35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny! robie remont łazienki dla mojej mamy,
łazienka mała w bloku,jak byłam w polsce wypatrzyłam sobie glazure ,ale teraz sie okazuje ze jest niedostępna i muszę coś innego wybrać
doradżcie proszę,
najlepiej coś jasnego i pasującą podłogę do tego -
anna maria wrote:prasuje
A ja nie prasuję. W ogóle. No chyba że jedną białą koszulę syna na egzaminy.
I materiały do szycia prasujęNo i w ogóle jak szyję.
Ale ubrań noszonych? - W życiu.
Kupuję tylko takie nie do prasowania a po praniu rozwieszam tak, że są idealnie gładkie
Chociaż rozumiem ludzi, którzy lubią prasować. To takie monotonne zajęcie, można sobie tv przy tym oglądać i to wszystko bez spinki, bo dobra wymówka do chwili spokoju
macduska, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Nie wiem, jak się wstawia te rysuneczki, emotikonki itp. Starałam się, szukalam, próbowałam wkleić, ale nie wyszło.
Chwilowo nie miałam czasu zgłębić tematu bo Małgosia. No i usiłuję obiad zrobić
Krakonka
http://psiakosc.com/emoty/patyczaki.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 20:36
Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuszyłam dzisiaj do ogrodu. Nie mogłam patrzeć na ten chwast.
Tak mi się fajnie pracowało do czasu aż mój kręgosłup powiedział "gówno” i odmówił współpracy.
Kanapa jest przewygodna!
I jeszcze ręce mnie bolą... Głupia ja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 20:42
Krakonka, Aasiula, Sabina, kapturnica, Simba, stara.krycha, anna maria, Dziobak, caffe, Mega, ania.g, moremi, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dziewczyny! robie remont łazienki dla mojej mamy,
łazienka mała w bloku,jak byłam w polsce wypatrzyłam sobie glazure ,ale teraz sie okazuje ze jest niedostępna i muszę coś innego wybrać
doradżcie proszę,
najlepiej coś jasnego i pasującą podłogę do tego
Zobacz coś z Nowej Gali.
Nie polecam tych wielkich formatów do łazienki w bloku, ale ja też mniejsze płytki. Jest kilka odcieni beżu, kremu - zawsze modne. Są z mazajkami i matowe - niezwykle praktyczne. Można łączyć odcienie - cimniejszy na podłogę, jaśniejszy na ściany, dodatki z mozaiki na przykład. To są bardzo dobre jakościowo płytki.
Ja robiłam dwie łazienki w nich i będę robiła też trzecią
Ach i nie trzeba wykładać łazienki całej płytkami - wystarczy okolice wanny/prysznica i umywalki. Ew WC, jak jest. Dzięki temu mala łazienka wygląda dużo lżej.
Warto też znaleźć ciekawy kaloryfer, ręcznikowy.Magda*, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
mandragora wrote:Simba toż to szok 20 euro za puszkę nutramigenu! !! U nas 46 cena bez refundacji a po około 30. A nie możesz od nas ściągnąć? A simbiatka tez butelkowe ?
Simbiatka butelkowe bo ja mialam bardzo malo pokarmu. Karmilam je przez pierwsze dwa miesiace na zasadzie cieplej przystawki + butla a potem jak Leonowi zaczely sie problemy z tolerancja mleka i zaczal jesc Nutramigen, to dalam sobie spokoj. Ale za to w pierwszych dniach, ptaszynki dostaly sporo siary - sie pocieszam
Poza tym nie widze teraz siebie produkujacej 2 litry mleka dzienniKrakonka, kkisia, Sabina, mandragora, anna maria, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Uwielbiam weekendy!
Drogie bravo, czy majac dziecko w domu, mozna pic wino?
Na przyklad Muscadet Sèvre et Maine ze wspanialego Melon de Bourgogne zagryzajac to kawalkami belgijskiego dojrzalego sera Oud Brugge
Wasze zdrowie!kkisia, anna maria, stara.krycha, SolarPolar, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Krakonka oni sa troche inni
bardzo religijni
Nie zebym miala jakies ale
Dziewczyna spoko , chora bardzo (epilepsja) strasznie niesmiala ,
skryta , nie lubi ludzi , nie lubi sie stroic
dylemat , bo kosmetyki be , ciuchy be
No to bon na książki/muzykę, albo ręcznie robiony pamiętnik/notes (dekupaż czy coś), konto oszczędnościowe z małym wkładem, monetę srebrną kolekcjonerską, perfumy...?
Magda*, kkisia, Simba, stara.krycha, caffe, peppapig, megan8, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:To sie nazywa prasowanie
Wygralas trzy litry prasowania u mnie wraz z obiademSabina, kkisia, Aasiula, stara.krycha, anna maria, Dziobak, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ruszyłam dzisiaj do ogrodu. Nie mogłam patrzeć na ten chwast.
Tak mi się fajnie pracowało do czasu aż mój kręgosłup powiedział "gówno” i odmówił współpracy.
Kanapa jest przewygodna!
I jeszcze ręce mnie bolą... Głupia ja!
Czekam aż mąż się wyprysznicuje i idziemy na browarkaCórka śpi
I powiedzcie, jak zaczeło być w końcu nieco spokojniej w zyciu to ja się o kolejnego brzdąca staramChyba mnie pogięło
Krakonka, kkisia, macduska, Aasiula, kapturnica, Simba, stara.krycha, anna maria, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Zobacz coś z Nowej Gali.
Nie polecam tych wielkich formatów do łazienki w bloku, ale ja też mniejsze płytki. Jest kilka odcieni beżu, kremu - zawsze modne. Są z mazajkami i matowe - niezwykle praktyczne. Można łączyć odcienie - cimniejszy na podłogę, jaśniejszy na ściany, dodatki z mozaiki na przykład. To są bardzo dobre jakościowo płytki.
Ja robiłam dwie łazienki w nich i będę robiła też trzecią
Ach i nie trzeba wykładać łazienki całej płytkami - wystarczy okolice wanny/prysznica i umywalki. Ew WC, jak jest. Dzięki temu mala łazienka wygląda dużo lżej.
Warto też znaleźć ciekawy kaloryfer, ręcznikowy.
dzięki