35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tym razem widać Arka Jakubika
mąż wie?
jakie ma długie włosy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6245ee66efd2.jpg
kapturnica wrote:Juz myslalam ,ze melepety z Was
Ps. Renek to normalne ze ona tam pewnie Tytusa z lizakiem widzimoremi, Aasiula, Zofia8, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, stara.krycha, Bozia3, megan8, kkisia, paszczakin, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mało tego
on jest w okularach przeciwsłonecznych i trzyma je lewą rękąkapturnica, Reni, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Właśnie wyszliśmy z badania usg. Biszkopt na piątkę
NT 1,5, ładny nosek, wszystko inne tez prawidłowe. Dał nam piątkę z brzucha, pięknie pokazał rączkę
grzecznie sie dał pomierzyć, a rozmiarowo jest dokładnie z terminem z OM. Teraz zeby tylko ta krew dobrze wyszła ale myśle ze jest dobrze
Super news
Natka_79 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:A ja widzę tam dwie twarze. Jedna to Jakubik w okularach przeciwsłonecznych i podpierający się lewą ręką, a druga z profilu z taką dużą czachą i malusieńką rączką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 12:32
Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Natka, super!
Chcę tak powiedzeć w czwartekpliizzz
Zobaczysz.
A wogole jak sie tam czujesz ??Ktory to juz tydzien ?dorbie, Zofia8, Aasiula, moremi, kkisia, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Powiesz powiesz.Wszystko bedzie dobrze
Zobaczysz.
A wogole jak sie tam czujesz ??Ktory to juz tydzien ?
Suwaczek będzie jak zobaczę dzieciucha
Na razie drażnię się z moim chuopem, ze to będzie następny chuop, bo tak czuję
A ja czuję się jakbym w ciąży nie była, oprócz tego że śpię popołudniami, 2x zawroty głowy i tyleComeToMeBaby, kapturnica, Reni, Sabina, BISCA, moremi, ola_35, Aasiula, Bozia3, macduska, Zofia8, megan8, kkisia, peppapig, caffe, anna maria, gosia7122, Mega, Magda*, beates, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
tłumacz to sobie tak
Tytus Jakubik jak nic
kapturnica wrote:heheheheh bo w tych obrazach 4D czasem na postac dziecia nakłada sie równiez sciana macicy i łożysko przez to Renek z tyły tak jakby widziała włosy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 12:59
ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, moremi, Bozia3, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:7 tydzien się zaczął
Suwaczek będzie jak zobaczę dzieciucha
Na razie drażnię się z moim chuopem, ze to będzie następny chuop, bo tak czuję
A ja czuję się jakbym w ciąży nie była, oprócz tego że śpię popołudniami, 2x zawroty głowy i tyledorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny