35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
grosza wrote:tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ?
Ja nie miałam tak nigdy mi zawsze wychodziła jedna krecha. A dlaczego tak się dzieje to nie mam bladego pojęcia. Ja w ogóle w tych tematach to jestem noga, dopiero się uczęcaffe, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja nie miałam tak nigdy mi zawsze wychodziła jedna krecha. A dlaczego tak się dzieje to nie mam bladego pojęcia. Ja w ogóle w tych tematach to jestem noga, dopiero się uczę
Dla orientacji zrób test na początku i w połowie cyklu i zobacz jaki jest wynik.inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda wrote:To tak jak Bozia miala my przeslac ziola Sroki jak zajdzie. Jakos do trzech miesiecy to mialo byc hahaha
Bozia to juz minely trzy miesiace czy jeszcze nie?
. Ale ja nawet nie wiedziałam dokładnie co zamówiłam, bo dostałam dwie duże paki. Doczytałam potem, że jeden worek to zioła Sroki, a drugi - jakiś na hormony kobiece - chyba Klimuszki....Ten drugi worek nie tknęłam jeszcze, bo za dużo tego naraz...no a Srokę 3 cykl....
megan8, Mango, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam kolejne 30 szt owulacyjnych i 3 ciążowe...stwierdziłam, że 60 szt. to już lekka przesada..
Mango, inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:coś chyba jednak jest nie tak z tym owufriendem, bo ja nadal nie mogę na wszystko kliknąć ze to lubię
albo moze program mi nie pozwala lubić wszystkiegomuszę wybierać? i mam limit?
tyyyle jeszcze czasu do szansy na test z sensem
kombinuję jak tu się załapać na usg kontrolne, żeby zobaczyć jak jajniki wyglądają po tym Clo
niestety większość ginów na urlopach, a ci prywatni, to mają zapisy na 2 tygodnie do przodu, a za dwa tygodnie to ja mam już być w ciąży i robić zupełnie inne usginessa, Lucky, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Miałam 4 razy - w 10 dniu po owulacji a 12 już nic nie widziałam - raczej doszukiwałam się tego faktu "w magicznych" testach. To były cienie cienia ale dawały dużo nadziei. No ale nawet jak wyszły wyraźne kreski niczego to nie zmieniło
grosza wrote:tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ?grosza, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hehe no sama bym nie grzebała ale ciekawa jestem, bo wyczytałam że Clo pobudza produkcję jajek i trzeba je podglądać po owu żeby zobaczyć czy jakieś niepęknięte nie zamieniają się w torbiele
Reni, w poprzednim poście miało być 'powiedziałabym...."
myślę że tempki masz super, niska temp t jest taka, która spada poniżej linii podstawowej!!! a u Ciebie jest wysoko nad, może takie masz właśnie swoiste tempki, poza tym nieraz widziałam jak dziewczynom dopiero w 4-5 tyg ciąży podnosiły się na to wyczekiwane 37 z hakiem
ja np mam ogólnie wyższe tempki ale niestety do tej pory to o niczym nie świadczyło, przed @ po prostu lecą na łeb na szyję z tego 37,1 do 36,5.
Powinnam napisać LECIAŁY, bo teraz już nie polecą
no i owu znowu mi dziś przesunął owulację, już miałam ją zaznaczoną w 11, 12 a dzisiaj 13 dcinessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Też mnie zastanawia niefrasobliwość lekarzy, że przepisują CLO czy inne hormony na wzrost jajek i nie monitorują (USG) tego.
Bozia3 wrote:Lucky mnie ginka kazała zaraz po 5 tabletkach Clo(w 9-10 dc) przyjść na USG, bo musi zobaczyć co się dzieje z jajkami i czy to wszystko prawidłowo sie rozwija...dziwne, że Twoj lekarz nie zalecił CI tego....inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to ten czary mary cykl sie zaczyna, wiec ja trzymam kciuki, a ty dzialaj
nie ze licze na te ziola bodo au takich przesylek nie wpuszczaja musza przejsc kwarantanne taki skomplikowany swiat troszeczke
w kazdym razie cieakwa jestem co to bedzie, torche Cie nakrecam tutaj hahaha
Bozia3 wrote:Teraz zaczynam 3 miesiąc - więc akurat to dobrze wypada... Ale ja nawet nie wiedziałam dokładnie co zamówiłam, bo dostałam dwie duże paki. Doczytałam potem, że jeden worek to zioła Sroki, a drugi - jakiś na hormony kobiece - chyba Klimuszki....Ten drugi worek nie tknęłam jeszcze, bo za dużo tego naraz...no a Srokę 3 cykl....
inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość