35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A przystojny? To sie przylacze... do afirmacji
laski sikajo
dlatego moj m się zastanawia czy go na pewno załatwiać hyhyhystara.krycha, moremi, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie no zrobienie zdjecia ,graniczy z cudem ,lato to wszedzie ,ruchliwe takie
ma ogromne ilosci sierci
o kurdę, a ja myslałam, że on ma tylko taką dużą głowę, a teraz wygląda na to, że ogon przebija wszystko
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A moja mama właśnie usmażyła stertę drożdżowych placków, takich z twarogiem na zsiadłym mleku... Ciepłe, puszyste w srodku z idealnie chrupiącą skórką... Do tego dżem jeżynowy i mleko. Mrrrr…
Trzeci zjadam.stara.krycha, macduska, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Pije ( zeby nie bylo ze jakiegos jabola) Alba de Los Infantes ValdaPeñas Crianza i zagryzam cambemberem a la pois vert:-))
Aasiula, kot piękny
Zjadłam kolacyje i teraz Bonda oglądam
Kapta, nie myślałaś czasem o piwie 0 % za mną tez chodzi, takie razem ze sprite'emanna maria, gretka lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Pije ( zeby nie bylo ze jakiegos jabola) Alba de Los Infantes ValdaPeñas Crianza i zagryzam cambemberem a la pois vert:-))
Ale camembert chyba z zielonym pieprzem, co? Nie z zielonym groszkiem?
Jezuuu jak ja uwielbiam sie czepiac. To chyba moje hobby. Az dziw bierze ze mam meza, rodzine i przyjaciol w realuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 21:47
anna maria, macduska, SolarPolar, Mega, kkisia, stara.krycha, moremi, Sabina, Dziobak, paszczakin, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wątpię. Przepis objęty tajemnicą.
caffe, anna maria, macduska, Mega, kkisia, stara.krycha, moremi, Sabina, gretka, Arwena lubią tę wiadomość