X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jesteś grzeczną dziewczynką ?

a zapomniełam napisać u mojego drugiego gina pierwsza wizyta 140 +usg 40zł :P

caffe, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tia..gina..;)
    teee, koleżanko... :P :P :P

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:

Ja zawsze jestem grzeczna :P

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te ceny u lekarzy, to przerażające są :( jak tu się leczyć
    dobrze, że takie problemy jak nasze to raczej dopadają ludzi z jakimś dorobkiem, a nie małolatów bez pracy, czy na rozruchu, bo wtedy to człowiekowi opadają witki i wpada w depresję z bezradności

nie mówię, że każdy dorosły człowiek jest przy kasie, no ale trochę mu chyba łatwiej niż takiemu np zaraz po szkole

inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:

grosza,,to Ty jeszcze najtaniej dorwałaś gina...

caffe, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    te ceny u lekarzy, to przerażające są :( jak tu się leczyć
    dobrze, że takie problemy jak nasze to raczej dopadają ludzi z jakimś dorobkiem, a nie małolatów bez pracy, czy na rozruchu, bo wtedy to człowiekowi opadają witki i wpada w depresję z bezradności

nie mówię, że każdy dorosły człowiek jest przy kasie, no ale trochę mu chyba łatwiej niż takiemu np zaraz po szkole
    lucky to różnie bywa..dorośłi mają obciążenia..kredyty, inne dzieci..i też ciężko..

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym poszła na monitoring w tym 10dc, bo nigdy nie wiadomo, poza tym lekarz może wtedy porównać jajniki na początku i w trakcie cyklu

ja mam cykle 29-31 dniowe, zazwyczaj owulacj 15-16 dzień a w tym cyklu jednak była 11dc!
    gdybyśmy nie zaczęli starań z zapasem czasowym to bym ją przeoczyła czekając na znany termin

inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    lucky to różnie bywa..dorośłi mają obciążenia..kredyty, inne dzieci..i też ciężko..

no w sumie tak :(
    ehh
    do wszystkiego trzeba mieć worek pieniędzy :(

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to niby też mialam wczesniej, bo w 13 dc a zwykle mam w 16,17 potweirdzoną USG, a na koniec cyklu wyszlo, że chyba jednak nie mialam w ogole..:) nigdy nic do konca nie wiadomo....

inessa, caffe, grosza, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

ha ha
    ale może jakąś zniżkę później dostanę bo to jest kolega mojej przyjaciółki hihi
    Bozia3 wrote:

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

ha ha
    ale może jakąś zniżkę później dostanę bo to jest kolega mojej przyjaciółki hihi
    Bozia3 wrote:

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash wg mnie nie przesadzasz, masz normalne podejście wrażliwej babki, która nie chce zawalić najważniejszej rzeczy w życiu
    W sumie to nie jakaś tragedia przez ten tydzień nie imprezować, olać rower i uważać ze słońcem (chociaż wg mnie ono wpływu nie ma), z resztą cokolwiek uważasz za konieczne. To małe wyrzeczenia w stosunku do wymarzonego rezultatu
    Też bym sobie w życiu nie wybaczyła, gdyby coś poszło nie tak a potem bym usłyszała od lekarza, że może jednak nie trzeba było biegać z dzieckiem po polu za piłką, czy jechać na forsowną wycieczkę
    W tym przypadku absolutnie wyznaję zasadę że lepiej dmuchać na zimne
    Zaszkodzić tym sobie nie zaszkodzisz, a że to może się z boku śmieszne wydawać - to co!

inessa, caffe, Mango, Matylda36, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski zakupiłam macę w proszku i powiem wam że się załamałam bo jest ohydna w smaku będę próbowała jej dodawać do różnych rzeczy ale porażka z mlekiem fujfuj jedynie z pikantnym sokiem pomidorowym mi smakowała :P

inessa, caffe, Mango, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja to niby też mialam wczesniej, bo w 13 dc a zwykle mam w 16,17 potweirdzoną USG, a na koniec cyklu wyszlo, że chyba jednak nie mialam w ogole..:) nigdy nic do konca nie wiadomo....
    No to niezły cyrk :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    a ja bym poszła na monitoring w tym 10dc, bo nigdy nie wiadomo, poza tym lekarz może wtedy porównać jajniki na początku i w trakcie cyklu

ja mam cykle 29-31 dniowe, zazwyczaj owulacj 15-16 dzień a w tym cyklu jednak była 11dc!
    gdybyśmy nie zaczęli starań z zapasem czasowym to bym ją przeoczyła czekając na znany termin
    Ciekawie :P

• grosza Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

a najlepiej to 2 worki :P
    Lucky wrote:
    no w sumie tak :(
    ehh
    do wszystkiego trzeba mieć worek pieniędzy :(

Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    a najlepiej to 2 worki :P

no ja przyjmę każdą ilość bez grymaszenia :)

grosza, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiecie ja też uważam że lepiej chuchać na zimne
    np w zimę nie zjeżdżałam na sankach z młodym :P ; i nie jeżdżę na rowerze po owulce ale wszystko z głową
    Lucky wrote:
    Slash wg mnie nie przesadzasz, masz normalne podejście wrażliwej babki, która nie chce zawalić najważniejszej rzeczy w życiu
    W sumie to nie jakaś tragedia przez ten tydzień nie imprezować, olać rower i uważać ze słońcem (chociaż wg mnie ono wpływu nie ma), z resztą cokolwiek uważasz za konieczne. To małe wyrzeczenia w stosunku do wymarzonego rezultatu
    Też bym sobie w życiu nie wybaczyła, gdyby coś poszło nie tak a potem bym usłyszała od lekarza, że może jednak nie trzeba było biegać z dzieckiem po polu za piłką, czy jechać na forsowną wycieczkę
    W tym przypadku absolutnie wyznaję zasadę że lepiej dmuchać na zimne
    Zaszkodzić tym sobie nie zaszkodzisz, a że to może się z boku śmieszne wydawać - to co!

caffe, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie jestem w ciąży, ale też uważam. Najchętniej leżę cały dzień :P

Mango, Reni, grosza, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    no wiecie ja też uważam że lepiej chuchać na zimne
    np w zimę nie zjeżdżałam na sankach z młodym :P ; i nie jeżdżę na rowerze po owulce ale wszystko z głową
    grosza...no ...naprawdę..porównywać zjeżdżanie na sankach z góry w zimie, do wyjścia na słoneczko w 28dc....to już są jakieś jaja...

Mango, Reni, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 922 923 924 925 926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ