35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kochana wzwody to juz noworodki miewajakapturnica wrote:Myslisz ,ze z corkA bedzie łatwiej ??
To ja sie jeszcze zastanowie, w kartonie posiedze, przemysle...
Albo nie. Za kare obiad ugotujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:36
Aasiula, kapturnica, Sabina, moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U nas chyba tez stulejka.
Do kiedy niby moze sie to naprawic samo? I kiedy pokazac lekarzowi?Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:U mnie młody miał stulejke..też nacinaliśmy w wieku 2-3 lat. Teraz ma 15 i mam nadzieję,że wszystko gra.
A mama się tak okrutnie oburzyła? Szejm normalnie!
Ps. Bo matka z ruchu oburzonych jestpeppapig, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAa powiem wam,że umówiłam się na usg 27 do mojej gin, na 2 czerwca na 3d żeby wszystko posprawdzać. I zastanawiam się ciągle nad imieniem miał być Marcel ale czuję 5% niepewności
I szukam jeszcze imienia i nie mogę się zdecydować,żesz kurde...kapturnica, stara.krycha, Krakonka, moremi, Sabina, Zofia8, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, megan8, kkisia, paszczakin, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica, moremi, Krakonka, Sabina, Bozia3, Aasiula, peppapig, BISCA, Arwena, ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia, gosia7122, Mega, Dziobak, beates, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Aa powiem wam,że umówiłam się na usg 27 do mojej gin, na 2 czerwca na 3d żeby wszystko posprawdzać. I zastanawiam się ciągle nad imieniem miał być Marcel ale czuję 5% niepewności
I szukam jeszcze imienia i nie mogę się zdecydować,żesz kurde...
Znałam jednego Marcela. Mądry facet, wrażliwy, poczucie humorupeppapig lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
peppapig wrote:U mnie młody miał stulejke..też nacinaliśmy w wieku 2-3 lat. Teraz ma 15 i mam nadzieję,że wszystko gra.
A mama się tak okrutnie oburzyła? Szejm normalnie!
Szczerze to dzisiaj mnie zwyczajnie wkurwiła.
Idę spać.stara.krycha, Mega, Simba, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Był też Marceli szpak
i znam o szpaku powiedzonko, ale nie należy do ładnych
Krakonka wrote:Znałam jednego Marcela. Mądry facet, wrażliwy, poczucie humorumoremi, paszczakin, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Drożdżaki, zapalenie pęcherza, zapalenia sromu... Hmmm...
Zofia8, kapturnica, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Bozia3, kkisia, paszczakin, caffe, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
czym ?
a mnie dzisiaj rozbawiła
to tak jak moja zaczepka czy som nowe magnesy
aaaaa właśnie som?
moremi wrote:Tym bardziej, że nie na nas, ale na Bronka.
Szczerze to dzisiaj mnie zwyczajnie wkurwiła.
Idę spać.BISCA, Arwena, stara.krycha, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
No, ja mam porównanie, Reni. Wyobraź sobie jak chłopczyk ma luźną kupkę w pieluszce, a jak dziewczynka... Z chłopcem łatwiej
U dziewczyny musisz też doliczyć 5 minut dziennie na fryzurę ;P
moremi, Reni, Bozia3, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:Był też Marceli szpak
i znam o szpaku powiedzonko, ale nie należy do ładnych
Ja znam jednego Marcela i też uwazam, że jest fajny chłopakkapturnica, Zofia8, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!