X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przez Ciebie
    śmierdzą Ci nogi i masz grzybicę paznokcia!
    kapturnica wrote:
    Kajaj sie teraz..Zakladaj kilometrowe szpile i w piach poszła!!
    Yyyy, ten, no, yyy... Karton? :-P Czy karny kotas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:16

moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Karton za słaby..Ruchomy piach i dygasz w szpileczkach XD

stara.krycha, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A wiesz Krakonka, ze my (M i ja) tez zeglarze. A nasz pies nazywa sie Sailor :-)
    To czemu gadasz na niego Ancymon?

Zofia8 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie moja droga
    Ty już na wyższy level weszłaś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d96f736d416.jpg

jeden pyskacz już tam siedzi, więc będziesz miała towarzystwo!

stara.krycha wrote:

kapturnica, Bozia3, stara.krycha, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja wszystko rozumiem - ale odniosłam to nie tylko do tej konkretnej wypowiedzi - a ogólnie o takie zagrywy....
    wiadomo - że takie informacje budzą na tym forum największe emocje - szczególnie dla osób nastawionych przyjaźnie - więc ogłaszanie takich kłamliwych i wymyślonych wieści - jak dla mnie jest nieludzkie, niekoleżeńskie i nie w porządku...koniec kropka...:)
    No mnie ruszyło. Z troski i dobroci serca.
    Poszła sobie zanim doczytala moją wiadomość na privie. Szkoda. Bardzo. Normalnie mam smuteczek.
    Owulacja chyba. Powinnam se plusa na pocieszenie wstawić może.

stara.krycha, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie a ja mam pytanie do mam chlopakow starszych juz
    Chodzi mi o penisa u 10 latka
    Moj mlody jak byl maly to mial mala stulejke ,sterydami ladnie wszystko poszlo .Ostatnio na bilansie pediatra go badala tam tez i stwierdzila ze wsio ok .Ale jak nie do konca w to wierze i martwie sie okropnie
    Wczoraj np mlodu bral prysznic i oczywiscie dre sie siusiaka umyj on dobra tylko teraz nie mode bo sie wyrostowal i nie moge sciagnas skorki i mowil ze "jak mu sie prostuje " to nie sciaga bo go to boli ..JKurde czy to normalne ??
    Poradzcie co robic :(Czy powinna to sprawdzic ? Jezuu nie mam pojecia :(

Krakonka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o nie moja droga
    Ty już na wyższy level weszłaś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d96f736d416.jpg

jeden pyskacz już tam siedzi, więc będziesz miała towarzystwo!
    A co to takiego? :O

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    To czemu gadasz na niego Ancymon?

Bo to pies o wielu imionach: Sailus, Dziubalek, Dziubek ;-)

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Moj mlody jak byl maly to mial mala stulejke ,sterydami ladnie wszystko poszlo .Ostatnio na bilansie pediatra go badala tam tez i stwierdzila ze wsio ok .Ale jak nie do konca w to wierze i martwie sie okropnie
    Wczoraj np mlodu bral prysznic i oczywiscie dre sie siusiaka umyj on dobra tylko teraz nie mode bo sie wyrostowal i nie moge sciagnas skorki i mowil ze "jak mu sie prostuje " to nie sciaga bo go to boli ..JKurde czy to normalne ??

Kurde u nas byla stulejka jak byl maly i mlody mial nacinany napletek.I od tego czasu nie mial problemow ze sciaganiem go..Nie wiem ale wydaje mi sie ,ze chyba juz powinien zwl przy wzwodzie napletek schodzic ze żołędzia ..
    Edit a jak bys poszla do rodzinnej/rodzinnego.U nas mlody mial standardowo co jakis zcas sprawdzanego wacława jak tam wsio rosnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:29

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde u nas byla stulejka jak byl maly i mlody mial nacinany napletek.I od tego czasu nie mial problemow ze sciaganiem go..Nie wiem ale wydaje mi sie ,ze chyba juz powinien zwl przy wzwodzie napletek schodzic ze żołędzia ..
    no wlasnie ,nie wiem czy go to boli czy bardziej jest wystraszony ? Kurwa poprosilam M zeby sie tym dzisiaj zajal bo mnie sie wstydzi mlody :(

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Nie pomoge, niestety. Nie zazdroszcze problemu ... Moze do lekarza ?

Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Edit a jak bys poszla do rodzinenj/rodzinnego.U nas mlody mial standardowo co jakis zcas sprawdzanego wacława jak tam wsio rosnie...
    Normalnie jak sie myje to raz przylukalam i schodzi ale jak sam zauwazyl przy wzwodzie albo jest problem albo on sie boi :(

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja nie pomogę - bo ja w ogóle nie mówię mu o ściąganiu skórki - był kiedyś tam badany i było wszystko ok - i nie mam pojęcia czy on ma jakiś problem? Może kiedyś go zapytam o to - bo ja w ogóle już w jego kąpiele nie ingeruje - może powinnam?

Aasiula lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Edit a jak bys poszla do rodzinenj/rodzinnego.U nas mlody mial standardowo co jakis zcas sprawdzanego wacława jak tam wsio rosnie...
    Mlody mial rok temu na bilansie i ona powiedziala ze wsio ok

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mlody mial rok temu na bilansie i ona powiedziala ze wsio ok
    to moze i oki jest ???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :O Skorki, napletki, wzwody u 10-latkow?! Matko z corka! :O Ja juz nie chce syneczka, tylko corunie, prosze, prosze, prosze....

BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nie pomogę - bo ja w ogóle nie mówię mu o ściąganiu skórki - był kiedyś tam badany i było wszystko ok - i nie mam pojęcia czy on ma jakiś problem? Może kiedyś go zapytam o to - bo ja w ogóle już w jego kąpiele nie ingeruje - może powinnam?
    ??on ma juz 12lat ?Kurcze nie pamietam ??
    Moze przy odpowiedniej okazji zagadac , u nas takie sprawy dosc gladko przechodzily bo mlody sam przychodzil i o pewne sprawy dopytywal.Najsmeiszniejsze ,ze pytal mnie a nie ojca Wiec bylam takim przekaznikiem meidzy nimi.

Aasiula, stara.krycha, moremi, Bozia3, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    :O Skorki, napletki, wzwody u 10-latkow?! Matko z corka! :O Ja juz nie chce syneczka, tylko corunie, prosze, prosze, prosze....
    Myslisz ,ze z corkA bedzie łatwiej ??

Aasiula, stara.krycha, moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Kochana wzwody to juz noworodki miewaja ;)

Aasiula, moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to moze i oki jest ???
    ech... zobacze dzisiaj M ma go przyfilowac i sprawdzic jak bedzie cos nie tak to do lekarza podjade . Dzieki

kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość

‹‹ 9328 9329 9330 9331 9332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ