35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogole te cale krwawienia w ciazy to science fiction dla mnie. Nawet moja wlasna rodzicielka, wmawia mi, ze miala normalny okres do 4 miesiaca bedac ze mna w ciazy. Taaak... Jakos mnie to nie przekonuje, stad pewnie moje drazenie tematu efciowego. Sorki, taki mamy klimat
efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:W ogole te cale krwawienia w ciazy to science fiction dla mnie. Nawet moja wlasna rodzicielka, wmawia mi, ze miala normalny okres do 4 miesiaca bedac ze mna w ciazy. Taaak... Jakos mnie to nie przekonuje, stad pewnie moje drazenie tematu efciowego. Sorki, taki mamy klimat
stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Krycha, po prostu masz złe doswiadczenia, które Tobą mocno zawładnęły.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Kiedy ja zadnych w tym temacie nie posiadam, chyba ze liczymy te prenatalne. W zyciu w ciazy nie bylam, nawet biochemicznej, moze dlatego krew=brak ciazy w moim przekonaniu?
To nie jest z mojej strony jakiś zarzut do Ciebie, po prostu takie odczucie.Bozia3, stara.krycha, Mega, Zofia8, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja gotuję zupę dla małego, a na drugi pewnie wszama sos z polędwiczek ze szczypiorkiem
Wpadaj jak masz ochotę do ogrodu, bo u nas dopiero ziemia rozplantowana pod trawę, trochę jej zabrakło więc robota stoi dzisiaj. Ale zawsze to jakies praktyki odbędziesz
Możesz też wpaść na kawę, opcja dowolna do wyboruTy masz też aktualne zaproszenie do mnie, jak się już wybudujemy (hehe kiedy to będzie...) - bo w końcu nie w lesie - ale jednak obok...
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:W moim odczuciu jesteś bardziej (w tych kwestiach) pesymistką, niż chociazby realistką. Ale moge się mylić.
To nie jest z mojej strony jakiś zarzut do Ciebie, po prostu takie odczucie. -
caffe wrote:A to dzięki, przyjadę przyjadę
Nawet w sierpniu się wybieram do Kraka, ale nie wiem jak mi to wyjdzie w praktycecaffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Mozesz miec racje, zwalam to na karb mojej historii staraniowej. Jak wreszcie zajde, to sie mocno zaskocze, tak pozytywnie, na razie, coz, czarno-biale to dla mnie.
ale wtedy wszyscy Ci wybaczą, boś w ciązy
stara.krycha, efcia, Bozia3, kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, Arwena, gosia7122, kkisia, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja w sierpniu jadę nad Bałtyk - do Dźwirzyna - mam nadzieję, że będzie pogoda...ale wracam po 15 - więc jakby co to pomyślimy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:49
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
o bosze prawie dwie strony o mnie tzn o moim "przypadku"
a ja siedze kawke pije i wcinam wczorajsze ciacho
kochane dziekuje za troske, naprawde ciesze sie ze jestem tu z wami, jest mi naprawde lzej
pojechalabym do szpitala, ale boje sie ze beda chcieli mnie oczyscic a ja za nic nie chce , czy w razie czego moge odmowic ? czy moga mnie zmusic?stara.krycha, Mega, Sabina, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwka nie mogą raczej zmusić. Zobaczą, pozagladają, pomacają, usg zrobia i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Jedź.efcia, Bozia3, caffe, Dziobak, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Sabina, Arwena, gosia7122, malgos741, Krakonka, gretka lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:nie jest dobrze, dzisiaj znajomy bol @ i to coraz mocniejszy i mam ciemnobrazowe uplawy - prawie czarne
efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:W ogole te cale krwawienia w ciazy to science fiction dla mnie. Nawet moja wlasna rodzicielka, wmawia mi, ze miala normalny okres do 4 miesiaca bedac ze mna w ciazy. Taaak... Jakos mnie to nie przekonuje, stad pewnie moje drazenie tematu efciowego. Sorki, taki mamy klimat
Efcia
Został mi jeszcze jeden pokój do posprzątania a usiadłam i nie mogę sie zebrać......efcia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
witam sobotnio!
Efcia, wspieram.. Rob to, co Ci intuicja nakazuje, w szpitalu nie zrobia Ci zadnego zabiegu, na ktory nie wyrazisz zgody
Bozia3, efcia, Aasiula, stara.krycha, Sabina, Mega, Arwena, gosia7122, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
juz jestem pewna ze jest po, przed chwila trzymalam w reku pecherzyk, tzn tak mi sie wydaje, bo to bylo takie przezroczyste coś tak jakby silikonowe, nie chcialo sie rozerwac, a w tym jakby żyłki? pelno takich cieniutkich czerwonych kreseczek
troche sobie popłakałam, ale trza życ dalej, wierze ze jeszcze sie uda i w koncu kiedys bede tulić swoje malenstwo
postanowilam - jak skonczy sie krwawienie lece do mojego doktorka na wizyte, zeby sprawdzil czy sie dobrze oczysciloSabina, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEfcia
ja napisze cos może strasznego,ale lepiej teraz niż jak ja..czekałam do 12 tygodnia w nerwach i tak sie nie udało,krwiak wygrał.
Mówie to z władnego doświadczenia.
I trzeba być dobrej myśliMi sie udało jak straciłam nadzieje,nie przestane sie martwic aż nie urodze. Ale wierzyć trzeba i dxiałać i mieć nadzieje..
Sabina, Mega, efcia, ania.g, gosia7122, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość