X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole te cale krwawienia w ciazy to science fiction dla mnie. Nawet moja wlasna rodzicielka, wmawia mi, ze miala normalny okres do 4 miesiaca bedac ze mna w ciazy. Taaak... Jakos mnie to nie przekonuje, stad pewnie moje drazenie tematu efciowego. Sorki, taki mamy klimat :-P

efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    W ogole te cale krwawienia w ciazy to science fiction dla mnie. Nawet moja wlasna rodzicielka, wmawia mi, ze miala normalny okres do 4 miesiaca bedac ze mna w ciazy. Taaak... Jakos mnie to nie przekonuje, stad pewnie moje drazenie tematu efciowego. Sorki, taki mamy klimat :-P
    Krycha, po prostu masz złe doswiadczenia, które Tobą mocno zawładnęły.

stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Krycha, po prostu masz złe doswiadczenia, które Tobą mocno zawładnęły.
    Kiedy ja zadnych w tym temacie nie posiadam, chyba ze liczymy te prenatalne. W zyciu w ciazy nie bylam, nawet biochemicznej, moze dlatego krew=brak ciazy w moim przekonaniu?

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia <3
    Daj znać co postanowisz <3

stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Kiedy ja zadnych w tym temacie nie posiadam, chyba ze liczymy te prenatalne. W zyciu w ciazy nie bylam, nawet biochemicznej, moze dlatego krew=brak ciazy w moim przekonaniu?
    W moim odczuciu jesteś bardziej (w tych kwestiach) pesymistką, niż chociazby realistką. Ale moge się mylić.
    To nie jest z mojej strony jakiś zarzut do Ciebie, po prostu takie odczucie.

Bozia3, stara.krycha, Mega, Zofia8, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja gotuję zupę dla małego, a na drugi pewnie wszama sos z polędwiczek ze szczypiorkiem :)

Wpadaj jak masz ochotę do ogrodu, bo u nas dopiero ziemia rozplantowana pod trawę, trochę jej zabrakło więc robota stoi dzisiaj. Ale zawsze to jakies praktyki odbędziesz ;)

Możesz też wpaść na kawę, opcja dowolna do wyboru ;)
    a dziękuję, dziękuję...:) Ty masz też aktualne zaproszenie do mnie, jak się już wybudujemy (hehe kiedy to będzie...) - bo w końcu nie w lesie - ale jednak obok...:)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dzięki, przyjadę przyjadę ;)

Nawet w sierpniu się wybieram do Kraka, ale nie wiem jak mi to wyjdzie w praktyce ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:40

Bozia3, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W moim odczuciu jesteś bardziej (w tych kwestiach) pesymistką, niż chociazby realistką. Ale moge się mylić.
    To nie jest z mojej strony jakiś zarzut do Ciebie, po prostu takie odczucie.
    Mozesz miec racje, zwalam to na karb mojej historii staraniowej. Jak wreszcie zajde, to sie mocno zaskocze, tak pozytywnie, na razie, coz, czarno-biale to dla mnie.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A to dzięki, przyjadę przyjadę ;)

Nawet w sierpniu się wybieram do Kraka, ale nie wiem jak mi to wyjdzie w praktyce ;)
    Ja w sierpniu jadę nad Bałtyk - do Dźwirzyna - mam nadzieję, że będzie pogoda...ale wracam po 15 - więc jakby co to pomyślimy...:)

caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi psychoterapie fundnelyscie, a niech mnie! :-P Jade na zakupy, milej soboty Wam! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:45

efcia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Mozesz miec racje, zwalam to na karb mojej historii staraniowej. Jak wreszcie zajde, to sie mocno zaskocze, tak pozytywnie, na razie, coz, czarno-biale to dla mnie.
    Spoko Krycha, jak będziesz w ciąży to będzie z Tobą jeszcze gorzej ;) ale wtedy wszyscy Ci wybaczą, boś w ciązy ;)

stara.krycha, efcia, Bozia3, kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, Arwena, gosia7122, kkisia, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja w sierpniu jadę nad Bałtyk - do Dźwirzyna - mam nadzieję, że będzie pogoda...ale wracam po 15 - więc jakby co to pomyślimy...:)
    Ja nie wiem kiedy będę, ale tak czy siak Kraka odwiedzę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:49

Bozia3 lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o bosze prawie dwie strony o mnie tzn o moim "przypadku"
    a ja siedze kawke pije i wcinam wczorajsze ciacho bulbar-smiley.gif

kochane dziekuje za troske, naprawde ciesze sie ze jestem tu z wami, jest mi naprawde lzej

pojechalabym do szpitala, ale boje sie ze beda chcieli mnie oczyscic a ja za nic nie chce , czy w razie czego moge odmowic ? czy moga mnie zmusic?

stara.krycha, Mega, Sabina, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka nie mogą raczej zmusić. Zobaczą, pozagladają, pomacają, usg zrobia i będziesz wiedziała na czym stoisz.
    Jedź.

efcia, Bozia3, caffe, Dziobak, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Sabina, Arwena, gosia7122, malgos741, Krakonka, gretka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia <3 Jedź, nikt Cię do niczego nie zmusi.

caffe, efcia, kapturnica, macduska, Mega, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Sabina, gosia7122, Krakonka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    nie jest dobrze, dzisiaj znajomy bol @ i to coraz mocniejszy i mam ciemnobrazowe uplawy - prawie czarne :/
    Chciałam nacisnąć cytuj, ale co tam: lubię to, ze cie wspieram całym sercem, trzymaj sie <3

efcia, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Moja siostra miała tak samo, wiec tez jestem w stanie uwierzyć ze mozna miec normalny okres w ciąży :)

Efcia <3

Został mi jeszcze jeden pokój do posprzątania a usiadłam i nie mogę sie zebrać......

efcia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sobotnio!

Efcia, wspieram.. Rob to, co Ci intuicja nakazuje, w szpitalu nie zrobia Ci zadnego zabiegu, na ktory nie wyrazisz zgody <3

Bozia3, efcia, Aasiula, stara.krycha, Sabina, Mega, Arwena, gosia7122, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem pewna ze jest po, przed chwila trzymalam w reku pecherzyk, tzn tak mi sie wydaje, bo to bylo takie przezroczyste coś tak jakby silikonowe, nie chcialo sie rozerwac, a w tym jakby żyłki? pelno takich cieniutkich czerwonych kreseczek

troche sobie popłakałam, ale trza życ dalej, wierze ze jeszcze sie uda i w koncu kiedys bede tulić swoje malenstwo <3

postanowilam - jak skonczy sie krwawienie lece do mojego doktorka na wizyte, zeby sprawdzil czy sie dobrze oczyscilo

Sabina, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia <3 ja napisze cos może strasznego,ale lepiej teraz niż jak ja..czekałam do 12 tygodnia w nerwach i tak sie nie udało,krwiak wygrał.
    Mówie to z władnego doświadczenia.
    I trzeba być dobrej myśli <3 Mi sie udało jak straciłam nadzieje,nie przestane sie martwic aż nie urodze. Ale wierzyć trzeba i dxiałać i mieć nadzieje..

Sabina, Mega, efcia, ania.g, gosia7122, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 9347 9348 9349 9350 9351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ