35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:dziewczyny ile płacicie za wizyty i monitoring? Ja zapłaciłam za wizytę 160 i potem każdy monitoring po 60 zł....trochę dużo...plus jeszcze badania
). Ale mój lekarz jak się okazuje traktuje mnie jakoś ulgowo. Bo w jego przychodni wizyta+usg (takie standardowe) kosztują 200 zł. Ode mnie wziął 100zł, to tyle samo co gdy idę do niego do szpitala. Także nie narzekam na cenę.
A ogólnie to w większości miejsc wizyty kształtują się 160 zł na "start". Za wszystko inne dodatkowo się płaci.inessa, Bozia3, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A może nawet zaczniesz brać wcześniej? Może od 30 dc..żeby je stopniowo skracać...
Bo może jak zobaczy, że znowu mam coś popier@#*%$e to dojdzie do wniosku że, po co to wszystko przedłużać
inessa, Bozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash nie przejmuj się ja pierwsze 3,4 msce też swirowałam i dziewczyny mnie do pionu ustawiały przejdzie Ci ale nie do końca haha
caffe, inessa, Bozia3, grosza, Mango, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie w pięknym słonecznym dniu
My z męzem dziś nad jezirko się udajemy u nas w mieście są trzy jeziora a w okolicy z 4 mamy w czym wybierać
Moze się troche opale
U nas wizyty kosztują okołó 150 zł. ale ja nigdy tyle nie płaciłam zawsze mniej jakoś lekarz ulgowo nas traktował. WIem,ze w Poznaniu też tyle a nawet po 200 zł za wizyte a lekarze od leczenia niepłodności po 350 zł a jak jeszcze genetyk to 500 -800 zł.caffe, Bozia3, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny ja nie wiem o co chodzi ale miałam tak krótki okres,że szok dwa dni i to jeden z większym krwawieniem jeżeli to tak można powiedzieć o tym a wczoraj rano tylko plamiłąm a potem koniec, do tego wielkie piersi, senność o kilku dni, łąkomstwo i jeszcze pare innych objawów, może buć to początek przekwitania?
Wiem moze to śmieszne ale już nie wiem co mam myśleć?caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Inessko gdzie Ci do przekwitania to na pewno hormony jak pisały dziewczyny.O przekwitaniu to ja myślę coraz częściej .Jak wczoraj poczułam że mnie piersi już bolą to wiem że kolejny cykl stracony nawet nie muszę czekać na @. Przeszło rok po poronieniu okresy jak w zegarku ,wykresy książkowe a tu ciągle klapa mam taką myśl że już czas odpuścić ,nie mam już siły ...płakać mi się chce...
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
moim zdaniem warto sprawdzić ten 10dc najwyżej w następnym cyklu monitoring zaczniecie póżniejcaffe wrote:Zastanawiam się czy w moim przypadku jest sens robienia monitoringu w 10dc. Bo moje cykle są długie, @ trwa z 7 dni, więc co może być widać w 10dc? Moim zdaniem niccaffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ty się ciesz z tych 60 u mnie standardowo 120
Bozia3 wrote:dziewczyny ile płacicie za wizyty i monitoring? Ja zapłaciłam za wizytę 160 i potem każdy monitoring po 60 zł....trochę dużo...plus jeszcze badaniainessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Moja gin mówi że rok w moim wieku to nie dużo i jak byłam w ciązy to będę ale muszę być cierpliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 12:26
inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Gosiu ale rok to bardzo dużo w tym wieku, tzn powyżej 18 rż
mnie gin mówił, że rok to się daje małolatom, a starszych małolatów warto prześwietlić po pół roku, bo w czasach chemii i stresu wszystko wygląda inaczej niż nawet 10 lat temu
zmieniłabym tego lekarza, seriocaffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Gosiu ale rok to bardzo dużo w tym wieku, tzn powyżej 18 rż
mnie gin mówił, że rok to się daje małolatom, a starszych małolatów warto prześwietlić po pół roku, bo w czasach chemii i stresu wszystko wygląda inaczej niż nawet 10 lat temu
zmieniłabym tego lekarza, serioinessa, Lucky lubią tę wiadomość