35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Slash, a Ty bierzesz kwas foliowy?
caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Brałam, ale w tym cyklu przestałam bo miałam wrażenie wychodzi mi jakaś wysypka. Zażywam zestaw witamin, w którym jest kwas foliowy. Pewne zle robię ale jakos tak zdecydowałam.
inessa, slash, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:napisane jest 200 nie mg tylko taki inny znaczek, ja biore dwie więc myslę, ze jest ok.
Ale tak myslę ze zakupię inny kwas foliowy niz ten poprzedni i zacznę brac.
Pamiętam tylko, że jak zaszłam w ciążę to lekarz mi zwiększył dawkę kwasu.
Kiedy testujesz?
inessa, Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash trzymam kciuki! Twoj wykres wyglada obiecujaco.
A ja wedlug ovu zaczelam wczoraj 5 miesiac ciazy! 5 miesiac! Niesamowite jak ten czas leci.caffe, Mango, Bursztyn, Lucky, megan8, Reni, inessa, promyk, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Chciałam poczekać do dnia przewidywanej @, czyli gdzies okolice wtorku do piątku. Ale nie wiem czy wytrzymam.
Mango, Lucky, inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Slash trzymam kciuki! Twoj wykres wyglada obiecujaco.
A ja wedlug ovu zaczelam wczoraj 5 miesiac ciazy! 5 miesiac! Niesamowite jak ten czas leci.KaRa, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Slash trzymam kciuki! Twoj wykres wyglada obiecujaco.
A ja wedlug ovu zaczelam wczoraj 5 miesiac ciazy! 5 miesiac! Niesamowite jak ten czas leci.
Zarażaj nas przez forumKara.
caffe, KaRa, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:A wiesz jak mnie kusi, masakra.
Pewnie jutro pójdę do apteki i zakupię ze dwie sztukiJa w poprzedniej ciąży zrobiłam test w 9 dniu po owu i do tego popołudniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 17:54
Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zarazam was wszystkie oczywiscie. Chucham i dmucham zeby pojawily sie zielone kropki.
Slash u mnie co miesiac wykres byl ksiazkowy. Po owulacji temp do gory a dzien przed @ w dol. A ten udany, marcowy cykl byl wrecz odwrotny. temp po owulacji taka sobie. I tak jak mowisz pierwszy test negatywny, drugi cien cienia i dopiero 3 potwierdzil ciaze. Takze natura cwiczyla moja cierpliwoscWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 18:05
caffe, Mango, Bursztyn, Lucky, Reni, inessa, samira, promyk, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Zarazam was wszystkie oczywiscie. Chucham i dmucham zeby pojawily sie zielone kropki.
Slash u mnie co miesiac wykres byl ksiazkowy. Po owulacji temp do gory a dzien przed @ w dol. A ten udany, marcowy cykl byl wrecz odwrotny. temp po owulacji taka sobie. I tak jak mowisz pierwszy test negatywny, drugi cien cienia i dopiero 3 potwierdzil ciaze. Takze natura cwiczyla moja cierpliwoscKaRa, Bursztyn, megan8, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość