35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Pije ( zeby nie bylo ze jakiegos jabola) Alba de Los Infantes ValdaPeñas Crianza
i zagryzam cambemberem a la pois vert:-))
Że sparafrazuję Sapkowskiego:
Po Alba de Los Infantes ValdaPeñas Crianza
rzyga się tak samo jak po jabcoku...caffe, Heretyczka, SolarPolar, Mega, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Skonczylo nam sie biale wino, ale jeszcze mamy otwarte whisky i M pyta sie, jak to jest z tymi procentami, czy sie pije od slabszych do mocniejszych czy odwrotnie.
To mu odpowiedzialam, ze tak, ze najpierw sie prasuje koszule i bluzki, a potem na wyzszej temperaturze dzinsy itd. Stwierdzil, ze nie bedzie mi wiecej polewal. Odlaczyl mi zelazkocaffe, macduska, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, stara.krycha, anna maria, moremi, Sabina, Dziobak, gretka, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Skonczylo nam sie biale wino, ale jeszcze mamy otwarte whisky i M pyta sie, jak to jest z tymi procentami, czy sie pije od slabszych do mocniejszych czy odwrotnie.
To mu odpowiedzialam, ze tak, ze najpierw sie prasuje koszule i bluzki, a potem na wyzszej temperaturze dzinsy itd. Stwierdzil, ze nie bedzie mi wiecej polewal. Odlaczyl mi zelazkoSolarPolar, Simba, Mega, kkisia, stara.krycha, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Zazdrosc przez Ciebie bracie pszemawia
pierdole, nie prasuje jużSolarPolar, Simba, Mega, kkisia, stara.krycha, anna maria, moremi, Sabina, Aasiula, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jaka zazdrość, z wczorajszego prasowania tylko ból głowy został, ibuprom i litry wody z cytryną
pierdole, nie prasuje jużmacduska, caffe, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jaka zazdrość, z wczorajszego prasowania tylko ból głowy został, ibuprom i litry wody z cytryną
pierdole, nie prasuje jużSimba, stara.krycha, moremi, Sabina, gretka lubią tę wiadomość