35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Brałam, ale w tym cyklu przestałam bo miałam wrażenie wychodzi mi jakaś wysypka. Zażywam zestaw witamin, w którym jest kwas foliowy. Pewne zle robię ale jakos tak zdecydowałam.
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki
Mam problem, nie moge wpisywac temp. ani zadnych danych do wykresu. Nie mohe tez wyslac wiadomosci do Ovu zeby to naprawilimoge pisac tylko posty, chociaz Ovu nie odswieza strony glownej forum, nadal jest tam wpis KaRy z przedwczoraj jako ostatni.
caffe, megan8, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej Dziewuszki
Mam problem, nie moge wpisywac temp. ani zadnych danych do wykresu. Nie mohe tez wyslac wiadomosci do Ovu zeby to naprawilimoge pisac tylko posty, chociaz Ovu nie odswieza strony glownej forum, nadal jest tam wpis KaRy z przedwczoraj jako ostatni.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No właśnie plamy tez mam na czole głownie i okolice górnej wargi.
Może są nieduże, ale rzucają się w oczy.
Nie mam sposobu na ich zlikwidowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 18:30
caffe, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam zawsze naturę cierpliwej, ale nie zawsze wobec siebie.
Może boję się rozczarowania, dlatego nie testuję.
Ale jutro zakupię testy i we wtorek zrobię. Tak po prostu.
Jak ma @ przyjechać to i tak przyjedzie.
Trochę chyba się uodparniam na to wszystko, bo chwilami zaczynałam już wariować.
I powiedziałam sobie że ten cykl to ostatni w którym bardzo się przejmuję i liczę. Oczywiście jak nie wyjdzie to będę dalej mierzyć tempkę, żebym poznała swój organizm i mogła pokazać później gin.
Ale nie będe już chyba szaleć ze złości. Ale jak to wszystko wyjdzie to oczywiście czas czas czas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 18:36
caffe, Lucky, grosza, inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie będę się rozpychać, żeby więcej się zmieściło na zaczarowanej stronie, mnie trojaczki wystarczą, albo i trójka jedno po drugim
Slash a może spróbuj czysty folik bez dodatków
wiem, że te witaminy w zestawach często powodują zaburzenia żołądkowe lub reakcje skórne, ja łykam czysty kw foliowy, preparat nazywa się Folikgrosza, megan8, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:No właśnie plamy tez mam na czole głownie i okolice górnej wargi.
Może są nieduże, ale rzucają się w oczy.
Nie mam sposobu na ich zlikwidowanie.
caffe, slash, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
Właśnie ja po czystym dostawałam jakiejś wysypki.
Coś podobnie jak u mnie masz Bursztynku.
Nie wiem czym to jest spowodowane.
To ja też się nie rozpycham, zostawiam miejsce innym dziewczynomWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 18:40
caffe, Bursztyn, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, probowalam innej przegladarki,niestety nic z tego. W zwiazku z tym, mam prosbe, czy moglaby ktoras z Was zglosic ten problem w moim imieniu? Napisac ze uzytkownik Bursztyn: "Od przedwczoraj nie moze wpisac temperatury ani zadnych innych danych do wykresu. Rowniez glowna strona FORUM nie ulega odswiezeniu. Nadal figuruje tam jako ostatni wpis osoby ktora umiescila go przedwczoraj. Nie moze rowniez wyslac wiadomosci do Ovu , system to uniemozliwia"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 18:42
grosza, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość