35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jesli nie karmisz piersia to wal ile chcesz.
anna maria, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:No w ostatecznosci kupie lego . Niedawno kupowalam telefon i dostalam zoom.me. To jest taka elektroniczna ramka na wifi - mozna przesylac zdjecia, filmiki. Nowe niesmigane. Moze cos takiego? Sama nie wiem.
Ranka super!
SolarPolar lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyanna maria wrote:simba tak mowi jak procenty bierze ,ze prasuje
to bardziej elegancko brzmi niz :chleje wino
SolarPolar, anna maria, efcia, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:No wiec najpierw zapytalam przyszlego komuniste co by chcial dostac ale swietogrzecznodyplomatycznie odpowiedzial ze komunia nie jest dla prezentow:-(, No wiec zapytalam mlodego swojego co on by mu podarowal wiec : dwie gierki na PC - medal of honor ( sie zabija, wojna itp) itp. , zestaw lego star wars- czyli na wojennie a to przeciez komunia- peace and love. Pomyslalam ze musze interweniowac. Szkoda ze w ostatnim momencie.
Tylko spuscic z oka, a juz problemy!
Urwisy
-
nick nieaktualny
-
Nie no zrobienie zdjecia ,graniczy z cudem ,lato to wszedzie ,ruchliwe takie
jedno tylko mam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2628ca5733f7.jpg
ma ogromne ilosci sierci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 19:43
stara.krycha, gretka, paszczakin, Sabina, efcia, Mega, kkisia, Niuta, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:No w ostatecznosci kupie lego . Niedawno kupowalam telefon i dostalam zoom.me. To jest taka elektroniczna ramka na wifi - mozna przesylac zdjecia, filmiki. Nowe niesmigane. Moze cos takiego? Sama nie wiem.
Ramka jest Ok.Aasiula, SolarPolar, efcia, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Uwielbiam weekendy!
Drogie bravo, czy majac dziecko w domu, mozna pic wino?
stara.krycha, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Chyba pojde w twoje slady i poprasuje ale w domu koniaki, piwo polskie- po Berlinie stwierdzam ze polskie to szajse. Musze ruszyc po wino - mam ochote na jakiegos Wlocha lub Hiszpana.
Mega, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość