35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Krakonka oni sa troche inni
bardzo religijni
Nie zebym miala jakies ale
Dziewczyna spoko , chora bardzo (epilepsja) strasznie niesmiala ,
skryta , nie lubi ludzi , nie lubi sie stroic
dylemat , bo kosmetyki be , ciuchy bekkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Chyba pojde w twoje slady i poprasuje ale w domu koniaki, piwo polskie- po Berlinie stwierdzam ze polskie to szajse. Musze ruszyc po wino - mam ochote na jakiegos Wlocha lub Hiszpana.
Napijemy sie na poczatek Rozowego Slonia, potem Delirium Nocturnum a na kaca wiadomo: Delirium Tremens
Potem pojedziemy do Paszczaka bo ona ma takie piwo, ze nawet papiezowi nie sprzedadza wiecej niz jedna skrzynke rocznieSabina, kkisia, stara.krycha, SolarPolar, anna maria, caffe, Mega, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A ja jakoś nie mogę pić jak młody jest. Znaczy luby mi mówi, że przejmie dyżur, zebym się zluzowala, a ja nie potrafię
Bo mi dziecko rzezi i charczy, a ja się przejmuje znowuNie boj zaby
kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Krakonka oni sa troche inni
bardzo religijni
Nie zebym miala jakies ale
Dziewczyna spoko , chora bardzo (epilepsja) strasznie niesmiala ,
skryta , nie lubi ludzi , nie lubi sie stroic
dylemat , bo kosmetyki be , ciuchy bekkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:No dobra na tym forum to jest prasowanie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43a80995d791.jpg
Zdrowko:-)kkisia, kapturnica, Aasiula, stara.krycha, SolarPolar, efcia, anna maria, caffe, peppapig, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki za pomysly
Cos wymysle
A i mialam wam powiedziec ze moja pierwsza fasolka po bretonsku
byla zajebista
Juz jej nie makapturnica, Aasiula, stara.krycha, Sabina, Krakonka, SolarPolar, Simba, caffe, peppapig, Mega, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:No dobra na tym forum to jest prasowanie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43a80995d791.jpg
Zdrowko:-)
Ja po zeszlo tygodniowym prasowaniu u tescow
zelazku mowie nieSimba, macduska, stara.krycha, Sabina, SolarPolar, efcia, caffe, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Co? Ze sie nie napije? Wez jej nie strasz!
I mnie
Nie, tam zaraz nie napije!
Co za pesymizm!
Martwić się będzie zawsze.
A pić będzie, choćby ze zmartwienia...kkisia, Aasiula, Simba, stara.krycha, Sabina, caffe, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:lubię takie smaki
jak zdrowo krakonka,ty dalej bez chleba,co?na wase(ten chrupki chlebek) też sobie nie pozwalasz?
Nadal bez mąki, chrupki piekę sama. Ten ziarnisty też, ale wczoraj udało mi się kupić gotowca całkiem niedrogiego.
Dziewięć, bo dwa razy w moim mieszkaniu, dwie w mieszkaniu byłego, plus wc, a w domu trzy plus dwa wc. Nabrałam doświadczenia po drodze
Ale te beżowe/kremowe matowe z mazami są najlepsze, ponadczasowe. Można zmieniając dodatki zmianiać cały wystrój, a jasne neutralne kolory dają spore możliwości dobierania czegoś w tonacjach albo kontrastowego. Stąd też propozycja nie wykładania wszystkich ścian - można dowolnie zmieniać kolor farby i łazienka co zmianę jest jak nowa, a malowanie to nie remont
Teraz planuję mamie łazienkę w bloku, to jestem na czasie
kkisia, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ale macie pomysly z tym prasowaniem hehehe Ażelazko wymieka..A za mna od dluzszego czaus chodzi jakies piwo smakowe .Takze ten tego na ogladaniu sie konczy ..I nie predko sie napije
kkisia, Aasiula, Sabina, stara.krycha, efcia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny