35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Slash wg mnie nie przesadzasz, masz normalne podejście wrażliwej babki, która nie chce zawalić najważniejszej rzeczy w życiu
W sumie to nie jakaś tragedia przez ten tydzień nie imprezować, olać rower i uważać ze słońcem (chociaż wg mnie ono wpływu nie ma), z resztą cokolwiek uważasz za konieczne. To małe wyrzeczenia w stosunku do wymarzonego rezultatu
Też bym sobie w życiu nie wybaczyła, gdyby coś poszło nie tak a potem bym usłyszała od lekarza, że może jednak nie trzeba było biegać z dzieckiem po polu za piłką, czy jechać na forsowną wycieczkę
W tym przypadku absolutnie wyznaję zasadę że lepiej dmuchać na zimne
Zaszkodzić tym sobie nie zaszkodzisz, a że to może się z boku śmieszne wydawać - to co!Mango, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Slash rób to, co Twoim zdaniem jest dobre dla Ciebie i Twojego "spokoju ducha". To co mówią lub pomyślą inni miej ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 15:39
Mango, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki ja tylko szybciorem, fajnie Wam ze macie ciepelko zazdrozcze oczywiscie, zycze kazdej z osobna zielonej kropeczki....jesli chodzi o sloneczko i ciaze to ja powiem dziewczynki ze tutaj ciazowki wrecz wylegaja na plaze ze swoimi brzucholami jak leniwe foczki w roznym stadium ciazy i niczym sie wcale nie przejmuja : ) to jest oczywiscie indywidualana sprawa , kazdy robi to co lubi i jak mu tam wyodnie
i tak jak juz powiedzialam spkoj najawzniejszy i relaks a to juz polowa sukcesu i to mi wszyscy powtarzaja lekarze i dziewczynki co zachodzily i zaszly
Dobranoc pchly na noc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 16:05
Mango, caffe, Reni, inessa, Bursztyn, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dziewczyny, od którego dc mierzy się temperaturę? Zaczyna mi się podobac ta zabawa
Ja w zasadzie dopiero mierzę drugi cykl, pierwszy zaczęłam nie od samego początku, ale drugi mierzę od pierwszego dnia cyklu. Choć mówią żeby mierzyć po @.caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja w zasadzie dopiero mierzę drugi cykl, pierwszy zaczęłam nie od samego początku, ale drugi mierzę od pierwszego dnia cyklu. Choć mówią żeby mierzyć po @.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny