35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Kapta mmam nadzieję że z rozpędu wyjdzie bo mężowi czerwony pokój u " Bociana " się nie widzi
a ja uparta jestem poza tym nie ma na co czekać
moremi, kkisia, Aasiula, Mega, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Jak mi która napisze jak zdjęcia wrzucić to to pokaże wam moje 8 kilo szczęścia
a póki co idę butle odpalać bo książę się budzi
1. wejdź na stronę http://naforum.zapodaj.net/
2. przyciskiem przeglądaj wyszukujesz zdjęcie na dysku, ono się wczytuje
3. zaznaczasz rozmiar miniaturki:
- 200 jest ok, ale zazwyczaj trzeba je sobie powiększyć klikając na zdjęcie (przekierowanie),
- 500 jest już takie, że zazwyczaj widać dobrze na forum, bez konieczności klikania w zdjęcie, żeby je dobrze obejrzeć
4. klikasz zielony przycisk zapodaj i czekasz chwilkę
5. pokazuje ci się zdjęcie z trzema chyba linkami. wybierasz ten, który nazywa się BBC code (bo on wyświetla tą miniaturkę na forum). kopiujesz ten link z BBC code i wklejasz w posta na forum.
wszystko.
dziękuję za uwagę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 19:33
mandragora, moremi, kkisia, paszczakin, malgos741, gretka lubią tę wiadomość
-
Dzięki za trzymanie
Jajo jest piękne, jedno, okrąglutkie 19mm. Endo 9mm. Dzisiaj sobie zapodam ovitrelle i od rana zaczynamy działaćDzisiaj jest 13 dc to akurat 14-15 będzie pęknięte. Do ginki na podglądanie w środę.
Martwi mnie, że znów chce mnie odesłać "dalej", czyli do kliniki:( Ale postanowiłam, że się nie dam. W końcu w moim wieku kobitki nie są już wiatropylne i trzeba się dłużej postarać.moremi, BISCA, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, malgos741, macduska, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, tak odnoszę wrażenie, że wzięłaś sobie za dużo na głowę. Jak to mówią- mierz siły na zamiary. Życzę ci dużo siły.
Ja sobie wzięłam tylko dziecko
Reszta spadła mi klasycznie na głowę.
A z dzieckiem problem taki, że nie odsunę przeciez na dwa lata starań, bo nie mam już czasu. Gdyby nie wiek, na pewno odczekałabym. A z drugiej strony w naszym kraju pewne sprawy urzędowopodobne ciągnąc się mogą latami. No to przecież nie zawieszę życia na ten czas
macduska lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No się namęczyłam ale chyba jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:14
kkisia, Natka_79, Iwone, kapturnica, ania.g, Krakonka, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, BISCA, Mega, anna maria, gosia7122, Arwena, caffe, moremi, SolarPolar, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:W lukrze Kapta prosto do schrupania
w poniedziałek kończymy 4 miesiące. Waży my o zgrozo 8100 ale to po dziadku
do małych nie należy jest co nosić.
DużyDobrze, będzie silny. Jak zacznie chodzić, siła mu się przyda i już nie będzie tak szybko przybierał.
Małgoś też duża i ciężka, a odkąd zaczęła się więcej ruszać, to ją wyciągnęło. Mojej dają teraz na oko prawie rok więcejSabina, mandragora, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny