X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. A ja dizś odstawiłam wszystko, z wyjątkiem jogurtu i wody. Głoduję ,aż mi słabo i czekam na telefon od lekarza z informacją czy będę miała w weekend zabieg czy nie , bo wynik posiewu jest czysty. No zaraz zemdleję

ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Arwena, Krakonka, kkisia, Sabina, anna maria, macduska, beates, stara.krycha, efcia, gretka lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    hej. A ja dizś odstawiłam wszystko, z wyjątkiem jogurtu i wody. Głoduję ,aż mi słabo i czekam na telefon od lekarza z informacją czy będę miała w weekend zabieg czy nie , bo wynik posiewu jest czysty. No zaraz zemdleję
    Spokojnie, spokojnie, wdech wydech. Najważniejsze, że posiew Ok. To trzymam kciuki.

Margolcia88, Zofia8, BISCA, Krakonka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czy slash miala sie dzisiaj wstawic w szpitalu ?
    W poniedziałek gdyby nie ruszyło.
    Może ruszyło?

moremi, anna maria lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Spokojnie, spokojnie, wdech wydech. Najważniejsze, że posiew Ok. To trzymam kciuki.

Dzięki.
    No na razie nie wiem, na co się nastawiać. Może się okazać, że nic z tego.

Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A ja sernika lubie, to se upieke. I zjem ogladajac kolejny odcinek "Gry o tron" :-P
    Dzisiaj? Pytam oczywiście serial a nie sernik :)

moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nadrobilam.. mialam napisac o wlosach dzieci, oddawaniu spermy i o tym,ze u nas dzis uuuu-ro-dziiii-nyyy!
    i zapytac o wlosy i rozrywki i o wycie na spacerze.. Ale musze najpier nakarmic mojego miesieczniaka ;) Nie godzi sie glodowac w swoje swieto..

i łil bi bek!

wziełam sie dzis za sprzatanie i mam lagi ;)

to tak na szybko, bo znowu zaraz musze dziecie karmic ;)
    ja zgage mialam raz, jak sie nazarlam kupnego ciasta filo, bo zecie mi pierogi ruskie wkrecily i se taki kombinwany twor zrobilam. A mlody ma wlosy, tylko takie jasne, ze jak sie rodzil to dohtor powiedzial "bedzie lysy'. Brwi mu prawie nie widac, czeba narysowac ;)

Nie pamietam o chcialam napisac o oddawaniu spermy. Tylko tyle, ze kazde badanie jest latwiejsze. I u nas panie mogly wchodzic z panami, ale ja nie wchodzilam ;)

Co do adopcji zarodkow to dla nas problem nie istnial, bo jajka za stare zeby oddac :/ - juz nie pamietam, ale chyba tylko do 30 roku zycia matki biora.. Dlatego mam nadzieje, ze Julke da sie poczac naturalnie, bo ja jeszcze tylko jedno bym chciala.. a jak znam zlosliwosc losu, to pewnie teraz bysmy mieli mrozaki..

Bisca, trzymam kciuki.. A to nie jest tak, ze beta ma sie podwoic po 2 dniach? bo to przecie prawie, a u Ciebie tak bardzo wczesnie jest.. Mi pierwsza bete pozwolili 15dpt zrobic..

Reni, Jakubik wymiata ;) tez nie widzialam nic na zdjeciu bez opisu ;)

Natka super, ze prenatalne piekne!

Pytania mialam: czy moge dzieciowi balsamem pacyn posmarowac? znaczy tam gdzie ma wlosy? bo on mi sie kolejno zluszcza, wszedzie mu juz skora zlazla i ma nowke sztuke po emoliowym balsamie piekna, tylko twarz i pacyn jeszcze sie sypie. Twarz posmarowalam i juz jest ok, ale nie wiem co z czachą ;)

I drugie- jak Wam sie dziecie na spacerze w wozku rozedrze, to co robicie? Wyciagacie i probujecie uspokoic, czy jedziecie glucho dalej? Zakladamy, ze dziecie ma sucho i nakarmione.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:43

Natka_79, BISCA, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, macduska, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o wadze rozmowa... Po urodzeniu Marcela ważyłam tyle ile przed ciążą czyli 66 kg ale teraz ważę 68 kg i za cholerę nie mogę tego zrzucić.

moremi, megan8, Simba lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie te nowe i zasiedziale na forum ;) zaczynam zaglądać bo wracam do grona starających. Dziś liczę na pikne jajo wiec się dziać będzie ;)
    Paszcza czache smarowalam oliwka i złuszczyl się.
    Z wózkiem twardo idę dalej chybaze rozwyje się tak ze się za nami oglądają. Co u was? Może jakieś streszczenie ktoś zapoda? Bo widzę ze brzuchatek się narobiło ;) może jakaś fala zielona trwa?

moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, Arwena, Dziobak, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula, inessa, Mega, Zofia8, Bozia3, malgos741, megan8, macduska, beates, stara.krycha, efcia, mama78 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czy slash miala sie dzisiaj wstawic w szpitalu ?
    Jak urodziła, to może się wstawić. Tylko czy jej ze szpitala nie wyrzucą?

:-D

ComeToMeBaby, kapturnica, Krakonka, kkisia, paszczakin, Mega, Zofia8, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:

Ok, to dzisiaj nie rozmawiamy o jedzeniu. Nie mowcie co jadlysci na obiad ani co gotujecie ani na co macie ochote.
    Dziekuje w imieniu Mragolci :)

moremi, kkisia, kkisia, Sabina, Zofia8, macduska, stara.krycha, Margolcia88 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Witam wszystkie te nowe i zasiedziale na forum ;) zaczynam zaglądać bo wracam do grona starających. Dziś liczę na pikne jajo wiec się dziać będzie ;)
    Z wózkiem twardo idę dalej chybaze rozwyje się tak ze się za nami oglądają. Co u was? Może jakieś streszczenie ktoś zapoda? Bo widzę ze brzuchatek się narobiło ;) może jakaś fala zielona trwa?
    Miło Cię widzieć :-)
    Zielona fala trwa od początku stycznia :-)

BISCA, mandragora, kapturnica, Arwena, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, Zofia8, malgos741, macduska, efcia, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Miło Cię widzieć :-)
    Zielona fala trwa od początku stycznia :-)
    To się podlaczam bo ile to można bez brzucha chodzić ;) cztery miechy starczy ;)

kapturnica, Arwena, ania.g, Krakonka, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, efcia, gretka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Gretka? Ciekawe jak po zabiegu.

kkisia, Aasiula, efcia, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra no no niezle .Widze ,ze Ty twardo realizujesz swoje plany,Normalnie podziwiam Cie za to 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 19:14

mandragora, Aasiula, Mega, beates, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    O Mandra :) witaj ponownie :)

Arwena, mandragora, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta mmam nadzieję że z rozpędu wyjdzie bo mężowi czerwony pokój u " Bociana " się nie widzi ;) a ja uparta jestem poza tym nie ma na co czekać ;)

ania.g, kapturnica, Krakonka, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, macduska, stara.krycha, efcia, gretka lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Higienistka prosi o uzupelnienie danych do Porodowki? Dorbie? Ktora tam jeszcze? Przestalam ogarniac, w takim tempie panny zachodza...

ania.g, mandragora, moremi, BISCA, kkisia, Aasiula, Mega, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi która napisze jak zdjęcia wrzucić to to pokaże wam moje 8 kilo szczęścia ;) a póki co idę butle odpalać bo książę się budzi ;)

ania.g, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Krakonka przepraszam ze pytam czy Ty z tymi problemami borykasz sie sama ?

Głównie tak, bo to są rzeczy które albo dotyczą tylko mnie (pozostałości po poprzednim małżenstwie) albo głównie mnie. I wszelkie konsekwencje też dotyczą mnie (plus oczywiście dzieci).
    Ja muszę szukać rozwiązań, podejmować decyzje, rezygnować z czegoś na rzecz czegoś innego itd.
    A ponieważ jestem osobą obsesyjnie niezależną, to partnerów sobie wybieram jakoś tak mało zaangażowanych.

Za to jak się uda, to będzie moja zasługa i satysfakcja. Może to marne pocieszenie, ale pocieszyć sie trzeba :)

anna maria lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, tak odnoszę wrażenie, że wzięłaś sobie za dużo na głowę. Jak to mówią- mierz siły na zamiary. Życzę ci dużo siły.

Krakonka, moremi, BISCA, kkisia, anna maria, Zofia8, stara.krycha lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 9338 9339 9340 9341 9342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ