35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A ja właśnie odpoczywam po. Był ogień, palił w uda, palił w łydki, mięśnie brzucha rozrywało.
Super
Im dalej w las tym przyjemniej. Tyle, że ja nie powinnam chudnąć, bo aktualnie się zwazylam i... Lepiej wam nie powiem hyhyhy potrzebuję wysmuklic uda i napiąć mięśnie rąk. A kondycja sama przychodzi.ComeToMeBaby, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A ja właśnie odpoczywam po. Był ogień, palił w uda, palił w łydki, mięśnie brzucha rozrywało.
Super
Im dalej w las tym przyjemniej. Tyle, że ja nie powinnam chudnąć, bo aktualnie się zwazylam i... Lepiej wam nie powiem hyhyhy potrzebuję wysmuklic uda i napiąć mięśnie rąk. A kondycja sama przychodzi.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
nie no musiałaś
no wlasnie.. a kupy na poczatku tylko luz ne.. te wszyskie zakamarki u dziewczynki doczyscic
u nas te napletki, stulejki bedzie lekarz ogladal, ja sie w to nie bawie- nic nie kazali ruszac, to nie ruszam..stara.krycha, Aasiula, Reni, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:prawda ze fajnie
stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no wlasnie.. a kupy na poczatku tylko luz ne.. te wszyskie zakamarki u dziewczynki doczyscic
u nas te napletki, stulejki bedzie lekarz ogladal, ja sie w to nie bawie- nic nie kazali ruszac, to nie ruszam.. -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:No ja tez, tak se tylko humorka sernikiem poprawiam. 4 kilo musze zgubic. Odstawienie cukru nie pomoze, dupsko trza z kanapy ruszyc, pobiegac albo cos...
Tylko,ze u mnie 4 x 2. Minimum !
I jak tu zrzucic, byc zdrowa, poprawic plodnosc i to wszystko na raz
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
stara.krycha wrote:A ja sernika lubie, to se upieke. I zjem ogladajac kolejny odcinek "Gry o tron"
stara.krycha lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Beta 70
Wg BELLY, ponize normy
Nie wiem co myslec
"Przyrost hormonu HCG jest poniżej normy. Uzyskany wynik może (ale nie musi!) świadczyć o tym, że ciąża nie rozwija się prawidłowo - skonsultuj to z lekarzem oraz najlepiej wykonaj powtórne badanie za kolejne 48 godzin, aby sprawdzić czy hormon HCG przyrasta prawidłowo."
Zostaje powtórzyć. Czyli jeszcze trochę nerwowki.
Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, Krakonka, BISCA, peppapig, kkisia, kapturnica, stara.krycha, Sabina, macduska, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!