35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bry
Gretka, trzymam kciuki
Bisca, zobaczysz, że będzie przyrost powyżej 66%
Efcia, jak tam?
Co to jeszcze...
Kkisia i Beates Wy dzisiaj na usg, czy mi się pomieszało? Beates w poniedziałek ma punkcj, a kiedy podglądanie?
Ależ Ty czujna jesteś
Byłam dziś na usg. Doliczyła się 8 jaj. Punkcja w poniedziałek o 9.30
Ps. witamanna maria, SolarPolar, kkisia, Zofia8, gosia7122, BISCA, kapturnica, moremi, Mega, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, paszczakin, Krakonka, efcia, Aasiula, Arwena, gretka lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:A to się zapytam mądrych forumowych ciotek - wprowadziliśmy marchewkę. Czy to normalne że w kupie mam papkę marchewkowa nieprzetrawiona ?
edit: w sensie nie surowa tylko kupowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:12
mandragora lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Gosia najwazniejsze ze Marysia jest zdrowa,moja Helka ma 7800 ,i nie nakrecaj ie tak na to samo siadanie ,przyjdzie czas to usiadzie jedne wczesniej drugie pozniejgosia7122 wrote:dziewczyny co Wy tym dzieciom dajecie że takie wielkie ? moja nawet siedmiu kilo nie ma.
Witam wieczornie .Maluszki śliczne a Marcel to już sam siedzi ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:17
mandragora, gosia7122, kkisia, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Ależ Ty czujna jesteś
Byłam dziś na usg. Doliczyła się 8 jaj. Punkcja w poniedziałek o 9.30
Ps. witam
To w poniedzialek kciuki zacisne
Za siebie tez , zebym juz zaczela
A tak z ciekawosci ile trwala twoja stymulacja
I wogole Paszcza i Simba wasza
Na jaki czas mam sie mniejwiecej nastawicanna maria, gosia7122, kapturnica, moremi, Mega, beates, stara.krycha, efcia, Aasiula, Arwena, gretka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:My sie zaczelismy zastanawiac nad tym, co zrobimy z niewykorzystanymi zarodkami, o ile bedzie taka sytuacja. Powiem Wam, ze calmkiem niedawno, bylo dla nas obojga jasne, ze nie zgodzimy sie na adopcje ich przez jakas obca pare. Jednak, od jakiegos czasu, zastanawiam sie nad tym. Widze i wiem jak trudno pogodzic sie z nieplodnoscia. Para, ktora zasatnawia sie nad adopcja zarodka, zazwyczaj juz wiele przeszla i decyzja ta jest jedna z najtrudniejszych w ich zyciu. Wiec jak juz sie zdecyduja na to i mieliby dodatko ocierac sie o brak zarodkow do adopcji a my moglibysmy im pomoc ....... Ciezki temat, ale to forum i moje osobiste doswiadczenie troche zmienilo moj punkt widzenia. Bedziemy sie wahac.
Tak, to naprawdę ciężko zdecydować.
My musieliśmy podjąć decyzję już teraz, choć jeszcze nie wiemy czy jakieś zarodki będą
anna maria, BISCA, ania.g, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Nie widzialam Stasia!!!! Noz w morde! Mandra powta, plisss.
To mowilem ja, Pusur - gdyby Mandra uznala, ze obcy Dziobak chce zobaczyc pulpetaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:31
moremi, mandragora, anna maria, Mega, malgos741, kkisia, BISCA, ania.g, megan8, macduska, efcia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Beates, ładny wynik
Ok, to w poniedziałek trzymam kciuki
Kkisia, za Ciebie teżanna maria, kkisia, BISCA, beates, stara.krycha, efcia, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!