X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem w cionży bo mnie Komorowskie nie wzrusza ;-) taki joke... wiem słaby ;-)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak sobie pomyślałam dziś, że gdyby jakimś cudem udało mi się jeszcze zmajstrować Lenkę- to nie musiałabym - jak mamatrójki80 - zmieniać nicka - bo mam w nim cyfrę "3" - niech to będzie afirmacja na trójkę dzieci..:) choć taki zamysł przy zakładaniu nicka mi nie przyświecał....
    z drugiej strony - jak dziś testowałam i zobaczyłam jedną krechę - to jakiś rodzaj ulgi też poczułam - bo przecież ja już teraz ledwo zipie, a co dopiero jeszcze jedna ciąża - cierpię chyba na jakąś schizofrenię... - czy ktoś mnie zrozumie?

Ja rozumiem. Bardzo, bardzo pragnę tej ciązy, ale mam też spore obawy.

Bozia3 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja zdałam, a Ty?
    Będzie! Będzie zabawa!
    Będzie się działo!
    I znowu nocy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów przebzykacie razem całą noc.

:-D

stara.krycha, ComeToMeBaby, Reni, Bozia3, Zofia8, Zofia8, Aasiula, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz, że ja też szukałam i zastanawiałam się na co na badylu linijka ;_0
    Renek, wybafco! <3

Reni, moremi, Bozia3, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie jestem w cionży bo mnie Komorowskie nie wzrusza ;-) taki joke... wiem słaby ;-)
    No jak to?!

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c272724101d.gif
    mamatrojki80 wrote:

mamatrojki80, stara.krycha, Aasiula, BISCA, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama 3 gadaj

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No jak to?!

No tak to ;-) taka konkluzja po obejrzeniu tv z rana ;-)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No tak to ;-) taka konkluzja po obejrzeniu tv z rana ;-)
    Kurdę, ale jesteś w ciąży czy nie jesteś, boś mnie wystraszyła.
    Już wiem, nie odczuwasz budyniu, ale reszta w porządku? Ja pierdzielę, chyba sama mam budyń.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:52

Krakonka, Aasiula, BISCA, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kurdę, ale jesteś w ciąży czy nie jesteś, boś mnie wystraszyła.

jestem, tylko emocjonalnie stabilna :-)

Wcale żartu nie skumałaś ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:52

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze trolling, ewakuuje sie

paszczakin, kapturnica, Zofia8, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ostatecznie zdążyliśmy się spakować z młodym, wystrugać kija i wypalić lilijkę :) Oto dowód:

P.S. Niestety burdel w pokoju już nieopanowany - chyba trzeba będzie się zastanowić nad obcięciem kieszonkowego - co nie? :)

bozia, wow.. kijek pierwsza klasa.. ach, kiedy ja bede mogla z adachem takie manualne rozrywki uprawiac? ;) jeszcze jakies 3 lata, nie? ;)

ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, Aasiula, BISCA, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    jestem, tylko emocjonalnie stabilna :-)

Wcale żartu nie skumałaś ;-)
    No. Skumalam, zajęło mi to o jedną nanosekundę za dużo.
    Jessu, weź, bo na zawał zejdę dzisiaj.

Mega lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczulek priv :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobilam.. mialam napisac o wlosach dzieci, oddawaniu spermy i o tym,ze u nas dzis uuuu-ro-dziiii-nyyy!
    i zapytac o wlosy i rozrywki i o wycie na spacerze.. Ale musze najpier nakarmic mojego miesieczniaka ;) Nie godzi sie glodowac w swoje swieto..

i łil bi bek!

Reni, Bozia3, Zofia8, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, kkisia, gosia7122, Mega, beates, gretka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    My sie zaczelismy zastanawiac nad tym, co zrobimy z niewykorzystanymi zarodkami, o ile bedzie taka sytuacja. Powiem Wam, ze calmkiem niedawno, bylo dla nas obojga jasne, ze nie zgodzimy sie na adopcje ich przez jakas obca pare. Jednak, od jakiegos czasu, zastanawiam sie nad tym. Widze i wiem jak trudno pogodzic sie z nieplodnoscia. Para, ktora zasatnawia sie nad adopcja zarodka, zazwyczaj juz wiele przeszla i decyzja ta jest jedna z najtrudniejszych w ich zyciu. Wiec jak juz sie zdecyduja na to i mieliby dodatko ocierac sie o brak zarodkow do adopcji a my moglibysmy im pomoc ....... Ciezki temat, ale to forum i moje osobiste doswiadczenie troche zmienilo moj punkt widzenia. Bedziemy sie wahac.

Ja też się zastanawiam nad tymi sprawami przy okazji Ciebie :)
    Adopcja zarodka to tak, jak adopcja dziecka, tyle że wcześniej i chyba jednak większa więź jest - tak sobie to wyobrazam. Aczkolwiek jedno i drugie trudne - zawsze jest strach, że się nie pokocha obcego dziecka... A z drugiej strony, czy naprawdę istnieje większe zagrożenie, że nie obdarzy się uczuciami istotki tak wyczekanej i noszonej pod sercem? Przecież jest taka sama wspólnota emocji, myśli, fizjologii, jak przy zwykłej ciąży. To znaczy czy to zagrożenie jest większe niż w przypadku kobiety z depresją poporodową?
    I myślałam też co zrobiłabym z zarodkami. Z jednej strony ciężko oddać dziecko, nawet jeśli to dziecko in spe, do adopcji, a z drugiej przecież gdyby nie to, to się nie urodzi (każdy ma ograniczone możliwości).
    Bardzo ciężki dylemat.
    Myślę, że może świadomość desperacji starających się par rzeczywiście może być pomocnym argumentem.

Bozia3, Zofia8, Reni, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bozia, wow.. kijek pierwsza klasa.. ach, kiedy ja bede mogla z adachem takie manualne rozrywki uprawiac? ;) jeszcze jakies 3 lata, nie? ;)
    no może za 3 i pół..;)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    tak słaby....granie na emocjach - bycia w ciąży, nie bycia, lewych testów wstawianych i innych tego typu - wkurwia na maksa...

stara.krycha, kapturnica, macduska, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mieliśmy problem z rzemykiem, który miał być na tym kiju....bo zawiązany miał być jakimiś węzłami, końce beczkowymi czy coś takiego...mówię do moich facetów - zwiążcie to jakimś supłem i będzie - późno już...
    i się dowiedziałam - że supły to baby robią - a faceci mają węzły...:)

Krakonka, Reni, moremi, Aasiula, Arwena, macduska, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca - ja miałabym podobny dylemat - jak dla mnie jedyny przy in vitro - co z ewentualnymi mrozakami... to bardzo trudne jest...

Zofia8, Krakonka, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 9326 9327 9328 9329 9330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ