35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale macie pomysly z tym prasowaniem hehehe Ażelazko wymieka..A za mna od dluzszego czaus chodzi jakies piwo smakowe .Takze ten tego na ogladaniu sie konczy ..I nie predko sie napije
Za mna tez cala ciaze piwo chodzilo. I nie chce Cie martwic, ale ja mialam tak zajebista zgage ze na samo wspomnienie jeszcze mnie skreca. Radze kupic gaviscon w saszetkach (jesli nie ma w PL to niech ci M kupi u belzikow) i nosic w kazdej kieszeni i torebce. Chociaz mam nadzieje, ze ci sie zgaga nie rozkreci.
Jest tez plus zgagi: wstret do jedzenia = nie tyjeszkkisia, kapturnica, stara.krycha, Krakonka, macduska, Aasiula, peppapig, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpadam, bo mąż poszedl po żelazko.
To na razie! Udanego wieczorku i tym co mają ochote/potrzebę stosunkowo udanej nocykkisia, stara.krycha, Krakonka, macduska, kapturnica, SolarPolar, efcia, Simba, Aasiula, caffe, Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No dobra na tym forum to jest prasowanie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43a80995d791.jpg
Zdrowko:-)
No to jak mówiłam, prawie nie prasujęAle piorę i rozwieszam ładnie
Aczkolwiek dzisiaj może zrobię wyjątek. Leki na jutro mam, jakby migrenaJa mam martini bianco, to w ramach kompociku pokolacyjnego może się napiję. O ile mąż nie zaśnie z Małgosią
kkisia, stara.krycha, SolarPolar, Simba, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyA moja mama właśnie usmażyła stertę drożdżowych placków, takich z twarogiem na zsiadłym mleku... Ciepłe, puszyste w srodku z idealnie chrupiącą skórką... Do tego dżem jeżynowy i mleko. Mrrrr…
Trzeci zjadam.kkisia, stara.krycha, kapturnica, efcia, Simba, Aasiula, caffe, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aaa po prostu chwilowo nie prasujesz, tylko oddajesz do pralnie chemicznej
Za mna tez cala ciaze piwo chodzilo. I nie chce Cie martwic, ale ja mialam tak zajebista zgage ze na samo wspomnienie jeszcze mnie skreca. Radze kupic gaviscon w saszetkach (jesli nie ma w PL to niech ci M kupi u belzikow) i nosic w kazdej kieszeni i torebce. Chociaz mam nadzieje, ze ci sie zgaga nie rozkreci.
Jest tez plus zgagi: wstret do jedzenia = nie tyjeszSimba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A moja mama właśnie usmażyła stertę drożdżowych placków, takich z twarogiem na zsiadłym mleku... Ciepłe, puszyste w srodku z idealnie chrupiącą skórką... Do tego dżem jeżynowy i mleko. Mrrrr…
Trzeci zjadam.
Glodna jestem
Kolacji nie jemmacduska, stara.krycha, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A moja mama właśnie usmażyła stertę drożdżowych placków, takich z twarogiem na zsiadłym mleku... Ciepłe, puszyste w srodku z idealnie chrupiącą skórką... Do tego dżem jeżynowy i mleko. Mrrrr…
Trzeci zjadam.kkisia, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Obiecuje ze przyjade do Bxl . Obiecalam przyjaciolce a teraz jeszcze okazja zobaczyc Twixy i Adaśko. Te mule i delirium tez zachecajace i w ogole. Problem mam z czasem. Szkoda mi tak na trzy dni jak do Berlina a ciezko majac psa i mlodego komus podrzucic a meza prawie nie ma - wyrwac sie z domu. Urlop zaplanowalam w drugiej polowie sierpnia i prawdopodobnie wtedy przylece na tydzien.
moremi lubi tę wiadomość