35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:przez Ciebie
śmierdzą Ci nogi i masz grzybicę paznokcia!kapturnica wrote:Kajaj sie teraz..Zakladaj kilometrowe szpile i w piach poszła!!Czy karny kotas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:16
moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
o nie moja droga
Ty już na wyższy level weszłaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d96f736d416.jpg
jeden pyskacz już tam siedzi, więc będziesz miała towarzystwo!
stara.krycha wrote:Yyyy, ten, no, yyy... Karton?Czy karny kotas?
kapturnica, Bozia3, stara.krycha, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja wszystko rozumiem - ale odniosłam to nie tylko do tej konkretnej wypowiedzi - a ogólnie o takie zagrywy....
wiadomo - że takie informacje budzą na tym forum największe emocje - szczególnie dla osób nastawionych przyjaźnie - więc ogłaszanie takich kłamliwych i wymyślonych wieści - jak dla mnie jest nieludzkie, niekoleżeńskie i nie w porządku...koniec kropka...
Poszła sobie zanim doczytala moją wiadomość na privie. Szkoda. Bardzo. Normalnie mam smuteczek.
Owulacja chyba. Powinnam se plusa na pocieszenie wstawić może.stara.krycha, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Sluchajcie a ja mam pytanie do mam chlopakow starszych juz
Chodzi mi o penisa u 10 latka
Moj mlody jak byl maly to mial mala stulejke ,sterydami ladnie wszystko poszlo .Ostatnio na bilansie pediatra go badala tam tez i stwierdzila ze wsio ok .Ale jak nie do konca w to wierze i martwie sie okropnie
Wczoraj np mlodu bral prysznic i oczywiscie dre sie siusiaka umyj on dobra tylko teraz nie mode bo sie wyrostowal i nie moge sciagnas skorki i mowil ze "jak mu sie prostuje " to nie sciaga bo go to boli ..JKurde czy to normalne ??
Poradzcie co robic :(Czy powinna to sprawdzic ? Jezuu nie mam pojeciaKrakonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Sluchajcie a ja mam pytanie do mam chlopakow starszych juz
Moj mlody jak byl maly to mial mala stulejke ,sterydami ladnie wszystko poszlo .Ostatnio na bilansie pediatra go badala tam tez i stwierdzila ze wsio ok .Ale jak nie do konca w to wierze i martwie sie okropnie
Wczoraj np mlodu bral prysznic i oczywiscie dre sie siusiaka umyj on dobra tylko teraz nie mode bo sie wyrostowal i nie moge sciagnas skorki i mowil ze "jak mu sie prostuje " to nie sciaga bo go to boli ..JKurde czy to normalne ??
Poradzcie co robic :(Czy powinna to sprawdzic ? Jezuu nie mam pojecia
Kurde u nas byla stulejka jak byl maly i mlody mial nacinany napletek.I od tego czasu nie mial problemow ze sciaganiem go..Nie wiem ale wydaje mi sie ,ze chyba juz powinien zwl przy wzwodzie napletek schodzic ze żołędzia ..
Edit a jak bys poszla do rodzinnej/rodzinnego.U nas mlody mial standardowo co jakis zcas sprawdzanego wacława jak tam wsio rosnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:29
Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde u nas byla stulejka jak byl maly i mlody mial nacinany napletek.I od tego czasu nie mial problemow ze sciaganiem go..Nie wiem ale wydaje mi sie ,ze chyba juz powinien zwl przy wzwodzie napletek schodzic ze żołędzia ..
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Poradzcie co robic :(Czy powinna to sprawdzic ? Jezuu nie mam pojecia
Nie pomoge, niestety. Nie zazdroszcze problemu ... Moze do lekarza ?Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde u nas byla stulejka jak byl maly i mlody mial nacinany napletek.I od tego czasu nie mial problemow ze sciaganiem go..Nie wiem ale wydaje mi sie ,ze chyba juz powinien zwl przy wzwodzie napletek schodzic ze żołędzia ..
Edit a jak bys poszla do rodzinenj/rodzinnego.U nas mlody mial standardowo co jakis zcas sprawdzanego wacława jak tam wsio rosnie...
-
Poradzcie co robic :(Czy powinna to sprawdzic ? Jezuu nie mam pojeciaAasiula lubi tę wiadomość
-
Edit a jak bys poszla do rodzinenj/rodzinnego.U nas mlody mial standardowo co jakis zcas sprawdzanego wacława jak tam wsio rosnie...
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja nie pomogę - bo ja w ogóle nie mówię mu o ściąganiu skórki - był kiedyś tam badany i było wszystko ok - i nie mam pojęcia czy on ma jakiś problem? Może kiedyś go zapytam o to - bo ja w ogóle już w jego kąpiele nie ingeruje - może powinnam?
Moze przy odpowiedniej okazji zagadac , u nas takie sprawy dosc gladko przechodzily bo mlody sam przychodzil i o pewne sprawy dopytywal.Najsmeiszniejsze ,ze pytal mnie a nie ojca Wiec bylam takim przekaznikiem meidzy nimi.Aasiula, stara.krycha, moremi, Bozia3, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość