35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Przeczytałaś do końca?
"Przyrost hormonu HCG jest poniżej normy. Uzyskany wynik może (ale nie musi!) świadczyć o tym, że ciąża nie rozwija się prawidłowo - skonsultuj to z lekarzem oraz najlepiej wykonaj powtórne badanie za kolejne 48 godzin, aby sprawdzić czy hormon HCG przyrasta prawidłowo."
Zostaje powtórzyć. Czyli jeszcze trochę nerwowki.
Jestes moim glosem rozsadku i swiatlem nadziei
Dzwonilam do kliniki. Pani sie oburzyla, ze tak wczesnie powtorzylam bete (mialam dopiero tydzin pozniej). Oklamam, ze dlatego, ze krwawilam.
Ona na posdstawie tych dwoch wynikow ,nie moze nic jednoznacznie potwierdzic, ani straty ani prawidlowego rozwoju. Jakiej innej odpowiedzi moglam sie spodziewac.
Czyli logicznie srodowy zlepek nie mogl byc zarodkiem bo by beta nie rosla juz od wtedy. Dobrze mysle ?kapturnica, Krakonka, stara.krycha, Aasiula, Sabina, paszczakin, malgos741, macduska, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jestes moim glosem rozsadku i swiatlem nadziei
Dzwonilam do kliniki. Pani sie oburzyla, ze tak wczesnie powtorzylam bete (mialam dopiero tydzin pozniej). Oklamam, ze dlatego, ze krwawilam.
Ona na posdstawie tych dwoch wynikow ,nie moze nic jednoznacznie potwierdzic, ani straty ani prawidlowego rozwoju. Jakiej innej odpowiedzi moglam sie spodziewac.
Czyli logicznie srodowy zlepek nie mogl byc zarodkiem bo by beta nie rosla juz od wtedy. Dobrze mysle ?stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Biscus nie kombinuj, tylko dowiedz sie w klinice kiedy masz powtorzyc bete. Czy po kolejnych 48 h, czy zaczekac, az minie tydzien od 1 bety.
Bisca, no nie mogł to być zarodek. Ale uda się powtórzyć betę?stara.krycha lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Biscus nie kombinuj, tylko dowiedz sie w klinice kiedy masz powtorzyc bete. Czy po kolejnych 48 h, czy zaczekac, az minie tydzien od 1 bety.
Kazala robic w srode, czyli tydzien po pierwszej. À le powtorze w poniedzialek. Do srody za daleko ....moremi, stara.krycha, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Już się dowiedziała. Dostała opieprz
Bisca, no nie mogł to być zarodek. Ale uda się powtórzyć betę?
Dostala, bo zasegurowala sie forum a nie tym, co w klinice przykazali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 14:56
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
A ja od 2 godzin mam przytulanki z muszlą
Nie skarżyłabym się, gdyby to była ciążaale albo zatrułam się paskudnie albo to nerwy. A wizyta u ginki za godzinę (+ jescze dojechać muszę)...
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013