35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bierzesz nospe? Akurat samymi upławami bym się nie przejmowała az tak, bo to stara krew. Najbardziej niepokojące są te bóle. Może pojedz na izbę przyjęć? To ten moment kiedy mogą podać papaweryne.
Efcia,
moze posluchasz rady Moremi i pojedziesz na izbe przyjec?
efcia lubi tę wiadomość
Zofia8
-
I ja się też witam
kawa wypita, dziec obrobiony śpi smacznie ( dzięki Bogo za szumisia
. Noc fatalna to ze młody pobudka o 3.30 to luz ale godzinę później sąsiedzi zaczęli party i trwają w tym stanie do teraz. No i weź tu się wyśpij. ; ( ja nie w temacie Margolcia? Gretka ? Cholera no nikt streszczeń nie pisze ; ( ale kciuki są jakby co
efcia marsz na IP!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 09:39
stara.krycha, efcia, kkisia, Mega, Arwena, gosia7122, malgos741, gretka lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:U mnie dziś 21 dc więc nie sądzę, poza tym wszelkie oznaki ewentualnej owu już się skończyły.
Ps. Ania, tak się tylko przekomarzamania.g, stara.krycha, macduska, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:U mnie zazwyczaj owulacja jest w okolicach 10 dc. Teraz była 16. Ania... Też wszelkie oznaki minęły, więc bardziej obstawialam cykl bezowulacyjny. I niespodzianka!
Ps. Ania, tak się tylko przekomarzamWczoraj nagadał mi na temat ewentualnej wpadki że mi łzy w oczach stanęły. Niestety miał rację ale i tak mu odparowałam żeby w takim razie się wysterylizował bo nie tylko ja tu jestem od pilnowania się.
stara.krycha, Sabina, Krakonka, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:No dzie wszystkie? Spiom czy sprzontajom?
Ja nie sprzatam. Ja walcze z bolem glowy, z ktorym sie juz obudzilam.
Wlasnie sprawdzilam cisnienie atmosferyczne i wszystko jasne. 1021-dla mnie za wysokie. Juz wiem, dlaczego 2 nurofeny nie pomogly.
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ja nie sprzatam. Ja walcze z bolem glowy, z ktorym sie juz obudzilam.
Wlasnie sprawdzilam cisnienie atmosferyczne i wszystko jasne. 1021-dla mnie za wysokie. Juz wiem, dlaczego 2 nurofeny nie pomogly. -
stara.krycha wrote:Oj, jak ja to znam. Przespij to moze? Albo kawa? Albo cola?
Wlasnie sobie poczytalam. Kawa przy wyzu niewskazana (przy nizu jak najbardziej). Mozna przespac ale dla meteopatow zalecaja cwiczenia relaksujace w tym joge. Wiec boli, nie boli, na joge jechac trzeba.
stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Wlasnie sobie poczytalam. Kawa przy wyzu niewskazana (przy nizu jak najbardziej). Mozna przespac ale dla meteopatow zalecaja cwiczenia relaksujace w tym joge. Wiec boli, nie boli, na joge jechac trzeba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:29
-
niestety ten cholerny krwiak wygrał walke
lunęło ze mnie masakrycznie, żywa krew i duże skrzepy, na izbę nie ma sensu
dzwonilam do doktorka, wspólczul i usprawiedliwial sie ze na tym etapie nie dalo sie nic wiecej zrobic
teraz tylko sie modle zeby samo sie ładnie oczyścilo
szczerze to bylam na to przygotowana, choć wiadomo iskierka nadzieii gdzieś tam sie tliła
dziekuje za tak cudowne wsparcieArwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:niestety ten cholerny krwiak wygrał walke
dzwonilam do doktorka, wspólczul i usprawiedliwial sie ze na tym etapie nie dalo sie nic wiecej zrobic
szczerze to bylam na to przygotowana, choć wiadomo iskierka nadzieii gdzieś tam sie tliła
dziekuje za tak cudowne wsparcieefcia lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:niestety ten cholerny krwiak wygrał walke
dziekuje za tak cudowne wsparcie
Bardzo Ci wspolczuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:50
efcia, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny