykle?
    28 29 czekam

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ten czary mary cykl sie zaczyna, wiec ja trzymam kciuki, a ty dzialaj ;) nie ze licze na te ziola bodo au takich przesylek nie wpuszczaja musza przejsc kwarantanne taki skomplikowany swiat troszeczke ;) w kazdym razie cieakwa jestem co to bedzie, torche Cie nakrecam tutaj hahaha
    Bozia3 wrote:
    Teraz zaczynam 3 miesiąc - więc akurat to dobrze wypada..;). Ale ja nawet nie wiedziałam dokładnie co zamówiłam, bo dostałam dwie duże paki. Doczytałam potem, że jeden worek to zioła Sroki, a drugi - jakiś na hormony kobiece - chyba Klimuszki....Ten drugi worek nie tknęłam jeszcze, bo za dużo tego naraz...no a Srokę 3 cykl....

inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ