35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrycha co to jest 4 kg? Ja 15 oddam w dobre ręce

I nie wierz im, ja utylam i chuja, ciąży nie ma. A jak co miesiąc po@ będę się odchudzac
nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to przez lakomstwo i uzaleznienie od cukru. Ale koniec z tym. Zanim zajde, zbije te 4 kilosy. Postanowione!Sabina wrote:Krycha co to jest 4 kg? Ja 15 oddam w dobre ręce

I nie wierz im, ja utylam i chuja, ciąży nie ma. A jak co miesiąc po@ będę się odchudzac
nick nieaktualny, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkoro tak mówiszstara.krycha wrote:U mnie to przez lakomstwo i uzaleznienie od cukru. Ale koniec z tym. Zanim zajde, zbije te 4 kilosy. Postanowione!

Ją lubię jesc, Pasibrzuch glody!
nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z jedzenia nie zrezygnuje. Cukrem sie opychac nie bede i wiecej sie ruszac zamierzam. Od poniedzialku marszobiegi do roboty. Mam okolo 10 km, wiec jak sie czasem przejde, to mi nie zaszkodziSabina wrote:Skoro tak mówisz

Ją lubię jesc, Pasibrzuch glody!
nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Moj chuop, od zawsze narzekal , ze jest gruby. Nie jest i nie byl. Ok, mial brzuch i obsesje na tym punkcie.
Od poltora miesiace stosuje lekka diete, z ktorej wykluczylismy chleb, makaron, slodycze (oprocz czarnej czekolady), frytki. Ograniczylismy ziemniaki i ryz.
Wczoraj sie zwazyl : -7KG. Nie ma juz brzuszka. Jest przeszczesliwy, tym bardziej, ze nie glodzi sie i nie czuje sie na diecie
Jestem z niego bardzo dumna. Z siebie tez bo pomysl i posilki w pierwsze dwa tygodnie byly moim dzielem
nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, Zofia8, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, ania.g, Dziobak, nick nieaktualny, Krakonka, nick nieaktualny, Mega, malgos741, nick nieaktualny, beates, efcia, Simba, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZiemniaki, chleb, makaron, ryz... Eeee, to co Wy jecie?BISCA wrote:Moj chuop, od zawsze narzekal , ze jest gruby. Nie jest i nie byl. Ok, mial brzuch i obsesje na tym punkcie.
Od poltora miesiace stosuje lekka diete, z ktorej wykluczylismy chleb, makaron, slodycze (oprocz czarnej czekolady), frytki. Ograniczylismy ziemniaki i ryz.
Wczoraj sie zwazyl : -7KG. Nie ma juz brzuszka. Jest przeszczesliwy, tym bardziej, ze nie glodzi sie i nie czuje sie na diecie
Jestem z niego bardzo dumna. Z siebie tez bo pomysl i posilki w pierwsze dwa tygodnie byly moim dzielem

ComeToMeBaby, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ziemniaki, chleb, makaron, ryz... Eeee, to co Wy jecie?

Miesko, ryby, jajka, warzywa, owoce, czasami ryz i makaron pelnoziarnisty, salatki. Jak idziemy do restauracji tak jak wczoraj, to bierzemy na co mamy ochote.
I tak w ogole to tylko moj chuop przestrzega tej diety. Ja bez makaronu nie moge zyc. No jak ? Z czym rosol ?
Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, anna maria, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, megan8, nick nieaktualny, beates, nick nieaktualny, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Eeeej, ja tam widzę jakąś trawę. A nie możesz wytłumaczyć co to jest?Zofia8 wrote:http://www.planetorganic.com/wrawp-raw-spirulina-wrap-180g-180g/19681/?sessionid=621d1824cf3ae496cac141d23099fa7be8b4fa91-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!