35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A ja jakoś nie mogę pić jak młody jest. Znaczy luby mi mówi, że przejmie dyżur, zebym się zluzowala, a ja nie potrafię
Bo mi dziecko rzezi i charczy, a ja się przejmuje znowukapturnica lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jest podobny ale tamten wlosiasciejszy zdecydowanie ale twoj sliczniejszy.
,w ogole duzo tego kota heheh,
ale jest cudny
za darmoche go wziełam ,razem z miskami ,kuwetami i resztastara.krycha, anna maria, SolarPolar, kkisia, Dziobak, Simba, caffe, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość
-
Wracając do 18stki córki kumpeli - może wizażystka? A może wizażystka i sesja?
Z łatwiejszych to bon do ulubionego sklepu z ciuchami/księgarni, karnet kino/teatr, skrzynka na biżuterię z jakimś srebrnym "wkładem".
A ta dzieczyna to co? Czym się interesuje?Aasiula, efcia, Mega, anna maria, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A ja jakoś nie mogę pić jak młody jest. Znaczy luby mi mówi, że przejmie dyżur, zebym się zluzowala, a ja nie potrafię
Paszcza, nie chcę Cię martwić ale tak już będzie zawsze.stara.krycha, Aasiula, efcia, Mega, Zofia8, kkisia, kapturnica, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:duzo ma w okolicach tarczycy i ogon strasznie duzy
,w ogole duzo tego kota heheh,
ale jest cudny
za darmoche go wziełam ,razem z miskami ,kuwetami i reszta
Oby się przyjął i będzie super.
Tylko musisz go czesać - taka rasa. Inaczej zrobią mu się kołtuny. Poza tym inaczej będziesz miała futro wszędzie.
Ja mam czarnego, więc tak nie widaćNo i inna rasa, main coon. Kołtuny mu się robią tylko, jak coś mu się wczepi w sierść i dopóki nie leją się z drugim moim kotem, to futro mu nie wylatuje.
Ale koleżanka na dokładnie takiego, jak Twój i wiecznie miała problemy z sierścią.
Czesanie kota jest cudownie odprężające i przyjemne
Piękny kot, AsiulaAasiula, anna maria, kkisia, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:coś w stylu kaptowego zdjęcia z usg
dobrze ze zasugerowałaś co na nim
Nie wiem, jak się wstawia te rysuneczki, emotikonki itp. Starałam się, szukalam, próbowałam wkleić, ale nie wyszło.
Chwilowo nie miałam czasu zgłębić tematu bo Małgosia. No i usiłuję obiad zrobićanna maria, Magda*, macduska, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013