WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ? :P

Ja nie miałam tak nigdy mi zawsze wychodziła jedna krecha. A dlaczego tak się dzieje to nie mam bladego pojęcia. Ja w ogóle w tych tematach to jestem noga, dopiero się uczę ;)

caffe, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytajcie o polskim absurdzie:

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/fakt-nfz-nie-placi-za-ratowanie-zycia-noworodkom,1,5565011,region-wiadomosc.html

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Ja nie miałam tak nigdy mi zawsze wychodziła jedna krecha. A dlaczego tak się dzieje to nie mam bladego pojęcia. Ja w ogóle w tych tematach to jestem noga, dopiero się uczę ;)
    Ja czytałam w jakich przypadkach tak się dzieje, ale nie chcę Cię grosza zamartwiać. Najlepiej jak zbada to lekarz. Może po prostu taka jest Twoja uroda.
    Dla orientacji zrób test na początku i w połowie cyklu i zobacz jaki jest wynik.

inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosz jest wiele możliwości a czasmi niestety jest to ciąża biochemiczna :(

caffe, grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ,no właśnie tak myślałam o ciąży biochemicznej spytam gina :P

inessa, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    To tak jak Bozia miala my przeslac ziola Sroki jak zajdzie. Jakos do trzech miesiecy to mialo byc hahaha ;) Bozia to juz minely trzy miesiace czy jeszcze nie?
    Teraz zaczynam 3 miesiąc - więc akurat to dobrze wypada..;). Ale ja nawet nie wiedziałam dokładnie co zamówiłam, bo dostałam dwie duże paki. Doczytałam potem, że jeden worek to zioła Sroki, a drugi - jakiś na hormony kobiece - chyba Klimuszki....Ten drugi worek nie tknęłam jeszcze, bo za dużo tego naraz...no a Srokę 3 cykl....

megan8, Mango, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    od Ciebie tez chetni odkupie ;) handel bedzie kwitnal na naszym Forum
    ja mam kolejne 30 szt owulacyjnych i 3 ciążowe...stwierdziłam, że 60 szt. to już lekka przesada..:)

caffe, Mango, inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam kolejne 30 szt owulacyjnych i 3 ciążowe...stwierdziłam, że 60 szt. to już lekka przesada..:)
    przy moich cyklach 60 szt jest ok, bo nigdy nic u mnie nie wiadomo, a cena 28 zł to pikuś, więc poszłam na całość :P

Mango, inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    coś chyba jednak jest nie tak z tym owufriendem, bo ja nadal nie mogę na wszystko kliknąć ze to lubię
    albo moze program mi nie pozwala lubić wszystkiego :( muszę wybierać? i mam limit?

tyyyle jeszcze czasu do szansy na test z sensem
    kombinuję jak tu się załapać na usg kontrolne, żeby zobaczyć jak jajniki wyglądają po tym Clo
    niestety większość ginów na urlopach, a ci prywatni, to mają zapisy na 2 tygodnie do przodu, a za dwa tygodnie to ja mam już być w ciąży i robić zupełnie inne usg
    Lucky - przyglądnij sie, czy przypadkiem automatycznie nie próbujesz polubić własnych postów - bo na to program nie pozwala..a tak to normalnie raczej działa to u mnie....

inessa, Lucky, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Miałam 4 razy - w 10 dniu po owulacji a 12 już nic nie widziałam - raczej doszukiwałam się tego faktu "w magicznych" testach. To były cienie cienia ale dawały dużo nadziei. No ale nawet jak wyszły wyraźne kreski niczego to nie zmieniło :-(
    grosza wrote:
    tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ? :P

grosza, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hehe no sama bym nie grzebała ale ciekawa jestem, bo wyczytałam że Clo pobudza produkcję jajek i trzeba je podglądać po owu żeby zobaczyć czy jakieś niepęknięte nie zamieniają się w torbiele

Reni, w poprzednim poście miało być 'powiedziałabym...."
    myślę że tempki masz super, niska temp t jest taka, która spada poniżej linii podstawowej!!! a u Ciebie jest wysoko nad, może takie masz właśnie swoiste tempki, poza tym nieraz widziałam jak dziewczynom dopiero w 4-5 tyg ciąży podnosiły się na to wyczekiwane 37 z hakiem

ja np mam ogólnie wyższe tempki ale niestety do tej pory to o niczym nie świadczyło, przed @ po prostu lecą na łeb na szyję z tego 37,1 do 36,5.
    Powinnam napisać LECIAŁY, bo teraz już nie polecą

no i owu znowu mi dziś przesunął owulację, już miałam ją zaznaczoną w 11, 12 a dzisiaj 13 dc
    Lucky mnie ginka kazała zaraz po 5 tabletkach Clo(w 9-10 dc) przyjść na USG, bo musi zobaczyć co się dzieje z jajkami i czy to wszystko prawidłowo sie rozwija...dziwne, że Twoj lekarz nie zalecił CI tego....

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wszystkie teściki z wykresami w moim zeszyciku -)

inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Też mnie zastanawia niefrasobliwość lekarzy, że przepisują CLO czy inne hormony na wzrost jajek i nie monitorują (USG) tego.
    Bozia3 wrote:
    Lucky mnie ginka kazała zaraz po 5 tabletkach Clo(w 9-10 dc) przyjść na USG, bo musi zobaczyć co się dzieje z jajkami i czy to wszystko prawidłowo sie rozwija...dziwne, że Twoj lekarz nie zalecił CI tego....

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:40

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie tu jest wszystko opisane.
    http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=236

megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bozia w jakim wieku masz syna??
    7 lipca skończył 11 lat :)

megan8, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O moja corcia tez 7 lipca :)
    Bozia3 wrote:
    7 lipca skończył 11 lat :)

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    O moja corcia tez 7 lipca :)
    raczki - rodzinno-wrażliwe

megan8, Kasik303, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    działabym,że to bardzo fajny objaw ale nie chcę rozbudzać nadziei
    a jak długie masz cykle?
    28 29 czekam

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ten czary mary cykl sie zaczyna, wiec ja trzymam kciuki, a ty dzialaj ;) nie ze licze na te ziola bodo au takich przesylek nie wpuszczaja musza przejsc kwarantanne taki skomplikowany swiat troszeczke ;) w kazdym razie cieakwa jestem co to bedzie, torche Cie nakrecam tutaj hahaha
    Bozia3 wrote:
    Teraz zaczynam 3 miesiąc - więc akurat to dobrze wypada..;). Ale ja nawet nie wiedziałam dokładnie co zamówiłam, bo dostałam dwie duże paki. Doczytałam potem, że jeden worek to zioła Sroki, a drugi - jakiś na hormony kobiece - chyba Klimuszki....Ten drugi worek nie tknęłam jeszcze, bo za dużo tego naraz...no a Srokę 3 cykl....

inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ