35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:To w poniedzialek kciuki zacisne
Za siebie tez , zebym juz zaczela
A tak z ciekawosci ile trwala twoja stymulacja
I wogole Paszcza i Simba wasza
Na jaki czas mam sie mniejwiecej nastawic
U mnie 12 dni stymulacja, 13 dc Pregnyl i 15 punkcja..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 22:48
kkisia, moremi, malgos741, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Paszcza, najważniejszy jest spokój i zdrowie Adasia. Nie rób sobie wyrzutów.
Nie robię, choć trudniej mi przyszło odstawienie niż myslalam. Ale za dużo było problemów z tym moim karmieniem. Teraz wszystkim jest lepiej, a moj endo będzie zadowolony, że pigułki na gruczolaka mogę wcześniej zacząć brać niż planowałam..
Co dziwne-myslalam, ze będę mieć jakieś problemy z tym mlekiem z cycka, a tu po 1 dniu bez odciagania zero oznak, że coś tam bylo/jest.Mega, megan8, moremi, macduska, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:efcia ,jak urodziny córki?? dałaś radę ??
dałam dałamwlasnie przed chwila wyszli ostatni goście, wszystko sie udało, córcia zadowolona i już wyfrunęła z domu imprezowac ze znajomymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 23:10
Mega, megan8, caffe, kkisia, moremi, Aasiula, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwsza
Zasnęłam w piątek ok 19...pierwszy raz było mi słabo..myślałam,że odlece.
Już sobota? Ale jestem jak nowo narodzona uff...
Idę jeść śniadanie,postawie pranie i do pracy.
Syn jedzie ze mną do miasta,ma zebranie przed bierzmowaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 05:33
Aasiula, kkisia, Sabina, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana
Kurde nie moge cos ostatnio spacO 20 padam na pysk i wstaje z kogutem :0
Juz mi sie przypomnialo
powodzenia MargolciaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 07:24
malgos741, Arwena, kkisia, Margolcia88, efcia, stara.krycha, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Druga!
I melduję, że dziś zabieg mam.niech Cię szybko naprawia
Witam
Udało mi się pospać do 7. Szok. Udanej sobotyAasiula, malgos741, macduska, kkisia, Margolcia88, efcia, stara.krycha, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja i zaraz spadam do roboty
dziś ładna pogoda
Margolcia kciuki zaciśnięteAasiula, kkisia, Sabina, Margolcia88, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja na 10 umowiłam sie ze znajoma ,chce oddac kota Syberjana
jade zobaczyc go ,moze go wezme ,ona nie moze wyfruwa z tego kraju
Morka ty jko kociara co myslisz o tej rasie?Czytałam ze sa bardzo spokojne i zachowaniem przypominaja czasem psy a co najwazniejsze kochaja dzieciArwena, kkisia, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość