35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:no to ten czary mary cykl sie zaczyna, wiec ja trzymam kciuki, a ty dzialaj
nie ze licze na te ziola bodo au takich przesylek nie wpuszczaja musza przejsc kwarantanne taki skomplikowany swiat troszeczke
w kazdym razie cieakwa jestem co to bedzie, torche Cie nakrecam tutaj hahaha
Bursztyn, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja zamiast wypoczywać to czekam na termin @
Zasięg netu w laptopie zero ale w komórce baardzo dobry Miałam wyluzować i co? Wyszła z tego kupa rexa. Eh..
polarmiś, Bursztyn, inessa, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ja zamiast wypoczywać to czekam na termin @
Zasięg netu w laptopie zero ale w komórce baardzo dobry Miałam wyluzować i co? Wyszła z tego kupa rexa. Eh..polarmiś, Bursztyn, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, zakupiłam dzisiaj na trzy miesiące (tak zaleciła gin.) Femostan 1/10 - są to tabletki dwufazowe (już kiedyś o nich pisałam ale chyba nie znałam nazwy), przez pierwsze 14 dni począwszy od pierwszego dnia miesiączki przyjmuje się estradiol (na dobre jajka) i przez kolejne 14 dni progesteron. Może pomogą? Będę je przyjmowała od kolejnego cyklu.
inessa, Bursztyn, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczynki, zakupiłam dzisiaj na trzy miesiące (tak zaleciła gin.) Femostan 1/10 - są to tabletki dwufazowe (już kiedyś o nich pisałam ale chyba nie znałam nazwy), przez pierwsze 14 dni począwszy od pierwszego dnia miesiączki przyjmuje się estradiol (na dobre jajka) i przez kolejne 14 dni progesteron. Może pomogą? Będę je przyjmowała od kolejnego cyklu.
inessa, Bursztyn, Lucky, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Dziewczynki, zakupiłam dzisiaj na trzy miesiące (tak zaleciła gin.) Femostan 1/10 - są to tabletki dwufazowe (już kiedyś o nich pisałam ale chyba nie znałam nazwy), przez pierwsze 14 dni począwszy od pierwszego dnia miesiączki przyjmuje się estradiol (na dobre jajka) i przez kolejne 14 dni progesteron. Może pomogą? Będę je przyjmowała od kolejnego cyklu.
Wiesz juz kiedy wracasz do W-wy?
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wiecie co! W całym kraju piękna pogoda a tylko tu na Mazurach zimno! Skandal to wina rządu!
Ale to znak przecież w ciąży nie można siedzieć na słońcu i upał szkodzi wiec pogoda dopasowana do mojego stanu
Tylko z tą wichurą przechowywali
Rano jak cisza w ośrodku a domek mam nad jeziorem to jak się obudziłam to myślałam, że nad morzem jestem szum drzew brzmu jak fale haha niezła schiza
Kasik303, Bursztyn, inessa, Mango, samira, polarmiś, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Lucky - przyglądnij sie, czy przypadkiem automatycznie nie próbujesz polubić własnych postów - bo na to program nie pozwala..a tak to normalnie raczej działa to u mnie....
raczej się nie mylę, ale dzięki, będę uważać
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Lucky mnie ginka kazała zaraz po 5 tabletkach Clo(w 9-10 dc) przyjść na USG, bo musi zobaczyć co się dzieje z jajkami i czy to wszystko prawidłowo sie rozwija...dziwne, że Twoj lekarz nie zalecił CI tego....
no właśnie ja też tak czytałam i nawet go się pytałam co z usg przed owu, ale odpowiedział mi że tymi termometrami i usg to się tak nakręcam, że sama podcinam gałąź na której siedzę
no to co miałam powiedziećinessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość