35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, probowalam innej przegladarki,niestety nic z tego. W zwiazku z tym, mam prosbe, czy moglaby ktoras z Was zglosic ten problem w moim imieniu? Napisac ze uzytkownik Bursztyn: "Od przedwczoraj nie moze wpisac temperatury ani zadnych innych danych do wykresu. Rowniez glowna strona FORUM nie ulega odswiezeniu. Nadal figuruje tam jako ostatni wpis osoby ktora umiescila go przedwczoraj. Nie moze rowniez wyslac wiadomosci do Ovu , system to uniemozliwia"
I już zamykam dziób, bo ja to chyba dzisiaj mam dyżur na ovu, ale odczekam do 1001 strony żeby inne się zmieściłyNie wiem czy mi się uda pomilczeć
megan8, slash, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Slash trzymam kciuki! Twoj wykres wyglada obiecujaco.
A ja wedlug ovu zaczelam wczoraj 5 miesiac ciazy! 5 miesiac! Niesamowite jak ten czas leci.
KaRa ja już nie wiem jak liczyć te miesiące ,wydaje mi się ,że u ciebie 5miesiąc zaczął się 16lipca według @ ,bo wtedy 16 marca 5miesięcy wstecz miałaś pierwszy dzień @
Ja pierwszy dzień @ miałam 21marca i dziś mam pierwszy dzień 5 miesiąca ,pięć dni po tobie.
A termin porodu na kiedy masz??
bo ja według lekarza -28grudnia
według ovu -27 grudnia
według usg -26 grudnia
i bądź tu mądrymcaffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki Własnie jednak urlop sie mi przedłużył w polsce ale wczoraj miałam wielkie szczęście znalezienia 4 małych głodnych kotków porzuconych przez mamusie i teraz muszę karmić je co chwilkę bo jeszcze nie umią jeść z miseczki . Więc mam zajęcie na urlopie hihihihihih Ale we wtorek będę miała pomoc w osobie mojej siostrzenicy , a ona uwielbia małe kociaki . Jedynie mój czekolada załamany że następny tydzień będzie sie nudził sam w domku .
caffe, Mango, inessa, megan8, samira, samira, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:tutaj szybko wyszedł test pozytywny
https://ovufriend.pl/wykres,7ddd99ffa5bc05424857f6921058068c.html
Widziałam sporo wykresów gdzie 8 dpo byl plus a 12 już dupa blada
Ja czekam do piatku soboty na @ a potem pomyślęcaffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Caffe możemy już pisać.
Wytrzymałaś cierpliwe do 1001
Reni, mnie strasznie kusi żeby jutro kupić test i we wtorek zatestować.Jednak chyba bardziej boję się rozczarowania.
Kupię, zobaczę jak będzie z moją cierpliwością.Mango, caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Reniu wykres masz bajkowy
nie podskakuj za bardzo, co by się dobrze przyjęło
Ale tak mnie nastraszyłyście z tymi rowerami a to pierwsza ciąża , bez poronień i nie wiem jak organizm zareaguje
Wiec nie ryzykuję i spędzam spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 19:23
caffe, inessa, megan8, Bozia3, Lucky, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Powiedz mu, że inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi
To tekst mojej koleżanki, który uwielbiam w takich sytuacjach
iwka76 wrote:Cześć dziewczynki Własnie jednak urlop sie mi przedłużył w polsce ale wczoraj miałam wielkie szczęście znalezienia 4 małych głodnych kotków porzuconych przez mamusie i teraz muszę karmić je co chwilkę bo jeszcze nie umią jeść z miseczki . Więc mam zajęcie na urlopie hihihihihih Ale we wtorek będę miała pomoc w osobie mojej siostrzenicy , a ona uwielbia małe kociaki . Jedynie mój czekolada załamany że następny tydzień będzie sie nudził sam w domku .inessa, caffe, megan8, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
slash wrote:Caffe możemy już pisać.
Wytrzymałaś cierpliwe do 1001
Reni, mnie strasznie kusi żeby jutro kupić test i we wtorek zatestować.Jednak chyba bardziej boję się rozczarowania.
Kupię, zobaczę jak będzie z moją cierpliwością.
Slash, najlepiej jak nie będziesz się nastawiała ani na wynik pozytywny, anie na negatywny, wtedy będzie łatwiej. Po prostu przyjmij to co Ci przygotowała natura
Nawet jeśli jutro (tffuu tffuu) będziesz miała negatyw, to i tak wiadomo, ze test trzeba powtarzać aż do @.
Ja Ci bardzo dopinguję, żeby się spełniły Twoje marzeniainessa, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No mój pan już ma dosyć bo pyta czy znowu będę leżała
Ale tak mnie nastraszyłyście z tymi rowerami a to pierwsza ciąża , bez poronień i nie wiem jak organizm zareaguje
Wiec nie ryzykuję i spędzam spokojnieinessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość