35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kot Aasiuli superancki:)
A wiem co jeszcze?
Dzie Marta?
Zatrula sie starym yorkiem?
Marta pewnie mature syna dalej przezywa
Moze cala kase na buty i inne bzdety wydala
i neta jej odcieliSimba, Aasiula, Sabina, paszczakin, macduska, gretka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Asiula, kot boski, ale czy to syberian? Za malo wlochaty troche. One sa takie jak norwegi, z grzywa, portkami i wlosami w uszach. Jest tez siersc miedzy opuszkami.
Chyba, ze fotka przeklamuje wyglad.zdjecie nie oddaje tego co ma na sobie
Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj cały dzien spałam.
Najpierw w nocy aż do 7 (bo Małgosia u mojej mamy była), potem do 10, a potem od 11.30 do teraz.
I nawet głowa mnie nie boli !
Widocznie musziałam odespać ten okropny tydzieńkkisia, anna maria, gretka, Heretyczka, Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChlop moj wziol dzis na spytki moja mame
Kiedy idzie na emeryture
i wyliczyl ze jak beda twixy
to bedzie mi mogla pomagac
Musze wam powiedziec ze zaczynam sie denerwowac przed poniedzialkiem
a tak sie staralamanna maria, gretka, Heretyczka, Krakonka, ComeToMeBaby, efcia, caffe, Magda*, Zofia8, Aasiula, SolarPolar, Sabina, stara.krycha, Mega, Simba, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia tak paCZam na Twoj suwak i kurcze rok szkolny sie niedlugo konczy,Przyszlo mi do glowy ,ze tyle sie działo w tym roku ,ze to drugie półrocze leci jak z bata
Drugie zawsze leci już szybciej. Mi najbardziej pierwsze tzrzy miesiace roku szkolnego się ciągną, potem to juz migiem.
kkisia, anna maria, kapturnica, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość