35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Kochana, używane czy nie u mnie i tak wyjdą jednakowe, bo podejrzewam, że ten cykl też będzie bezowulacyjny
Ale ok, postaram się żeby były nieużywane, albo będę mało sikała na nie i zostanie jakies suche miejsce na twój sik
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
coś chyba jednak jest nie tak z tym owufriendem, bo ja nadal nie mogę na wszystko kliknąć ze to lubię
albo moze program mi nie pozwala lubić wszystkiegomuszę wybierać? i mam limit?
tyyyle jeszcze czasu do szansy na test z sensem
kombinuję jak tu się załapać na usg kontrolne, żeby zobaczyć jak jajniki wyglądają po tym Clo
niestety większość ginów na urlopach, a ci prywatni, to mają zapisy na 2 tygodnie do przodu, a za dwa tygodnie to ja mam już być w ciąży i robić zupełnie inne usg
inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:coś chyba jednak jest nie tak z tym owufriendem, bo ja nadal nie mogę na wszystko kliknąć ze to lubię
albo moze program mi nie pozwala lubić wszystkiegomuszę wybierać? i mam limit?
tyyyle jeszcze czasu do szansy na test z sensem
kombinuję jak tu się załapać na usg kontrolne, żeby zobaczyć jak jajniki wyglądają po tym Clo
niestety większość ginów na urlopach, a ci prywatni, to mają zapisy na 2 tygodnie do przodu, a za dwa tygodnie to ja mam już być w ciąży i robić zupełnie inne usg
Lucky, no to moze to oznazcza, ze masz w jajnikach nie grzebac
inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hehe no sama bym nie grzebała ale ciekawa jestem, bo wyczytałam że Clo pobudza produkcję jajek i trzeba je podglądać po owu żeby zobaczyć czy jakieś niepęknięte nie zamieniają się w torbiele
Reni, w poprzednim poście miało być 'powiedziałabym...."
myślę że tempki masz super, niska temp t jest taka, która spada poniżej linii podstawowej!!! a u Ciebie jest wysoko nad, może takie masz właśnie swoiste tempki, poza tym nieraz widziałam jak dziewczynom dopiero w 4-5 tyg ciąży podnosiły się na to wyczekiwane 37 z hakiem
ja np mam ogólnie wyższe tempki ale niestety do tej pory to o niczym nie świadczyło, przed @ po prostu lecą na łeb na szyję z tego 37,1 do 36,5.
Powinnam napisać LECIAŁY, bo teraz już nie polecą
no i owu znowu mi dziś przesunął owulację, już miałam ją zaznaczoną w 11, 12 a dzisiaj 13 dccaffe, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hehe no sama bym nie grzebała ale ciekawa jestem, bo wyczytałam że Clo pobudza produkcję jajek i trzeba je podglądać po owu żeby zobaczyć czy jakieś niepęknięte nie zamieniają się w torbiele
Reni, w poprzednim poście miało być 'powiedziałabym...."
myślę że tempki masz super, niska temp t jest taka, która spada poniżej linii podstawowej!!! a u Ciebie jest wysoko nad, może takie masz właśnie swoiste tempki, poza tym nieraz widziałam jak dziewczynom dopiero w 4-5 tyg ciąży podnosiły się na to wyczekiwane 37 z hakiem
ja np mam ogólnie wyższe tempki ale niestety do tej pory to o niczym nie świadczyło, przed @ po prostu lecą na łeb na szyję z tego 37,1 do 36,5.
Powinnam napisać LECIAŁY, bo teraz już nie polecą
no i owu znowu mi dziś przesunął owulację, już miałam ją zaznaczoną w 11, 12 a dzisiaj 13 dcchodzilo mi o gina, moze ma nie grzebac, moze jest tak ze jajko z plemnikiem uprawiaja wlasnie seks i nie chca zeby ich ktos podgladal
caffe, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przeciez wiem, oczywiscie ze nie sama, trudno by raczej bylo
chodzilo mi o gina, moze ma nie grzebac, moze jest tak ze jajko z plemnikiem uprawiaja wlasnie seks i nie chca zeby ich ktos podgladal
toś mi namieszała
nie wiem teraz czy szukac tego gina czy dać odrobinę prywatności protoplastom mojego nowego dziecka.....caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Zrobię jutro, ale nie wiem czy zdąże, bo pewnie @ mnie wyprzedzi.
Bo jeśli jesteś w ciąży, a brzuch boli bardzo, to bym się udała do lekarza, żeby to zbadał.
Jeśli test wyjdzie negatyw, to pozostanie czekanie na jedno bądź drugie.inessa, Bursztyn, Kasik303, grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj mnie bolał rano z tego co pamiętam. dziś rano nic, samopoczucie normalne. Przed chwilą zaczął mnie boleć, ale nie az tak mocno jednak mocniej niż do tej pory. Ale namieszałam, jednak wiem ze wiecie o co chodzi.
Zrobię jutro z samego rana, oczywiśce jak zaznaczyłam jeśli zdązecaffe, grosza, inessa, Mango, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:toś mi namieszała
nie wiem teraz czy szukac tego gina czy dać odrobinę prywatności protoplastom mojego nowego dziecka.....wiec nie sugeruj sie moim zdaniem. Zrob to co podpowiada Ci intuicja i na pewno bedzie dobrze
caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ?
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:tak się zastanawiam a czy tak miałyście kiedyś że na 2-3 dni przed @ na teście wychodzą dwie bladziochy a @ przyłazi jednak , ja tak miałam kilka razy od stycznia i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje ?
inessa, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość