35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Krycha co to jest 4 kg? Ja 15 oddam w dobre ręce
I nie wierz im, ja utylam i chuja, ciąży nie ma. A jak co miesiąc po@ będę się odchudzacSabina, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:U mnie to przez lakomstwo i uzaleznienie od cukru. Ale koniec z tym. Zanim zajde, zbije te 4 kilosy. Postanowione!
Ją lubię jesc, Pasibrzuch glody!stara.krycha, Aasiula, anna maria, kkisia, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Skoro tak mówisz
Ją lubię jesc, Pasibrzuch glody!Sabina, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Moj chuop, od zawsze narzekal , ze jest gruby. Nie jest i nie byl. Ok, mial brzuch i obsesje na tym punkcie.
Od poltora miesiace stosuje lekka diete, z ktorej wykluczylismy chleb, makaron, slodycze (oprocz czarnej czekolady), frytki. Ograniczylismy ziemniaki i ryz.
Wczoraj sie zwazyl : -7KG. Nie ma juz brzuszka. Jest przeszczesliwy, tym bardziej, ze nie glodzi sie i nie czuje sie na diecie
Jestem z niego bardzo dumna. Z siebie tez bo pomysl i posilki w pierwsze dwa tygodnie byly moim dzielemstara.krycha, Aasiula, anna maria, Zofia8, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, ania.g, Dziobak, Arwena, Krakonka, Sabina, Mega, malgos741, macduska, beates, efcia, Simba, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Moj chuop, od zawsze narzekal , ze jest gruby. Nie jest i nie byl. Ok, mial brzuch i obsesje na tym punkcie.
Od poltora miesiace stosuje lekka diete, z ktorej wykluczylismy chleb, makaron, slodycze (oprocz czarnej czekolady), frytki. Ograniczylismy ziemniaki i ryz.
Wczoraj sie zwazyl : -7KG. Nie ma juz brzuszka. Jest przeszczesliwy, tym bardziej, ze nie glodzi sie i nie czuje sie na diecie
Jestem z niego bardzo dumna. Z siebie tez bo pomysl i posilki w pierwsze dwa tygodnie byly moim dzielemComeToMeBaby, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ziemniaki, chleb, makaron, ryz... Eeee, to co Wy jecie?
Miesko, ryby, jajka, warzywa, owoce, czasami ryz i makaron pelnoziarnisty, salatki. Jak idziemy do restauracji tak jak wczoraj, to bierzemy na co mamy ochote.
I tak w ogole to tylko moj chuop przestrzega tej diety. Ja bez makaronu nie moge zyc. No jak ? Z czym rosol ?Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, anna maria, kkisia, Dziobak, Arwena, Sabina, Mega, megan8, macduska, beates, stara.krycha, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:http://www.planetorganic.com/wrawp-raw-spirulina-wrap-180g-180g/19681/?sessionid=621d1824cf3ae496cac141d23099fa7be8b4fa91-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!