35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewuszki,ja z miasta wróciła
tak was czytami czytam i tak mnie naszło że szczęściara jestem,udało sie zajść nie bez kłopotów ale sie udało,mam tylko nadzieje ze dziecko zdrowe i ze dalej ok bedzie.
Ja wam wszystkim naprawdę najlepiej życzę bo wiem jak to jest chcieć a nie móc.
Gretka ,fajnie ze u ciebie do przodu
Kkisia,trzymam kciukikkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Gretka to kiedy zaczynasz
oj nie wiem trzeba to wsio zgrac logistycznie
nie do konca wiem na jaka klinike sie zdecydowac
poa tym co nieco musze sprawdzic, bo anestezjolog napedzil mi troche stracha z ta hiperinsulinemia i tarczycagretka -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No niestety endomenda potrafi narobić bałaganu w środku..I zaleca sie nie zwlekać za długo z ivf bo czas tu gra role.
Usuwali Ci ogniska endometriozy ???
to taka stara sprawa jakby moze sie uaktywnic ale nie musiefcia, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:nie mam malutko na lewej stronie i wolala nie ruszac
to taka stara sprawa jakby moze sie uaktywnic ale nie musiAasiula, efcia, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Asiul - kot piekny. Moja sasiadka ma syberyjskiego i jest inny. Ale Twoj mi sie bardzo podoba ! A moze jeszcze kota sobie zorganizuje - jak sprzatam sobote i konca nie widac to moge i w niedziele a poza tym taki kot chyba niezle kurze sciera na meblach to odpadnie choc jedna czynnosc;-)
i on sam urosnie sporo
klaki bede mu obcinac bo taki jest ładny
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Drogie Autorytety. Moj syn zostal zaproszony do przyjaciela a jednoczesnie sasiada na komunie. Do kosciola chce isc bo jak powiedzial - to wazny dzien dla mojego przyjaciela wiec musze tam byc ( skad taki gowniarz ma taka dojrzalosc - chyba na Cartoonie czegos sie nauczyl). Potem idzie na impreze . Pytanie - co sie daje na komunie malemu komuniscie? No klockow lego mu nie kupie a na pewno w biblie czy dewocjonalia nie bede sie bawic. Slyszalam ze kase. Ile kasy?
Polarku z ta kasa to ciezko trafic, wszystko zalezy od "regionu" u nas np 200zl na komunie od znajomych jest ok, ale od rodziny wypada juz dac wiecej 400-500zlanna maria, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Drogie Autorytety. Moj syn zostal zaproszony do przyjaciela a jednoczesnie sasiada na komunie. Do kosciola chce isc bo jak powiedzial - to wazny dzien dla mojego przyjaciela wiec musze tam byc ( skad taki gowniarz ma taka dojrzalosc - chyba na Cartoonie czegos sie nauczyl). Potem idzie na impreze . Pytanie - co sie daje na komunie malemu komuniscie? No klockow lego mu nie kupie a na pewno w biblie czy dewocjonalia nie bede sie bawic. Slyszalam ze kase. Ile kasy?
No ale nie od kolegi kasa. Kolega to może grę na kompa, albo akcesorium do jakiegoś elektrogadżetu.efcia, anna maria, SolarPolar, kkisia, gretka, kapturnica, Zofia8, Aasiula, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny