35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej. A ja dizś odstawiłam wszystko, z wyjątkiem jogurtu i wody. Głoduję ,aż mi słabo i czekam na telefon od lekarza z informacją czy będę miała w weekend zabieg czy nie , bo wynik posiewu jest czysty. No zaraz zemdleję
ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Arwena, Krakonka, kkisia, Sabina, anna maria, macduska, beates, stara.krycha, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:hej. A ja dizś odstawiłam wszystko, z wyjątkiem jogurtu i wody. Głoduję ,aż mi słabo i czekam na telefon od lekarza z informacją czy będę miała w weekend zabieg czy nie , bo wynik posiewu jest czysty. No zaraz zemdleję
Margolcia88, Zofia8, BISCA, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:nadrobilam.. mialam napisac o wlosach dzieci, oddawaniu spermy i o tym,ze u nas dzis uuuu-ro-dziiii-nyyy!
i zapytac o wlosy i rozrywki i o wycie na spacerze.. Ale musze najpier nakarmic mojego miesieczniakaNie godzi sie glodowac w swoje swieto..
i łil bi bek!
wziełam sie dzis za sprzatanie i mam lagi
to tak na szybko, bo znowu zaraz musze dziecie karmic
ja zgage mialam raz, jak sie nazarlam kupnego ciasta filo, bo zecie mi pierogi ruskie wkrecily i se taki kombinwany twor zrobilam. A mlody ma wlosy, tylko takie jasne, ze jak sie rodzil to dohtor powiedzial "bedzie lysy'. Brwi mu prawie nie widac, czeba narysowac
Nie pamietam o chcialam napisac o oddawaniu spermy. Tylko tyle, ze kazde badanie jest latwiejsze. I u nas panie mogly wchodzic z panami, ale ja nie wchodzilam
Co do adopcji zarodkow to dla nas problem nie istnial, bo jajka za stare zeby oddac- juz nie pamietam, ale chyba tylko do 30 roku zycia matki biora.. Dlatego mam nadzieje, ze Julke da sie poczac naturalnie, bo ja jeszcze tylko jedno bym chciala.. a jak znam zlosliwosc losu, to pewnie teraz bysmy mieli mrozaki..
Bisca, trzymam kciuki.. A to nie jest tak, ze beta ma sie podwoic po 2 dniach? bo to przecie prawie, a u Ciebie tak bardzo wczesnie jest.. Mi pierwsza bete pozwolili 15dpt zrobic..
Reni, Jakubik wymiatatez nie widzialam nic na zdjeciu bez opisu
Natka super, ze prenatalne piekne!
Pytania mialam: czy moge dzieciowi balsamem pacyn posmarowac? znaczy tam gdzie ma wlosy? bo on mi sie kolejno zluszcza, wszedzie mu juz skora zlazla i ma nowke sztuke po emoliowym balsamie piekna, tylko twarz i pacyn jeszcze sie sypie. Twarz posmarowalam i juz jest ok, ale nie wiem co z czachą
I drugie- jak Wam sie dziecie na spacerze w wozku rozedrze, to co robicie? Wyciagacie i probujecie uspokoic, czy jedziecie glucho dalej? Zakladamy, ze dziecie ma sucho i nakarmione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:43
Natka_79, BISCA, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie te nowe i zasiedziale na forum
zaczynam zaglądać bo wracam do grona starających. Dziś liczę na pikne jajo wiec się dziać będzie
Paszcza czache smarowalam oliwka i złuszczyl się.
Z wózkiem twardo idę dalej chybaze rozwyje się tak ze się za nami oglądają. Co u was? Może jakieś streszczenie ktoś zapoda? Bo widzę ze brzuchatek się narobiłomoże jakaś fala zielona trwa?
moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, Arwena, Dziobak, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula, inessa, Mega, Zofia8, Bozia3, malgos741, megan8, macduska, beates, stara.krycha, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czy slash miala sie dzisiaj wstawic w szpitalu ?
ComeToMeBaby, kapturnica, Krakonka, kkisia, paszczakin, Mega, Zofia8, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia88 wrote:hej. A ja dizś odstawiłam wszystko, z wyjątkiem jogurtu i wody. Głoduję ,aż mi słabo i czekam na telefon od lekarza z informacją czy będę miała w weekend zabieg czy nie , bo wynik posiewu jest czysty. No zaraz zemdleję
Ok, to dzisiaj nie rozmawiamy o jedzeniu. Nie mowcie co jadlysci na obiad ani co gotujecie ani na co macie ochote.
Dziekuje w imieniu Mragolcimoremi, kkisia, kkisia, Sabina, Zofia8, macduska, stara.krycha, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Witam wszystkie te nowe i zasiedziale na forum
zaczynam zaglądać bo wracam do grona starających. Dziś liczę na pikne jajo wiec się dziać będzie
Z wózkiem twardo idę dalej chybaze rozwyje się tak ze się za nami oglądają. Co u was? Może jakieś streszczenie ktoś zapoda? Bo widzę ze brzuchatek się narobiłomoże jakaś fala zielona trwa?
Zielona fala trwa od początku styczniaBISCA, mandragora, kapturnica, Arwena, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, Zofia8, malgos741, macduska, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Miło Cię widzieć
Zielona fala trwa od początku styczniacztery miechy starczy
kapturnica, Arwena, ania.g, Krakonka, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Witam wszystkie te nowe i zasiedziale na forum
witaj ponownie
Arwena, mandragora, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kapta mmam nadzieję że z rozpędu wyjdzie bo mężowi czerwony pokój u " Bociana " się nie widzi
a ja uparta jestem poza tym nie ma na co czekać
ania.g, kapturnica, Krakonka, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, macduska, stara.krycha, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Krakonka przepraszam ze pytam czy Ty z tymi problemami borykasz sie sama ?
Głównie tak, bo to są rzeczy które albo dotyczą tylko mnie (pozostałości po poprzednim małżenstwie) albo głównie mnie. I wszelkie konsekwencje też dotyczą mnie (plus oczywiście dzieci).
Ja muszę szukać rozwiązań, podejmować decyzje, rezygnować z czegoś na rzecz czegoś innego itd.
A ponieważ jestem osobą obsesyjnie niezależną, to partnerów sobie wybieram jakoś tak mało zaangażowanych.
Za to jak się uda, to będzie moja zasługa i satysfakcja. Może to marne pocieszenie, ale pocieszyć sie trzeba
anna maria lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013