35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Witajcie
Dziękuję za wszystkie Wasze słowa wsparcia i informacje.
BOzia to nie jest tak że ja się boję czy udźwignę odpowiedzialność ciąży.
Ja napisałam czy udźwignę odpowiedzialność, bo na mnie liczycie w tym cyklu, ze jak nie wyjdzie to rozczarowanie dla nas wszystkich, o to mi chodziło
Dziś rano zmierzyłam tempkę i zasnęłam dalej. Teraz jak się obudziłam to z silniejszym bólem miesiączkowym, ale po chwili minął.
Inessko, zaraz obejrzę tą animację.
Jedną rzecz Ci powiem, to co robisz, rób dla siebie, a nie dla nas, bo Ty jesteś najważniejsza, a nie inni. Ty masz być szczęśliwa, spełniona.
My Ci kibicujemy, tak jak każdej z nas z osobna.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Słoneczno-gorącej niedzieli życzę
!!!
Ja mam ostatnio tyle pracy w pracy że wracam ok18 skonana i nie mam siły na nic ... byle do urlopu
Wczoraj byliśmy na grillu i trochę odetchnęliśmyinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem,wy jesteście na drugim miejscu
Kiedy testuję? Nie wiem
Staram się czymś zająć, ale myśli i tak nie usunę.
Chcę się wybrać z kocykiem troszkę na słoneczko i poopalac się czytając książke.
Ale też nie wiem czy opalanie w tej sytuacji 50/50 ciąży jest odpowiednie.
Ból miesiączkowy znów zaczęłam czuć i chyba znów silniejszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 11:15
caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Wiem wiem,wy jesteście na drugim miejscu
Kiedy testuję? Nie wiem
Staram się czymś zająć, ale myśli i tak nie usunę.
Chcę się wybrać z kocykiem troszkę na słoneczko i poopalac się czytając książke.
Ale też nie wiem czy opalanie w tej sytuacji 50/50 ciąży jest odpowiednie.
Ból miesiączkowy znów zaczęłam czuć i chyba znów silniejszy.caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Możecie mnie uważać za krejzolkę.
Ale z drugiej strony mnie zrozumcie, skoro jest nadzieja że się udało, to pojawia się strach żeby przypadkiem czegoś zrobić nie tak.
Stąd te moje wątpliwości.
Nie jestem przewrażliwiona ale ostrożna.
I wcale się nie tłumaczęcaffe, Bozia3, inessa, Mango, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Możecie mnie uważać za krejzolkę.
Ale z drugiej strony mnie zrozumcie, skoro jest nadzieja że się udało, to pojawia się strach żeby przypadkiem czegoś zrobić nie tak.
I wcale się nie tłumaczęa my Ci wykresu popilnujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 11:24
Bozia3, inessa, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Możecie mnie uważać za krejzolkę.
I wcale się nie tłumaczęJakie można mieć wątpliwości ze słońcem?? Idź i się relaksuj, a co ma być to i tak będzie..
Takie nadopiekuńcze mamy są bardzo wkurzające..więc się ucz od początku odpuszczania...bo to Twoje bejbi zamęczysz kiedyś..
caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Zastanawiam się czy w moim przypadku jest sens robienia monitoringu w 10dc. Bo moje cykle są długie, @ trwa z 7 dni, więc co może być widać w 10dc? Moim zdaniem nic
caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale zwykle tak zaczyna się monitoring....poogląda gin Twoje jajka i inne rzeczy...ja też mam już drugi raz w 10dc. Potem pójdziesz kolejny raz pewnie w okolicach 14dc...
Teraz to będzie pewnie kolejny cykl maraton, z tym, że liczę, ze od 36 dnia każe mi brać znowu dupka i dopiero potem się za mnie weźmie.
W 10dc będę też już po pierwszych badaniach to dostarczy mu to pewnie też jakiś tam informacji wstępnych.inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:JA mam cykle od 28 nawet do 35 dni, byłam u gina w 16 dc, ale tylko dlatego że nie było wczesniejszych wolnych terminów. Wówczas było ładnie widać. Zatem może pójdź 12, 14 dc.
Zadzwonię do niego i zapytam. Pewnie 10dc się nie uda, bo wydaje mi się, że on wtedy nie przyjmuje bo w lipcu urlopuje.
Mnie też się wydaje, że rozsądniej jest to robić w okol. 14dc u mnie, bo tak jak wspominałam, @ trwa u mnie długo.inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość