35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu to chyba tak zdjęcie przeklamalo ale ja nie wyglądam jak malolata, no cóż ale miło mi
aa Staś jest wielkolud. Mam nadzieje ze go wyciągnie jak juz pójdzie, ale teraz to musze mu butlę zabierać.
Aasiula, Krakonka, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mandra witaj
No nie dziwię się, że chcesz kolejne dziecko, bo Stasiu prześlicznyTobie nic tylko dzieci rodzić
Aasiula, Krakonka, kkisia, Mega, Sabina, kapturnica, megan8, macduska, beates lubią tę wiadomość
-
Moj mlody mial 3,5 miesiaca I wazyl 8 kilo
Jaki on był grubas , masakra ale szybko zgubil jak poszedlkiedys moze wam pokaze fotki , chociaz nie wiem
Jak ogladam czasem te zdjecia to nie moge uwierzyc że taki byłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 20:38
BISCA, mandragora, kkisia, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Aniu a ile Marcel teraz waży?
A ile Staś miał jak się urodził ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 20:33
Aasiula, Mega, Sabina, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hej Mandra, super Cię tu tu widzieć! Staś cudo, a Ty faktycznie wyglądasz jak dwudziestka, służy Ci macierzyństwo. No i powrót na "rynek" po 4 miesiącach
Mysmy tez wczoraj rozwazali kiedy dorabiamy siostrę Adasiowi, ale u nas dopiero 4 tygodnie
Młody musi być aniołek, skoro takie plany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 20:41
kkisia, Mega, Aasiula, BISCA, mandragora, Sabina, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, efcia, Arwena, Simba, gretka lubią tę wiadomość
-
Mandra jak miło cie widzieć, Stas cudny, zreszta jak wszystkie dzieciaki forumowa
tez planuje sie takiego dorobić
mandragora, Aasiula, Krakonka, kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:W środę ważony i mierzony ma 72 cm i 9970
A ile Staś miał jak się urodził ?
dziewczyny co Wy tym dzieciom dajecie że takie wielkie ? moja nawet siedmiu kilo nie ma.
Witam wieczornie .Maluszki śliczne a Marcel to już sam siedzi ?Sabina, Krakonka, mandragora, ania.g, anna maria, kkisia, Mega, kapturnica, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Aniołka mam jednego Paszcza
To Hania, a Staś jest o prostu boski
i chce więcej takich bobasów
Paszcza a jak młody twój się spisuje? Kupa jest?
Hehe, jestod tygodnia Adaś jest na butli wyłącznie i problemy brzuchowe się skończyły. Pediatra kazała mi zluzowac i dac spokój sobie i jemu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 20:54
ania.g, Krakonka, mandragora, Aasiula, moremi, anna maria, kkisia, Mega, Dziobak, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:dziewczyny co Wy tym dzieciom dajecie że takie wielkie ? moja nawet siedmiu kilo nie ma.
Witam wieczornie .Maluszki śliczne a Marcel to już sam siedzi ?
Matki kilka lat przez zaciążeniem już witaminy dziobały, w ciązy też, w dodatku wszystko wystarane, zaplanowane, jajka podrasowane, chłopy pewnie też dokarmiane suplementami to i dzieci dorodne
Sabina, mandragora, moremi, gosia7122, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
paszczakin wrote:Hehe, jest
od tygodnia Adaś jest na butli wyłącznie i problemy brzuchowe się skończyły. Pediatra kazała mi zluzowac i dac spokój sobie i jemu..
Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
gosia7122 wrote:dziewczyny co Wy tym dzieciom dajecie że takie wielkie ? moja nawet siedmiu kilo nie ma.
Witam wieczornie .Maluszki śliczne a Marcel to już sam siedzi ?Aasiula, mandragora, anna maria, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4