35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:No, ja mam porównanie, Reni. Wyobraź sobie jak chłopczyk ma luźną kupkę w pieluszce, a jak dziewczynka... Z chłopcem łatwiej
U dziewczyny musisz też doliczyć 5 minut dziennie na fryzurę ;P
Ale jaką sprawia przyjemność robienie tej fryzury i kupienie kolejnej pięknej sukienki , jak dla mnie to przyjemność większa niż kupienie sobie kolejnego ciuchaAasiula, Krakonka, BISCA, stara.krycha, Bozia3, kkisia, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sluchajcie a ja mam pytanie do mam chlopakow starszych juz
Chodzi mi o penisa u 10 latka
Moj mlody jak byl maly to mial mala stulejke ,sterydami ladnie wszystko poszlo .Ostatnio na bilansie pediatra go badala tam tez i stwierdzila ze wsio ok .Ale jak nie do konca w to wierze i martwie sie okropnie
Wczoraj np mlodu bral prysznic i oczywiscie dre sie siusiaka umyj on dobra tylko teraz nie mode bo sie wyrostowal i nie moge sciagnas skorki i mowil ze "jak mu sie prostuje " to nie sciaga bo go to boli ..JKurde czy to normalne ??
Poradzcie co robic :(Czy powinna to sprawdzic ? Jezuu nie mam pojecia
Ale jak się prostuje, to wtedy sam schodzi napletek, no nie?Sabina, kapturnica, Aasiula, moremi, stara.krycha, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Drożdżaki, zapalenie pęcherza, zapalenia sromu... Hmmm...
Zakażenia dróg.moczowych, codzienna toaletę krocza.
Jakby co, pomożemykapturnica, Aasiula, moremi, Zofia8, ComeToMeBaby, stara.krycha, megan8, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:czym ?
a mnie dzisiaj rozbawiła
to tak jak moja zaczepka czy som nowe magnesy
aaaaa właśnie som?
Jakby zlikwidowała konto nie zaznaczając wcześniej swojej obecności, to raczej bysmy się szybko nie zorientowały. A tak... Celebrytka
Jak Gosia Andrzejewicz czy jak jej tam...
https://www.facebook.com/pages/Beka-z-mamu%C5%9B-na-forach/746563065376170?ref=ts&fref=ts&__nodlkapturnica, Sabina, Reni, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Tak sobie pomyślałam dziś, że gdyby jakimś cudem udało mi się jeszcze zmajstrować Lenkę- to nie musiałabym - jak mamatrójki80 - zmieniać nicka - bo mam w nim cyfrę "3" - niech to będzie afirmacja na trójkę dzieci..
choć taki zamysł przy zakładaniu nicka mi nie przyświecał....
z drugiej strony - jak dziś testowałam i zobaczyłam jedną krechę - to jakiś rodzaj ulgi też poczułam - bo przecież ja już teraz ledwo zipie, a co dopiero jeszcze jedna ciąża - cierpię chyba na jakąś schizofrenię... - czy ktoś mnie zrozumie?
Bozia ,tak mi się źle skojarzyła moja ósemka - megan8
ja mam tyle ile chcę"
moremi, Sabina, Bozia3, kkisia, peppapig, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wyszliśmy z badania usg. Biszkopt na piątkę
NT 1,5, ładny nosek, wszystko inne tez prawidłowe. Dał nam piątkę z brzucha, pięknie pokazał rączkę
grzecznie sie dał pomierzyć, a rozmiarowo jest dokładnie z terminem z OM. Teraz zeby tylko ta krew dobrze wyszła ale myśle ze jest dobrze
kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Zofia8, Arwena, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, stara.krycha, ania.g, Bozia3, macduska, kkisia, paszczakin, peppapig, gosia7122, Mega, Dziobak, Magda*, beates, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta yyyy no nie wiem co powiedziec ,co to ????
Sabina, Aasiula, Reni, Zofia8, Zofia8, ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Właśnie wyszliśmy z badania usg. Biszkopt na piątkę
NT 1,5, ładny nosek, wszystko inne tez prawidłowe. Dał nam piątkę z brzucha, pięknie pokazał rączkę
grzecznie sie dał pomierzyć, a rozmiarowo jest dokładnie z terminem z OM. Teraz zeby tylko ta krew dobrze wyszła ale myśle ze jest dobrze
Aasiula, Zofia8, peppapig, Natka_79 lubią tę wiadomość