35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kometa jak sie czyta jak komus cos takiego sie przytrafia to człowieka ogarnia faza zwątpienia , beznadziejności i bezradnosci w takich sytuacjach.Czlowiek uswiadamia sobie ze na zbyt wiele nie ma wplywu co nie oznacza ,ze to czlowieka nie rpzerasta..Mi sie zrobilo zajebiscie przykro mimo ,ze odpukac w niemalowane z moim dzieckiem wszystko oki to w takich chwilach ogarnia strach...No wlasnie za duzo emocji
Efcia
Nawt pisac i czytac forum mi sie nie chce ...
Efcia przykro mi straszniekapturnica, efcia, gretka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
A tak z inne manki
1. bylam z dzieciem u lekarza z siusiakiem wszystko okkamien z serca
2. mam kota w domuMega, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, efcia, kkisia, malgos741, Dziobak, Sabina, paszczakin, Krakonka, Heretyczka, gretka, SolarPolar, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Mój kuzyn rozwiódł się, gdy okazało się, że żona oszukała go co do planowania rodziny. Pięć lat próbował ją przekonać (małżeństwem byli dłużej).
Kolega nie ma żony, ale jest przebadany wzdłuż i wszerz, bo bardzo chce mieć dzieci.
Takich przykładów rodzinnych facetów znam znacznie więcej.
Wracam doczytywac.Bozia3, kkisia, efcia, Aasiula, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
Daktyl
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c84288cc5077.jpgkapturnica, Arwena, Bozia3, macduska, anna maria, kkisia, Zofia8, efcia, ania.g, malgos741, Dziobak, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, beates, paszczakin, Krakonka, SolarPolar, stara.krycha, Mega, Niuta, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:To w poniedzialek kciuki zacisne
Za siebie tez , zebym juz zaczela
A tak z ciekawosci ile trwala twoja stymulacja
I wogole Paszcza i Simba wasza
Na jaki czas mam sie mniejwiecej nastawickkisia, anna maria lubią tę wiadomość