35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Dzięki Wam bo ja już nie wiem co myśleć o tym wszystkim bo hormony mam dobre to dlaczego takie dziwne rzeczy się dzieją?! ALe macie racje
Dziekiinessa, megan8, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki niedziela rano i slonecznie...milego leniuchowania i wypoczynku i duzo duzo spokoju....bo jak czytam Was to niektorym na prawde tego potrzeba
a ja kawka i balkonik a pozniej chyba znajomi wpadna...Slonce sle zza wielkiej wodycaffe, inessa, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnego plamienia i wiem, że nie tylko ja i to też jest norma.
Moja koleżanka miała normalny okres (nie miewa bardzo obwitych) do 5-tego miesiąca, dlatego dopiero w czwartym dowiedziała się o ciąży. Różnie więc może być, więc się nie stresuj, zobaczysz, samo się ułoży, sama będziesz wiedziała co robić, a jak nie, to tu jest ekipa wspieraczek i wyjaśniaczek, no i jeszcze jest Twój ginekolog jakby cocaffe, inessa, Mango, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Caffe święte słowa!!!
Podpisuję się obydwoma rękoma pod nimi
caffe wrote:Też wychodzę z takiego założenia, tym bardziej, że na dwoje babka wróżyła. Nie ma też co brać wszystkiego do siebie, że byłaby Twoja wina, ale jeśli można pewnych rzeczy unikać to trzeba tak robić.
Mnie lekarz powiedział, że jeśli zajdę w ciążę (mając na uwadze poronienie), to mam iść na zwolnienie lekarskie i leżeć do czasu aż nie okaże się, ze wszystko jest ok. Nie byłam temu chętna, więc powiedział mi, że to mój wybór jak do tego podejdę, ale nie godząc się na to wiele ryzykuję.
Kiedyś wcześniej to sobie myślałam, że w życiu nie pójdę na zwolnienie, bo przecież praca, praca, praca, a ja jestem z tych lojalnych i zaangażowanych. Ale teraz zmieniłam zdanie i mam to gdzieś. To moje życie i będę nim kierowała dla siebie, a nie dla innych. Pracodawca sobie poradzi, bo będzie musiał, a ja nie chcę mieć kiedyś pretensji do siebie, że wybrałam wszystko inne zamiast siebie.caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Słoneczno-gorącej niedzieli życzę
!!!
Ja mam ostatnio tyle pracy w pracy że wracam ok18 skonana i nie mam siły na nic ... byle do urlopu
Wczoraj byliśmy na grillu i trochę odetchnęliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 08:23
caffe, inessa, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChcecie powiedzieć, że mój mąż tyle jakiegoś białego robactwa do mnie wpuszcza? Chyba już mu nie pozwolę
inessa wrote:Obejrzyjcie sobie polecam piękne
demotywatory.pl/4171178/Niesamowita-animacja
witaj Matylda i Reni
A tak w ogóle, to witam, trochę mnie nie było, bo się sporo pracy nazbierało, no i @ też sobie przyszła i to nawet dwa razy. Ale czas od czasu zaglądałam tu do was. Pozdrawiam.
polarmiś, caffe, inessa, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:Witajcie wczoraj i ją miałam straszliwego lenia też nie miałam ochoty zupełnie na nic. Mało tego dziś po wpisaniu tempki samo przesunęło mi populacje i wydłużyła mi cykl o jeden dzień
inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dziękuję za wszystkie Wasze słowa wsparcia i informacje.
BOzia to nie jest tak że ja się boję czy udźwignę odpowiedzialność ciąży.
Ja napisałam czy udźwignę odpowiedzialność, bo na mnie liczycie w tym cyklu, ze jak nie wyjdzie to rozczarowanie dla nas wszystkich, o to mi chodziło
Dziś rano zmierzyłam tempkę i zasnęłam dalej. Teraz jak się obudziłam to z silniejszym bólem miesiączkowym, ale po chwili minął.
Inessko, zaraz obejrzę tą animację.
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość